Informace o serveru
Číst diskuzi
Líbila se vám x-mas?
Rozhodně ano 8 Hlasů
Chtělo by to doladit 11 Hlasů
Nic moc 10 Hlasů
Rozhodně ne 23 Hlasů
Počet hlasů: 52
moje zhodnoceni x-mas "párty"
|
|
Mikull |
Přidané 23.12.2014 21:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 3734
Založený: 15.12.11
|
Zdravím, Nechci psát žádný hate topic ani nic podobnýho, ale pokud mám popsat letošní x-mas párty z mého pohledu tak mě napadají slova jako - nedomyšlená, katastrofa, volovina Jako první se zmíním o lagování, je sice fajn že na serveru bylo 450 lidí, ale ty lagy byly opravdu neúnosný a pro lidi x-masu se neúčastnící to byla pohroma, kdy nemohli vůbec hrát. Tím se přesouváme k dalšímu bodu o kterém bych rád něco napsal a to je rozvržení. Opravdu mě teď napadají ne příliš slušná slova jak popsat přípravu na x-mas. Logicky pokud denně hraje na serveru 300+ lidí a server laguje tak to chce už po několika letech změnit systém. Kdyby se to všechno s prominutím nenasralo do 3 hodin, ale rozvrhlo třeba na poslední adventní víkend, nebo tak něco. Tak by se snížil nával hráčů a průměr by o moc nestoupl. A od plánu se zase přesuneme k obsahu. Nevím čím to je, ale obsah každé téhle akce mi příjde skoro stejný. Přirovnal bych to k ohranému filmu, který je prezentován jako premiéra. SP je párty server, ale mimo tyto akce se to hemží pouze akcemi kopec smrti, kopeček smrti, mega kopec smrti, střecha smrti, kopec smrti by xyz, kopec smrti sponzorován xyz a semtam závod a tuning. Dobře, když už nic originálního přes rok, tak co takhle vymyslet něco aspoň na ty Vánoce, x-mas pořádá sám ATomas, takže sestavit nějákou akci třeba i přídavným scriptem, nebo něčím snad nemůže být takový problém. Nehledě na to, že tahle párty je dobrý způsob jak uvést nějákou novou větší změnu/novou akci atd. Opravdu mi přišlo jako kdyby se to naplánovalo na 10minut během polední pauzy. Tohle bych ani nenazýval párty když polovina lidí řvala v chatu, že má lagy. Samozřejmě mě nezapomeňte označit za veřejného nepřítele a hatera, který se snaží potopit superpařbu, tahle věta byla v minulosti celkem častá ve spojení s kritikou. Štastné a Veselé všem. |
|
|
Panzer |
Přidané 23.12.2014 21:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
No napsal jsi to hodně slušně teda, já bych to nazval úplně jinak ![]() ![]() ATomas napawní 3 nový domy někde v ****ákovicích v poušti ale 75% hráčům nadělí možnost domu zadarmo. A ty domy jsou jako kde? Všecky jsou obsazený a co obsazený nejsou tak mají svůj důvod, jsou hnusný a drahý a nikdo je prostě nechce. Bylo by slušností hráčům prokázat za platby na server aspoň trochu pochopení a když si někdo sem tam řekne o nějakej normální dům, mu ho prostě přidělit... Mohl i hromadně udělat nový domy, na SA je tolik domů, co jsou nevyužitý ale on to odpráskne slovy "Až budou všecky obsazený budu dělat nový" Stejně nový neuděláš trotle. No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 23.12.2014 21:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Nemůžu komentovat vše , protože jsem tam dnes skoro nebyl a důvod je jasný - ten co jsi zmínil ty a to ty nehorázné lagy... je krásné přidat před xmas party sloty na 500 lidí , ale při těch problémech v kterých se SP pohybuje , kdy to laguje při 300 lidech mi tohle přišlo jako strašná hovadina. Která byla přidána jen kvůli tomu aby byla na xmas party co největší návštěvnost a mohli se tak chlubit kolik tam bylo lidí a vůbec se nehledělo na chod serveru.
