Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Black Crypt - trika pro SP
Yamborghini
Zdravím,
jak někdo z Vás možná ví, delší dobu mě baví grafika a to hlavně designy trik a podobně. Postupně jsem vymyslel název, logo a nějaké designy.

img.tpx.cz/uploads/logo_white_transparent.png

Našel jsem způsob, jak se vším začít a je zde možnost, jak udělat i trika pro SP, takže pokud budete mít o tato trika zájem, udělám nějaké designy (i když jsem tedy říkal, že nechci, změnil jsem trochu názor).

Pokud chcete vidět i mé ostatní výtvory, navštivte facebookovou stránku, kam později budu přidávat všechny designy.

Sem mi napište, jestli máte o trika SP zájem, díky.
Macik
Ak by nestálo nad 15€, tak by som si určite kúpil. heheheee
Yamborghini
Teď si nejsem moc jistý, ale je taky dost možné, že trika půjde objednávat pouze bankovním převodem, to sem ještě dopíšu.
Czipisek
Jestli to budou hadry styl "GRND" tak to nemá smysl, protože už jen to logo je styl jeho grafiky. :D
Ruda
Objednám si spíš normální tričko od tebe, abych tě v tom nějak podpořil, ale běhat po městě s logem Superpařby mi nepřijde nějak moc $wagoidní. :-D
Yamborghini
Citace
Czipisek napsal:

Jestli to budou hadry styl "GRND" tak to nemá smysl, protože už jen to logo je styl jeho grafiky. :D

Uznávám, že styl jednobarevný potisk mám dost rád a taky ho plánuju používat, ale né všude.
Bratek
Citace
Ruda napsal:

Objednám si spíš normální tričko od tebe, abych tě v tom nějak podpořil, ale běhat po městě s logem Superpařby mi nepřijde nějak moc $wagoidní. :-D

S tím naprosto souhlasím! Kouknu se po tvých designech a uvidím, jestli se mi nějaké bude líbit.

Citace
mAxiS napsal:

Citace
Czipisek napsal:

Uznávám, že styl jednobarevný potisk mám dost rád a taky ho plánuju používat, ale né všude.

Czip má pravdu, dost mi se mi líbili nějaký víc barevný trika a ne jenom černo/bílý Smile
Yamborghini
Teď mě napadlo pár designů pro SP, tak pokud se podaří, zítra tu jeden bude. Smile
_KoS_
Já bych si nejspíše nějaké tričko koupil Smile
eR_
jakoze, rudinsky ma pravdu, kupit si triko a budem mat na nom SP, tak to joo no, to si mozem kupit obycajne triko na spanie, pretoze v tomto by som jedine spal
RuliiKkO
Já bych si nějaké koupil. A chodil s tím u nás po španělsku :D SuperPařba po světě. Jojo , já bych si jedno koupil *LOVELINUX* :D
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
ATomas
Ja jenom doufam ze to mas nejak papirove osetreny, Pokud ne tak ti niCe hodne rychle zaridi navstevu na financaku :D
hmmmmm
Citace
ATomas napsal:

Ja jenom doufam ze to mas nejak papirove osetreny, Pokud ne tak ti niCe hodne rychle zaridi navstevu na financaku :D

niCe a jeho vyhruzky s pravnima cestama jsou typicky :DS:DS:DS:DS
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
9 Hlasů
20%
Deathmatche
3 Hlasů