Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

archivovanie logu pre každého
_flowy
Čaute,

dávnejšie som si pre seba robil takú malú aplikáciu ktorá vám sama zálohuje chatlog a chcel by som sa o nu podelit, možno sa zíde ešte niekomu.

Ide o to, že každý má svoj chatlog.txt uložený v dokumentoch ale ten sa premaže vždy ked sa pripojíte na server. Je v ňom uložený celý verejný chat, všetky /pm ktoré vám niekto poslal a všetky príkazy ktoré ste použíli (+inzeraty, drazby, atd.). Ak si chcete teda spraviť archív chatlogov, tak to treba robiť buď manuálne alebo tí šikovnejší napíšu pár riadkov a majú aplikáciu ktorá im to zálohuje automaticky.

Ja som jednu takú aplikáciu pre vás spravil, máte tu k tomu aj návod, je nutné aby ste si zmenili cestu, všetko je vo videu.

Aplikácia + kód
Spoiler

[url=swed.tym.sk/archivate.bat]DOWNLOAD[/url]
Pred spustením je nutné upraviť kód podla návodu na videu.

kód, aby ste vedeli čo sťahujete
copy "C:\Users\robo\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\chatlog.txt" "C:\Users\robo\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\archive\chatlog.txt"
cd "C:\Users\robo\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\archive"
set HR=%time:~0,2%
    set HR=%Hr: =0%
    set HR=%HR: =%
ren chatlog.txt chatlog_%date:~10,4%-%date:~4,2%-%date:~7,2%_%HR%%time:~3,2%.txt

Video návod
Spoiler

kto by chcel, može si tam pridať tento riadok, ktorý spustí rovno aj SA:MP .. ak to použijete, možte z plochy vymazať zástupcu na samp, pretože táto appka spraví to isté a ešte spraví aj zálohu
start "" "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\samp.exe"

cestu si skontrolujte a upravte podla seba, 64bitové OS majú väčšinou \Program Files (86)\ .. prípadne ak máte San Andreas nainštalové inde, treba prispôsobiť

Ak chcete mať ten archív v inej zložke, dá sa to, treba si ale zmeniť tú cestu aj v kóde.

Ak sú k tomu otázky, rád zodpoviem a pomôžem.

E/ syntax a štylizácia
Upravil _flowy dňa 17.06.2014 11:21
DoMiNo
Určitě se to využije, dobrá práce. Palec nahoru
_flowy
budem rád ak som to nerobil zbytočne Díky
Zrušený účet
Paráda, díky ti, určitě to využiju, to se bude hodit, abych nemusel pořád otravovat, aby mi někdo vytáhl log Smile Takhle si nějakou zprávu můžu vytáhnout sám Smile

*Dobrá práce*
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov