Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Lagy v posledních dnech
RiX
Zdravím,
nechci to svádět na toto, jen vymezuji období, ale od té doby, co ATomas zavedl Premium Car, mi server laguje pomalu ještě víc, než v tom kritickém období o prázdninách. Abych uvedl příklad, před chvíli jsem jel závod, na serveru bylo 200 lídí a už při tomhle počtu ( i když průměr aktivity je ještě výše ) se server lagoval tak, že ani nestihl načítat rampy. Včera večer, tak při 50 lidech na serveru se mi CP na server závodech braly tak po 3 sekundách ( a můj ping byl !! 30 !! ).

Ať už je to tím přesunem, nebo zavedením premium car, se kterým možná přišly další chyby. Chtělo by to vyřešit co nejrychleji.
Určitě nejsem jediný, ale rád bych to slyšel i od Vás ostatních. Popříp. od ATomase, co se teda se serverem děje, jestli je chyba na jeho straně, nebo teda kde.

Mimochodem, jestli se v tomhle mají jezdit vysokorozpočtové akce, jako Nascar, tak to bude vážně zajímavý.
HanyS
Jo, včera sem měl taky hrozné lagy..
Dapunisher_
Mne hra beží uplne v pohode akonahle je /port a idem tam začne to strašne lagovať ! A nemyslím že je chyba vomne ked my to doteraz nerobilo Smile
Baseball
mě hra laguje jak prase od doby co je novej disk -> možná se potřebuje zahřát :D
FleX_
Nerád, ale musím dať za pravdu tu chalanom , dnes som prišiel na server a dal som si závod rally fúúha CP mi bralo tak s oneskorením 2/3 sekundy , a závodníci sa lagovaly bolo to poznať že je niečo v neporiadku dúfam že nie sme tam kde sme boli pred pár mesiacmi.
JohnyStar
Včera mi to lagovalo celej den, aji kamošovi ja si myslim že to je tím že měl možna hosting nějake lagy nebo tak.. ATOMASOVA věc prostě
MrDurex
Včera napr: na Race lige som mal ping 20-35.. a aj jat úplne lagy , hráči sa mi lagovali a cp sa bralo až po 3-5sekundách ...
Mikull
ATomas si omlátí hlavu o klávesnici až zjistí že jsou lagy zpět LOOL LOOL
dendo
Po vymene disku to je hrozne poslem pm 3s a potom sa odosle pisal som inim hracom s ktorymi sa poznam to iste im robi co mne
eGhE
Musim sa tiez pripojit ze vcera som mal lagy dost silne ,aj den do zadu pri naplnenom servery s cca 250 ludmi +/- ..

Modem mam stary 4 mesiace , PC mam dost vykony , a net 50mg optiku , takze na mojej strane chyba urcite nebude .. Skusal som aj ine servery a tam uplne v poho ..
Nosferatu
Poslední dobou to laguje nehorázně , hlavně při závodech a startech , to je uplná katastrofa ... a jak už tu někteří říkaly lagy jsou i při 200 lidí. Chtělo by to s tím něco udělat. a také si myslím že to přišlo s naším slavným Premium Car.Před touhle novinkou jsem měl klid a závody byly celkem v normě .
I kill people and I like it
Anonym
SP bude lagovať vždy tak si zvykajte lebo nikdo s tým nič neurobí
Nosferatu
Citácia
Zagz napsal:

SP bude lagovať vždy tak si zvykajte lebo nikdo s tým nič neurobí

Nojo ale né vždy laguje tak jako poslední dobou , takže něco se s tím určitě udělat dá. Ano, neříkám že to musí být 100% bez lagu to ani nejde , ale na lepší urovni to být může. Smile
I kill people and I like it
XThoMaSX
když byli ostrovi to tak nelagovalo a nič nehovorím o tom CARPREMIUM nevím co se deje ale dufm že dneska to tak nebudejazyk
SKNxRaptoRx
Môžem potvrdiť včera o 16h na Nascar Race kde bolo 30 ludí (na servery 250) a nebolo tam ani málo, ani moc ramp tak mi server lagoval dá sa povedať že až extrémne :D Každý hráč do jedného sa mi presekával..

Zamedzeniu odpovede, že je to na mojej strane:
Mám herný počítač ktorý si uťahá Watch Dogs na najvyších detailoch v pohodiče (4GB grafika, 16GB RAM, quadcore 3,4Ghz)
Internet:
[img]http://speedtest.net/result/3840891357.png[/img]
(zapnuté GTA, FB, Torrent)

//Edit: Keď boli ostrovy nemal som lagy vôbec
Panzer
Ná závodech je hráč za mnou, najednou se zalaguje hází se dopředu a dozadu najednou se sekne do mě mě vyhodí někam do aleluja a je o další kilometr dál. Fakt, to je zas něco teď :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Salamoun
Souhlasím, taky mám neskutečný lagy. Např. když jedu závod, tak se mi za dlouho dobu načte sebrání CP. Včera se mi dokonce stalo, že se 50 hráčů zastavilo a mě nešlo nic (tachoměr, sebrat CP, pickup..)
XThoMaSX
včera jak byla akce doherty vyrazko ci co me to tak laglo že mi napísalo you are banned from server a potom ma to pripojilo Nemůžu
ATomas
Stezovat si to by vam slo. Ale to ze se ty lagy opravili sem uz nikdo nenapise...
RiX
Citácia
ATomas napsal:

Stezovat si to by vam slo. Ale to ze se ty lagy opravili sem uz nikdo nenapise...

Vzhledem k tomu, že se to řešilo v tom druhém topicu tak jsem to bral tak že se to odtud přesunulo tam
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
26%
Deathmatche
3 Hlasov
6%