Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

BSG reunion
Czipisek
Zdravím,
s Pixelem jsme se bavili o tom, že by jsme mohli znovu založit gang BSG, který zde fungoval už od útlých začátků SuperPařby.

Před rokem byl gang znovu založen ale v prosinci to bylo zrušeno, protože jednomu z funkčních článků BSG (GaTo) přestal fungovat PC a nikdo ze členů si nechtěl vzít vedení na krk, v gangu bylo 25 000 respektu.

Jinak kdo tady píše, že nám to nevydrží, že nedáme RS a tak. Tak původní složka BSG před gang systémem fungovala hlavně kvůli komunitě, nikoliv kvůli respektu. Smile

Kdo by měl zájem do toho jít a obnovit to - pište pod topic, Pixelovi nebo mě.
Rádi by jsme také sehnali někoho schopného a aktivního kdo by poté gang vedl, protože já i Pixel nemáme tolik času.

Díkes.

Potencionální členové:
Spoiler
Czipisek
Pixel
Grizzly
jatkar
Respy
Shock
Load
Brutalus

Upravil Czipisek dňa 30.06.2014 21:19
Grizzly
Jdu do toho feťáci.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Grizzly napsal:

Jdu do toho feťáci.

Tebe nechceme. :D:D
MartiN
Nech sa Vám to podarí obnovit.Vela štastia.
Kosovoy
Až se vám daří a gang pěkně rozjede. ;)
Pitras
Rád bych se připojil kvám zase jako před rokem. Začátky byli parádní ale potom se členové postupně rozpadali a na gang už zůstal jenom Gato, Pixel, Danger a já. Tak se to zrušilo. Škoda že jsme nedávno rozjeli gang jinak bychom vás určitě rádi podpořili. Přeji hodně štěstí až se to rozjede jako před rokem a vydrží co nejdýl.
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Pitras napsal:

Rád bych se připojil kvám zase jako před rokem. Začátky byli parádní ale potom se členové postupně rozpadali a na gang už zůstal jenom Gato, Pixel, Danger a já. Tak se to zrušilo. Škoda že jsme nedávno rozjeli gang jinak bychom vás určitě rádi podpořili. Přeji hodně štěstí až se to rozjede jako před rokem a vydrží co nejdýl.

Jo, kdybys pak chtěl, tak tam máš dveře otevřené. Smile
jatkar
Počítejte se mnou
RaSTa
GG,BSG,... stará klasička twle ... =D hodně štěstí přeji, snad to vymrštíte vysoko, jako tino ;)
Fatalqo_
Jestli bych se mohl zučastnit gangu byl bych moc rád Smile ale když ne tak hodně štěstí z gangem Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
DjShOckis
V gangu jsem byl chvíli když to končilo, ale nyní jsem začal aktivně hrát, chtěl bych v tom gangu tahat RS Hore Smile
Load
Když Shock,tak i Já,jestli bych mohl jazyk
DangerRMV
Klidně bych do toho s Pitrasem šel, stačí nám říct Smile
HeWhoMustNotBeNamed
Budeme jen rádi, když se kdokoliv připojí, stačí napsat na skype. A taky by bylo dobrý, kdyby se našel někdo, kdo by se staral o web. Na tohle mít čas nebudu. :D
Respy
Môžte so mnou počítať heheheee.Chce to aj niekoho schopného kto bude vyhrávať GR :D
Czipisek
Vše pořešíme, děkujeme za zájem.
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Respy napsal:

Môžte so mnou počítať heheheee.Chce to aj niekoho schopného kto bude vyhrávať GR :D

To je v pohodě, já už v gangu jsem. :D:D
PazZ
No doufejme že to nebude jen další "Prázdninovka" každopádně v BSG sme byl eště něž byl ten "gang systém" Takže se k vám možná časem podívam. Hodně štěstí
Brutalus
I'm HERE ! ! ! BSG mě naučilo přežít v týhle "džungli" !
SmouKy_
Podle mě vám to dlouho nevydrží protože vám nepujde rs nahoru když s váma nebude třeba nikdo jezdit jako se to teď stává.
No ale gl
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov