Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Problémek
HanyS
Áhoj. :D takže rovnou k věci. Mám takový problém se SP - v určitých intervalech se obrazovka zmrazí na 3sekundy,ale vypadá to jako lag. V minulosti se mi to také dělo ale v nastavení sem něco přeštěloval jenže teď nevím co. Byl bych moc rád kdyby mi nějaká dobrá duše poradila co s tím.. Smile
DoMiNo
Měl jsem stejný problém, na starém počítači, ale jen v případě když jsem zaparkoval auto do garáže, vstoupil do banky atp.. Vždycky to zamrzlo.
Pomohla aktualizace ovladače grafický karty, jak píše Tumik.
HanyS
Děkuju za rady, zkusím to, ale předtím jsem aktualizovat nemusel jen sem něco přenastavil v nastavení GTA SA a pak to šlapalo Smile
Macik
Daj si mensie rozlisenie, alebo daj vzdialenost vykreslovania na minimum. Smile
Respy
Najviac fps ti žere ako som vo vela prípadoch povedal VISUAL FX QUALITTY to daj na low a všetko bude frčať.
Czipisek
Mě se to na starém PC stávalo nejvíc v Los Santos, vždycky mi to při projíždění městem zamrzalo, sekalo se, trhalo a tak. Mě osobně nepomohlo nic, teď mám novej pc a je to ok.
HanyS
Respy děkuju Smile
yaroush
Vyčisti PC, defragmentuj HDD. Vypni běžící procesy.
Tvůj HDD pomalu čte. Než se načtou textury tak to trvá.
eR_
ako hovori yaroush, skus precistit pocitac, pouzivas nejake programy na precistovanie pocitaca? napr. Ccleaner alebo Advanced SystemCare, ja osobne pouzivam ASC, su to bezplatne programy takze pohodicke
HanyS
CCleaner už sem si stáhl takže mělo by to jít, každopádně děkuju každému který něco přispěl
HraseCZE
Advanced Systemcare ti doporučím, defragmentuj si disk. Ve správci úloh jak píše Yaroush vypni procesy, které se samovolně spustí při startu PC..
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
25%
Deathmatche
3 Hlasů
6%