I kill people and I like it |
|
|
LukK |
Přidané 23.12.2014 21:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 443
Založený: 24.06.14
|
Pro mně je největší dárek to, že můžu vůbec hrát že dal ATomas amnestii takže mně je fuk jesti tam jsou lagy nebo ne. Za lagy nikdo nemůže ani atomas ne. S těma eventama máš pravdu nebylo to nic moc ale snaha byla a to se cení. Taky sem rád, že jsem viděl pohromadě skoro celý admin team, který se tam sešel. Važme si toho, že můžem vůbec hrát a že je na serveru to co je. |
|
|
Brutalus |
Přidané 23.12.2014 22:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 1016
Založený: 27.10.13
|
Popíšu to v pár slovech.... navýšíme sloty = jsme ******, protože jsou lagy snížíme slot aby nebyli lagy = jsme ******, protože si pulka lidi nemuže zahrat akce = vždycky budem ****** protože to bude vždycky na ....... a po xmas = topic o tom jací jsme ****** a že to bylo na ..... Jen jsem ten topic čekal od méně inteligentních lidí a ne od toho, kdo ví jak to v AT chodí. ![]() |
|
|
Mikull |
Přidané 23.12.2014 22:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 3734
Založený: 15.12.11
|
Citace Brutalus napsal: Asi se budu opakovat jak zaseknutá kazeta, ale xmas 2011/12 byla mnohem lepší, ale to bude asi tím, že tam nebylo tolik lidí. Nemam v umyslu tu z AT dělat partu blbců co neumí ani vyměnit žárovku. Jen mi jde o to, že nemůže všechno fungovat stejným systémem když se zdvojnásobí počet hráčů. Jo vím jak to v AT chodí, takže jsem upřímně nic převratného nečekal, přestože jsou v AT lidi, kteří mají na to udělat pořádnout x-mas párty. Jediné + je to že jsem viděl staré známe hráče. Podobný komentář jsme taktéž očekával od někoho méně inteligentního a ne zrovna od Tebe. |
|
|
thorous |
Přidané 23.12.2014 22:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Citace Panzer napsal: Jak můžeš říct, ze to neznicilo ekonomiku, když ty oslové prodávají auta městu a za týden je budou kupovat ze salonu s cenama jako v roce 2012? ![]() Domy by byly, kdyby někdo nezrušil omezení od 50h a polovina domu nebyla na multi účtech, je fakt krásný, že proti majetku na multi je pravidlo, ale jeste hezčí by bylo, kdyby se ty domy z multiuctu fakt mazaly Upravil/a thorous dne 23.12.2014 23:13 |
|
|
Tress |
Přidané 23.12.2014 22:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
Citace mikul jenze az na chvile kdy se vsichni portovali to sou lagy u vas ![]() ![]() Citace panzer ale prosimte ty ses chytrej jak radio, domy se navysovaly uz nekolikrat, kdyz byla potreba a poptavka byla vetsi nez nabidka. |
|
|
Panzer |
Přidané 23.12.2014 22:59
|
|
ATomas nemůže za lagy ahaa, kdyby z toho nechtěl dělat nějakou největší samp hernu na cz/sk, tak by se nechvástal tím že má 500 slotů. Jo je to hezký mít jich 500, ale musíš mít něco co ti utáhne aspoň 300 čistě a ne si blázen 500 tvl ![]() Tress já jsem chytrej jak rádio? Vždyť to píšeš sám že poptávka je větší než nabídka... No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
LukK |
Přidané 23.12.2014 23:08
|
|
Ježiš vy máte ze vším problém si udělejt vlastní server jsem zvědavy jak dlouho uttozo vydržíte a než atomas vytvoří další pickupy přidá další čísla domu atd to taky zabere nějaký čas a věřim, že ma na starosti jiné věci než přidávat domy. Kašlete už na to hoši co bylo bylo je to jen hra buďme rádi že máme kde hrát jiné servery stoji za **** ![]() |
