Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Clothing brand name
Yamborghini
Zdravím,
po pár měsících jsem zase zatoulal na web.

Chci se zeptat, kdybyste měli vlastní značku streetwear oblečení, jaký by byl její název?

Třeba se tu vyklube něco zajímavého. :D
-ZTE-
OJAM alebo HOINO :D mimochodom to ma len tak napadlo :D
Ruda
Takže design se chytil jo? :D

Dej si tam MAXis style. :-D
Yamborghini
Citácia
Ruda napsal:

No rozhodně mě to baví a chci si zkusit udělat nějakou kolekci a pokud bude vypadat dobře, vrazit do toho nějaký peníze a nechat to vyrobit, jenom nemám nápad na název a to je jedna z nejdůležitějších věcí. :D
-ZTE-
Začni vytvárať niečo so SuperParba motívom zaves to potom sem a ešte si na tom zarobíš určite by si to tričko alebo čo by to bolo dosť ludí začalo objednávať tu zo SP. To by si mal pre začiatok podla mňa super rozbeh. Smile
caseyy_
Ten pocit, že beháš po vonku s tričkom SuperPařba. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Yamborghini
Citácia
-ZTE- napsal:

Začni vytvárať niečo so SuperParba motívom zaves to potom sem a ešte si na tom zarobíš určite by si to tričko alebo čo by to bolo dosť ludí začalo objednávať tu zo SP. To by si mal pre začiatok podla mňa super rozbeh. :)

S tím už jsem taky přišel, jestli si dobře pamatuji, ale chci dělat svoje věci, nebo věci pro moje oblíbený hudební skupiny a tak. Nechci dělat tvorbu pro hry, herní servery a podobný blbiny. :D
Brutalus
Hele, někdy se ozvy, tedkom mame vlastni značku kavy, mužem při nejmenšim vyměnit odkazy atp.. :D
Upravil Brutalus dňa 09.07.2014 02:19
ViktoreK
Citácia
-ZTE- napsal:

Začni vytvárať niečo so SuperParba motívom zaves to potom sem a ešte si na tom zarobíš určite by si to tričko alebo čo by to bolo dosť ludí začalo objednávať tu zo SP. To by si mal pre začiatok podla mňa super rozbeh. Smile

Cena by se pohybovala mým odhadem kolem 400 + poštovný, to tu za to nikdo nedá :D

Občas mívam nápady na to, kdybych měl mít vlastní značku, akorát si jako na potvoru na nic nevzpomenu :D Když si vzpomenu, editnu to sem Smile
Mixer
*COOOOL*
Spoiler
Matt And Rough
Máš to i barevně :D jak by to mohlo být
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Invisible
Citácia
Ruda napsal:

ne, ne, ne. Maxis style ne. pozri sa na toto. sice je to Style ~ Maxis ale neriskoval by som :D http://pinterest.com/aphroditeswb/sty...yle-maxis/

PS : Žiadna reklama to nie je milý admin... patrí to k topicku :D
Yamborghini
Brute jasný, udělám ti pak kávotrička. :D

Ty peníze jsou taky pravda, také záleží na firmě, která bude trika tisknout, ale je lepší používat kvalitnější věci za trochu více peněz. Já už mám nalezenou firmu, on jí tady koneckonců používá skoro každý, co se týká hudebního merchandise.

Barvy mám taky dopředu rozmyšlené, jsou to celkově jen 4 barvy: bílá, černá, camo (není to úplně barva, ale nevadí) a možná vínová (maroon).

Maxis style bych stejně nepoužil, takže nevadí. Vůbec tam nechci plácat nějaký svůj nick z her. :D
-ZTE-
Skús SuperParba odzadu čiže AbrapRepus. :D :D :D :D :D :D
Yamborghini
Citácia
-ZTE- napsal:

Skús SuperParba odzadu čiže AbrapRepus. :D :D :D :D :D :D

To by byl hodně kvalitní název značky :D :D :D

Mě se hrozně líbí třeba HUF, LRG (Lifted Research Group) - jejich název i jejich oblečení. Potom čistě jen názvy, které se mi líbí: Mishka, Pyrex, Cayler & Sons, Black Scale, Criminal Damage, Hype
MyReS
SuFuRsKy_LoL :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321

>>S1NCE BY 2K13<<
-ZTE-
Najlepšia by bola podla mňa nejaká hatlanina ktorá nedáva zmysel niečo čo sa príjemne vyslovuje. Nie ako napr. OBEY, keď to vyslovím oplujem všetko naokolo. (niekedy). :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%