Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA V Online - Xbox 360
LuKi_
Zdravím, dostal jsem na Vánoce xbox a ktomu GTA V, všechny aktualizace jsem si stáhl i ty update, ale prostě když to zapnu to GTA Online tak tam nemám žádný sníh nic.. Poradíte mi jak tam mám do toho najet, nebo jak se to vůbec dělá tam něco takového mít?
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
LuKi_
Aha, takže se toho nedočkám? Sad
TheMajo
Ahoj LuKi môžem sa ťa spýtať, že ako hráš ten GTA Online. Máš xbox live alebo si pripojený len cez wify ?
Teczka83
Já to hraju na PS3 a sníh tam žádný nemám. Dokonce jsem se tam ještě nenaučil komunikovat s hráčema a tak.
LuKi_
Citácia
TheMajo napsal:

Ahoj LuKi môžem sa ťa spýtať, že ako hráš ten GTA Online. Máš xbox live alebo si pripojený len cez wify ?
Počkat, však mám obojí, připojený jsem na wifi a zaplacený učet na Xboxu na internet :D
TheMajo
Citácia
LuKi_ napsal:

Citácia
TheMajo napsal:

Počkat, však mám obojí, připojený jsem na wifi a zaplacený učet na Xboxu na internet :D

Ja som len pripojený na wify a xbox live mám tiež. :D
trimok
Jak pisal Zawy tak maju problémy s hackermi potom ti tu poslem odkaz na video možno ti to pomoze
Adrian
26.12. bol zaznamenaný útok od Lizard Squad na konzole XBOX a PS. Smile Rockstar odstránil sneh, ale mali by ho vrátiť čoskoro Smile Behom tohto týždňa ;) btw. 26. a 27. sa nedalo pripojiť na PSN ani na Xbox Live kvôli bezpečnosti Smile
LuKi_
Aha tak děkuji moc za info, poprosím někoho Lock! Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
9 Hlasov
20%