|
|
Matyash1 |
Přidané 23.12.2014 23:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 218
Založený: 15.08.14
|
No, já sice na celé akci nebyl, ale z té části na níž jsem se účastnil, mohu říct, že je to katastrofa. 1.- Nahoře někdo psal, že ATomas udělil amnestii, což je samo o sobě špatně. Neznám podrobnosti, ale ti lidé co ban mají, ho mají proto, že někomu nebo něčemu škodili ne? Proč jim ho teda odebrat? A pak samozřejmě hráč, jemuž byla amnestie udělena napíše vlez-do-zadkovskej komentář kde ospravedlnuje ATomase a říká jak se mu vše líbí. 2.- Někdo psal, že to ekonomiku nepoložilo, no já si myslím opak. Jasně, nebyl sem tu minulej rok, takže možná to bylo podobně, ale z toho co jsem četl myslím že ne. Lidé kupují Cheetahy za 18mg, Bullety za 14 a dokonce za Flash dají i 6mg. Je to normální? 3.- Nějakej analní alpinista napsal, že za lagy ATomas nemůže. Myslíš si, že když někdo vede server, jehož návštěvnost se zvyšuje, neměl by se postarat o to, aby to fungovalo? Asi měl že. Takže pokud byly lagy, mohlo za to špatné zajištění tohoto problému. A za špatné zajištění může správa serveru. Kdo je správa serveru? Atomas.. #nofuj |
|
|
RaptorSP |
Přidané 23.12.2014 23:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 21
Založený: 08.11.14
|
Mikull prosím nepiš tady už nic o Xmas. Ještě tedka s toho ležím na zemi a záchvat po zachvatu na jakou urvni se SP snižila. Celáa akc ekromě darku mi přišla nepřipravená myslel jsme že přídete s něčím novým akce nebo tak. A ? byli to jen stunty a dalš voloviny které an serveru už byli Xkrat. Ale proti darkum nic nemám akorát mohlo to byt jak na velikonoce. Vždy si tu odměnu odnese hrač ktery pečlivě hledal a ne že 1 najde tka to bude mit 95% serveru, ale ulepšení to bylo dobré no jak odměny tak mapováni Mt.Chilliad. A sice to tady nepatří ale musim poděkovat AT za rychlou akci když sem dostal ban on Anty Reklamy mněl jsme do 2 minut unban to mně těší ! Jinak přeju všem hodně štěsti zdravi 2 tatry darečku a hlavně to zdravi ![]() ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 23.12.2014 23:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citace Matyash1 napsal: Škoda, že žádná amnestie nebyla... To je vidět, jak moc zainteresovaní lidé sem píšou. Nic nevím, ale tak si rejpnu, to už je místní zvyk... Je taky přinejmenším zvláštní, že nadáváte na dárky co rozdává, ale stejně si je vezmete. No nebudu si kazit Vánoce tím, že se budu rozčilovat s lidma, co nic neví a jen rejpají. Urovnejte si to v hlavě a pak sem něco pište. Díky ![]() ![]() |
|
|
LukK |
Přidané 23.12.2014 23:19
|
|
No hochu ty seš uplnej mentál..na akci nejsi a ****š se do toho 1. Ty si asi v životě nikdy neudělal chybu, která by tě srala a chtěl jí napravit že ? Atomas dal možnost lidem, kteři udělali chybu a chtěli se zlepšit. Samozřejmě taky uvažoval tak že čím víc lidí tím víc koupených premium. A nevím co tady o mně píšeš že jsem nějaka vlezdo****ka kdybys na té akci byl viděl bys ten spam jak všichni lezli do atoma (já ne nejsem takovej kiďák). 2. Třeba netušil že to neutáhne a z minuty na minutu ten server nenaboostuje prostě musel vydržet nátlak hráčů,kteří mu spamovali že jsou lagy. Chybama se člověk uči. Upravil/a LukK dne 23.12.2014 23:21 |
