Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - DastyLP
|
|
ICEMEN |
Přidané 16.08.2014 22:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 78
Založený: 11.08.12
|
Spoiler [small]Vaše serverové informace [/small] Váš nick na serveru: DastyLP Odehrané hodiny na serveru: +- 50 <--- po Pbanu :/ Váš bankovní obnos: cca. 3 mega Nasbíráno marihuany: 297g Vlastním dům číslo: Hoops Vlastním hotel číslo: Hoops Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádného Můj oblíbený administrátor: Mám je rád všechny ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill,/help,/telefon Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Závod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Noční závod bridge s Respym,Pixelem atd... Hoši vy víte co myslím ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah <--- I LOVE YOU Má oblíbená práce na serveru: Dealer Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 s hvězdičkou 2x podtržená ![]() [small]Vaše webové informace [/small] Váš nick na webu: ICEMEN Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 2 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 65 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám :/ Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Video bylo odstraněno. Jinak asi před Rokem nebo před dvouma video od Erorka ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): - Vaše osobní stránka Jméno: David Příjmení: Štěpánek Datum narození: 27.4.2000 Věk: 14 Kontakty: Wut? Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Středočeský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pár jich bude ... ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, ruština. Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě. S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál [small]Informace Vaší povahy[/small] Povaha: Melancholik Pohled na svět: Jak kdy ![]() ![]() Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá,taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vypravěčská [small]Informace o Vaší postavě[/small] Výška: kolem 170 + (rostu) Hmotnost: 50kg? Postava: štíhlá, sportovní, Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Jen sluneční :* Na těle mám: Pinďoura ![]() Vousy: Nevlastním ![]() Fotografie (ukažte se nám): Dodám Závislosti Kouření: Jsem sportovec a zásadně proti tabáku. Alkohol: Občas ... Sex: Ano Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry, sex, škola, sport, televize [small]Vaše zájmy a co máte doma[/small] Zájmy: PC,Škola,Kamarádi,sport Sport: HOKEJ Literatura : Odkaz Dračích jezdců ![]() ![]() Hudba (zde uvedete žánr): Rap, ATMO MUSIC, nightcore Zvíře: Pes - Maltézáček - Jmenuje se Dasty ![]() ![]() [small] Můj styl [/small] Moje motto: Nikdy se nevzdávat. Moje webová stránka: - Životní cíl: Kariéra v Hokeji. Co nesnáším: Namyšlené lidi ![]() Co miluji: Hokej,Rodinu,Psa, Oblíbená muzika: Atmo music ![]() Oblíbené jídlo: Řízek :* ,Koprovka,Svíčková,KFC a Pochoutkový sálát ![]() Oblíbené pití: Voda <3 Oblíbený film: American Pie ![]() Oblíbená kniha: Série odkazu dračích jezdců Oblíbené oblečení: Lehké = šortky a tričko/mikina Oblíbená barva: Zelená ![]() Upravil/a ICEMEN dne 16.08.2014 22:17 |
|
|
Tress |
Přidané 17.08.2014 03:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
ty kkt zmensi si to pismo ![]() ![]() ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Přidané 17.08.2014 07:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 1592
Založený: 23.03.13
|
Trochu si pohraj s barvama a zmenši to písmo ![]() Jinak hráče moc neznám ale psal jsi mi ať jdu na skype ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 HlasůSkyrace
13 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí