Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pomoc s poměrem stran
Maty25
Ahoj,koupil jsem si nový notebook a nainstaloval jsem si tam GTA SA. Všechno jde až na tohle.

img.tpx.cz/uploads/proč.png

Jestli s tím máte nějaké zkušenosti nebo víte co s tím tak pomožte.
Předem děkuji.
Battery
Taky mi to na notebooku dělalo... V nastavení - zobrazení - rozlišení a tam změň rozlišení mělo by to pomoct.
Bony
Podívej se jaké máš rozlišení plochy a nastav si to tak i ve hře viz ti napsal cestu výš. Pokud máš rozlišení 1280 x 980 a hru 800 x 900 tak ti to udělá co máš teď. Po úpravě by ti to mělo normálně jít.

Jestli máš OS 8 tak cestu k rozlišení nevím, ale jestli máš OS 7, Vista, tak to nalezneš pomocí kliknutí PTM na plochu a mám dojem že u OS 7 je to Vlastnosti a tam to najdeš a u VISTY to máš kliknutím PTM na plochu - přizpůsobit a úplně to dole.
Maty25
stejnak mi to nejde
Livik7
Tvoje rozlišení obrazovky ? 1366x768, 1920x1080 nebo ještě jiné ?
Edit: Standartně to funguje, že vlezeš do nastavení, tak dáš rozšířené, a tam máš rozlišení (nebo nějak tak) tak tam nastav takové rozlišení které má tvůj notebook - Hotovo, pokud toto nepomůže tak se podívej přes pravej na GTA - jestli tam není něco špatně
Maty25
Mám Win 8 a rozlišení obrazovky
A když sem dal jine rozlišení tak se to zvětšilo jen v tom čtverci pořád to tam bylo Sad ty černé stěny
Skiper
Mám w8.1
Zapni samp, zmeň rozlíšenie, vypni samp. Ak to bude pretrvávať, tak znovu zmeň rozlíšenie a vypni samp a znova zapni.
Alebo stiahni ďalšie
RuliiKkO
Taky sem si koupil novej ntb a dělalo mi to, dělej to co ti říka Skiper.. Zapínej samp a vypínej, zkus v esc->options bla bla to nastavit na tvoje rozlišení např ja mam 1366x768. Prvně mi to ukazovalo jen 3 možnosti "640 , 800 , 1024" ale pak po několika relogu už mi tam skočilo 1366x768 takže tak.. Zkoušej to, musí ti to pomoct.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Maty25
už se mi to povedlo všem děkuji mužete Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
7%