Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Paypal
Ruda
čau,
někdo kdo má zkušenosti s Paypalem...
Dá se dobít paypal pomocí paysafe? Hledal jsem to na jejich webu, ale nic jsem tam nenašel i když by tam tuším ta možnost být měla.

Díky za rady.
HeWhoMustNotBeNamed
Rudo, pak řekni, jestli Ti to půjde. :D:D
NeXus
Citace
Zawy_ napsal:

Citace
Pixel napsal:

Rudo, pak řekni, jestli Ti to půjde. :D:D
By me taky zajimalo :D :D

Taky se přidávám. Když jsem napsal pár článků na netu, nebo prodával doménu, byl to jedinej způsob jak ve 14 letech přijmout peníze a taky jak je zas někam dát (zaplacení webhostingu a game serveru). Šlo o pár stovek a vždycky vše ok. Nejrozšířenější služba pro online platby.
NeXus
Koukal jsem na ten web. Když se kouknete vlevo na Purchase rate a porovnáte to s cnb.cz (Česká národní banka), tak to máte znehodnocený na polovinu.
NeXus
Myslim, že jinak to ani nejde, než přes kartu (účet).
HeWhoMustNotBeNamed
Taky jsem potřeboval vyměnit paysafe na paypal a zkusil jsem toto: http://ukashx.com/voucher/paysafecard/ a zatím mi přišel mail, že do 48 hodin to bude vyměněné, tak jsem zvědav. Smile
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Zawy_ napsal:

Citace
Pixel napsal:

Taky jsem potřeboval vyměnit paysafe na paypal a zkusil jsem toto: http://ukashx.com/voucher/paysafecard/ a zatím mi přišel mail, že do 48 hodin to bude vyměněné, tak jsem zvědav. Smile

Ale to se taky nevyplatí, ne?

Proč by ne? Dobíjel jsem si tam 5e a vzali si poplatek jen 1e. Kdežto na tom, co sem postnul někdo nahoře, tak tam si vezmou poplatek 2,5 cca + to ani nefunguje.
HeWhoMustNotBeNamed
Na PayPal 76€, což špatný není. Na tom, co jsi dal ty by jsi dostal nějakých 50. :D Možná i 40. Holt si za to musí účtovat větší poplatky no. Ale vypadá to, že to podvod nebude..
kapr
Já používám paypal přes kreditku, pokud je ti nad 15 let, můžeš si založit studentský účet zadara bez poplatků a není problém. Pokud je ti pod 15, musíš to řešit paysafecardem, ale neměl jsem ponětí, že přes něj jde nabíjet paypal. Upřímě, ty weby co tu nademnou posíláte, mi přijdou jako samý podvody, vživotě bych tam svuj kod nedal, protože na webu paypalu žadny info o paysafu není, ale je to vaše věc a když říkáte že to funguje, tak asi máte pravdu. :D Asi jsem byl špatně informovaný.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
25%
Deathmatche
3 Hlasů
6%