Informácie o serveri
Čítať tému
Nedostatky :)
|
|
ScorpioCZ |
Pridané 22.06.2014 07:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 12
Založený: 16.06.14
|
|
|
|
Xena |
Pridané 22.06.2014 10:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Žial tu sme oslabení, no musím povedať jedno. Toto nie je robota, kde by som mala makať nočnú. Ja osobne v noci spím. Na serveri môžem byť max tak do 01:00 ...potom mi už z toho šibe. ...keby som dostala zaplatené, nevidím problém si tam odsedieť celú noc ![]() Ale zas čo viem, tak niekedy tam kolegovia sú. Taktiež sú aj inteligentní hráči, ktorým záleži na chode serveru a tieto prestupky nám nahlásia. Pokial ale sám uvidíš takýchto bordelárov, tak uvítame, ak ich nahlásiš. Na to v P.S. ti odpovedať neviem, tu by to vedel skor ATomas. |
|
|
Brutalus |
Pridané 22.06.2014 11:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 1016
Založený: 27.10.13
|
Zdravím Tě, ta první část, co jsi psal je skutečně oříšek, jelikož jak psala kolegyně, nikdo není placený za to, aby tu měl noční hlídkování a dobrovolně místo spánku to asi nikdo dělat nebude. Avšak začínají prázdniny a myslím si, že by se alespoň částečně mohla zvýšit aktivita administrátorů v noci. Jsem rád, že jsi na tento nedostatek upozornil a napadlo mě jak by se to dalo alespoň částečně řešit, návrh odešlu během dneška vedení a uvidíme, zda to bude schváleno či ne, každopádně díky za upozornění. Co se týče té druhé části, doporučil bych Ti kontaktovat soukromou zprávou ATomase a nějak se o tom pobavit s ním, jelikož on se v tom asi vyzná nejlépe. Hezký den, Brut. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí