Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Ano nbo ne?
Ano 7 Hlasů
44%
Ne 9 Hlasů
56%
Počet hlasů: 16

LIVESTREAM ZE SP?
segi1995
Zdravím,

Chtěli byste stream ze SP? :D
Joseph_CZ
Spíš jde o to jestli si livestream někdy dělal a jestli ti není 12. *Tu sem*
thorous
Když ho tu naposledy někdo dělal a sloty byly narvaný, tak se to začalo kickovat, ale jak chceš, aspoň tě zabiju v přímém přenosu LOOL
segi1995
Joseph nemusíš se bát, je mi víc let Smile Je to nad dospělostí Smile Jinak už se těším na kill v přímém přenosu :D
Tress
cekal sem neco lepsiho nez 2 vety :D takhle nechcu
cZSpajkdR
Mám na to asi stejný názor jako Tress,kdyby ses více rozepsal a doplnil sem info,nebyl bych proti,ale taky chceme znát tvůj věk a vidět nějaké tvoje další video či livestream,abysme věděli s kým máme tu čest a jestli se na to můžeme těšit. Smile
RiX
Kdybych založil topic s textem "Jak ses dneska vyspal", tak by to mělo lepší pointu než to cos udělal ty.

V poslední době to tu nesleduju, takže se omlouvám pokud si to už udělal, nicméně co třeba napsat něco o sobě? Kdo jsi, kolik lidí by to mohlo sledovat, co bys tam dělal atp.

Jo a pokud by to bylo kvalitativně zařaditelný mezi těmi pseudo-letsplayery, co se snaží na SP něco natočit, tak ten nápad rovnou zmuchlej a hoď ho do koše. Ušetříš si práci a neztrapníš tím ani sebe, ani server nebo někoho na něm.
segi1995
Uznávám, že jsem se měl rozepsat, ale na druhou stranu jsem se chtěl rozepsat až s odkazem, jestli rozumíš.... :-)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
7%