Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Akcia Tomorrowland
Macik
Zdravím,
fotil som čo sa dalo na akcii. Smile Akcia bola úplne super, ďakujem Stingovi za skvelo postavené stage-e a super atmosféru. Smile
Ja a FifaPK sme si dali "akciu" navyše rovno na tomorrowlande, kedže hráči tam stále chodili ako bláznivý s autami aj keď bol zákaz, tak ja som Fifovi hlásil ID vozidiel a on nestíhal respawnovať. rofl
FOTKY:
img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%201.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%202.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%203.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%203%20bus%20st%C3%A1le.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%203%20busyyy.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%203%20chaos.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%204.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%207.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%209%201.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%2011.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%20PIXEL.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%20pizza%20st%C3%A1nky.png img.tpx.cz/uploads/tomorrowland%20st%C3%A1nok.png
ja a Fifa po tomorrowlande rofl
img.tpx.cz/uploads/FIFA%20a%20JA.png
EŠTE RAZ ďAKUJEM ADMINOM A DENISOVI ZA SUPER AKCIU! Smile
Upravil Macik dňa 26.07.2014 20:03
caseyy_
Macik nesklamal. Dobrá práca.*Dobrá práce*
HeWhoMustNotBeNamed
Jop, super akce. stinG to postavil fakt luxusně.. Měl jsem 61gb videí z toho a chtěl jsem udělat z toho nějaký epic videjko :D Ale srát na to, když se ty děcka neumí chovat.
Jiry
S tim respawnováním, jsem kilometr od stage a respawnete mi motorko :D
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Brutalus
Ahoj,

skvělá akce, atmosféra tam byla úžasná a přišlo i hodně lidí. To, že se po vyhlášení tomboly strhla hádka kvůli tomu, že někteří jedinci prostě neumí prohrávat je na SP a obecně v Česku asi zvykem, takže to byla jen malá vada na kráse. Sting s Denisem to provedli opravdu skvěle, velký uznání, stage a obecně celý areál byl opravdu úžasnej.

Zde pár screenu ode mne.
img.tpx.cz/uploads/TLLAND%20(2).png
img.tpx.cz/uploads/TLLAND1%20(2).png
img.tpx.cz/uploads/TLLAND1%20(3).png
img.tpx.cz/uploads/TLLAND1%20(1).png
img.tpx.cz/uploads/TLLAND1%20(4).png
img.tpx.cz/uploads/TLLAND%20(1).png
asthenic
Kolko ste mali vtedy hráčov na servery?
HeWhoMustNotBeNamed
Na tuningu bylo 100 lidí a pak ještě přicházeli.
Macik
Citácia
funnky_ napsal:

Kolko ste mali vtedy hráčov na servery?
CCA 259+ ich tam bolo
Zrušený účet
Jé Maciku, jsi seděl u mě jo ? :D Jsi se nezagrckal z mojí jízdy ? :D Jela jsem opatrně a pomalu. Jinak dobré, že jsi to sem napsal. Určitě je chvála potěší. Ikdyž byl stinG už na drátku, jak začali děti nadávat. To rozdýchá. fůů
Skiper
Škoda,že som tam nebol. Muselo to byť super. Sting palec hore.
Btw: Na tých čo pindovali sa vyserte.
Macik
Citácia
Gigush napsal:

Jé Maciku, jsi seděl u mě jo ? :D Jsi se nezagrckal z mojí jízdy ? :D Jela jsem opatrně a pomalu. Jinak dobré, že jsi to sem napsal. Určitě je chvála potěší. Ikdyž byl stinG už na drátku, jak začali děti nadávat. To rozdýchá. fůů
Sedel, ale iba chvílu. :/ Lebo potom ma neviem akým spôsobom vyhodila Mia. :/
Zrušený účet
Mia je svině, měl jsi jí ublížit. :D Já jsem tě fakt nevyhodila, jen jsem jela. Neměla jsem ani čas na vyhazování. A pak mi to spadlo, jako všem.
MaReK_
ďakujem že som sa mohol toho zúčastniť a chválim prácu adminov. Uvidíme sa o rok :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Macik
Citácia
Gigush napsal:

Mia je svině, měl jsi jí ublížit. :D Já jsem tě fakt nevyhodila, jen jsem jela. Neměla jsem ani čas na vyhazování. A pak mi to spadlo, jako všem.
Viem, že ty si ma nevyhodila. Smile Mne to aj vypísalo, že: Hráč Mia vás vyhodil z miesta pasažiera. Smile A mne to našťastie nepadlo ani raz. :D
Czipisek
Moc pěkný, sice to crashovalo, ale i tak, ta akce byla dobrá.
HeWhoMustNotBeNamed
http://imgur.com/a/hpEoY#0 taky něco mám, ale je to low.
Spíš jsem si fotil /admins na památku :D
Macik
Citácia
Pixel napsal:

http://imgur.com/a/hpEoY#0 taky něco mám, ale je to low.
Spíš jsem si fotil /admins na památku :D
Ale sú dobré. Smile Mňa ani na jednej nevidieť, pretože vždy som behal po tej ploche pri stage a sledoval nepotrebné vozidlá a písal Fifovi ID-čka. :D Už mi aj pár krát napísal, nech na to kašlem, ale nebavilo ma tam iba stáť. :D
DenisWeisz
Děkujeme moc, chvála určitě potěší, jsem si jistý, že to není poslední tomorrowland, jen co vyřešíme chyby ohledně audia, můžete se těšit na další Smile
A ještě chci veřejně poděkovat Stingovi za jeho 3 dny práce na stage ! Cenim si toho, že se nápadu ujal a dokázal ho zrealizovat. Pak dalším adminům, kteří se podíleli, hodně se mi taky líbila ta přeprava autobusem ( Student Agency :D ) bylo to něco originálního, dali jste si s tím práci, předčilo to moje očekávání, překvapilo mě to.

Upravil DenisWeisz dňa 27.07.2014 03:12
Zrušený účet
Já jenom doufam, že taková akce bude pokračovat. Mě se to líbilo, sice moc práce, kvůli nevychovancům, ale tomu se dá zabránit a já vím už jak. Takže se brzy můžete těšit na dalši party Smile jen se něco doladí a půjde to.

PS: výměnu fotek ode mě nečekejte, ja jenom lítal nad vámi a respawnoval auta, aby z místa pro party nebylo autovrakoviště :D
HeWhoMustNotBeNamed
Musim uznat, že sting si s tím dal fakt práci. Ta mapa byla luxusní.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
9 Hlasov
20%
Deathmatche
3 Hlasov
7%