|
|
RaptorSP |
Přidané 23.12.2014 23:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 21
Založený: 08.11.14
|
Citace RaptorSP napsal: |
|
|
thorous |
Přidané 23.12.2014 23:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Citace LukK napsal: Za 1. Vůbec netuším kdo si, ale že jezdíš nosem v zadku to se pozná. 2. Chybama se člověk učí? Myslis, ze to byla první xmas? Rok od roku to laguje víc, dalo se to předvídat a rozvrhnout akce od pondělí až do dneška. Ne to splácat do dvou hodin, kdy čekáš 10 minut, aby Ti vůbec naskočil dialog pro přihlášeni. A ikdyž je server dedikovanej, tak po těch letech co u toho hostingu je, tak myslím, že by mu snad vyšli vstříc a aspoň na ten jeden den by mu tam narvali lepší HW. |
|
|
radekozak |
Přidané 23.12.2014 23:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 9
Založený: 16.08.14
|
Citace RaptorSP To se máš já už netrpělivě čekám 2 hodiny ![]() |
|
|
LukK |
Přidané 23.12.2014 23:37
|
|
Kdo sem ? Co já mám nahráno na tomhle serveru ty nemáš nachozeno tak se uklidni. Nosem jezdíš možná tak ty a to po věcech, do kterých se ****š a neoceníš snahu. Dobrý jestli to lagovalo i minulý rok tak to potom mohl čekat a něco s tím udělat. Přestaňme se tady hádat kašleme už na to všichni admini ví v čem byla chyba snad příští rok to bude lepší. Uživejte svátky s rodinou a neřešte hry vy tím vyloženě žijete. |
|
|
Panzer |
Přidané 23.12.2014 23:41
|
|
Ondrah ty víš vůbec co píšeš? Citace Je taky přinejmenším zvláštní, že nadáváte na dárky co rozdává, ale stejně si je vezmete. Jak máme vědět co je za dárky? ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Matyash1 |
Přidané 23.12.2014 23:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 218
Založený: 15.08.14
|
Citace Škoda, že žádná amnestie nebyla... To je vidět, jak moc zainteresovaní lidé sem píšou. Nic nevím, ale tak si rejpnu, to už je místní zvyk... Je taky přinejmenším zvláštní, že nadáváte na dárky co rozdává, ale stejně si je vezmete. No nebudu si kazit Vánoce tím, že se budu rozčilovat s lidma, co nic neví a jen rejpají. Urovnejte si to v hlavě a pak sem něco pište. Díky Hm, škoda že jsi si to neráčil přečíst celý. Psal jsem, že to někdo psal. Tím někým byl "LukK". Čili jsem se tím pojistil proti reakcím jakou jsi předvedl Ty. Doted jsem s Tebou problém neměl takže nevím čím to je, že sem se s někým, kdo jedná takhle ještě nepohádal. Citace No hochu ty seš uplnej mentál..na akci nejsi a ****š se do toho Prosimtě, radši si rozeber co se snažíš říct. Plácáš kraviny a se*eš si do huby. Tvrdíš že se chybama člověk učí, no Ty jsi se ze svých zatím nepoučil... A vůbec, co mi zakazuje komentovat a upozornovat na chyby druhých? A nějaký kecy typu "budme rádi že máme kde hrát" jsou nadmíru směšný... Citace Normální to teda je. Podle data Tvé registrace hádám, že tady nehraješ ani rok. Za takovéhle ceny se auta normálně prodávala před minulou Vánoční akcí. Ano, nebyl jsem tu, ale píši to z mého pohledu, což jsem tam taky napsal... Je možný, že to tak bylo, ale nebyl jsem tu takže to nevím. Díky za upřesnění |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
3 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí