Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Sledovali by jste mě?
Ano 10 Hlasů
83%
Ne 2 Hlasů
17%
Počet hlasů: 12

LI-ST - Představení
segi1995
Zdravím,

Takže zkusím to znovu, podle Vašeho přání teda. Jmenují se David a je mi 19 let. Na superpařbu a celkově ke hrám jsem se vrátil po 2,5 let. Protože mám i při práci dost času, rozhodnul jsem se Streamovat záběry z počítačových hrách. Chtěl bych vlastně dělat i 24h streamy občas, jak to dělá většina CZ streamerů. Jinak to vidím většinou na ty 2-3 hodinky. Mohl bych streamovat hry podle Vaších přáních, jakmile budu mít novou PC sestavu. Teď budu streamovat především starší hry, mezi které patří i GTA SA:MP a konkrétně Superpařbu. Co se týče streamování, tak zkušeností nemám, ale nebudu se chovat jako 12 leté **** a mluvit doslova blbosti do streamu. Vlastně založil bych nový profil, kde bych jezdil mise, plnil levely apod....Vydělával.

Soutěže: Vždy, když budu streamovat ze SP, což bude vlastně často. budu pořádat pro diváky soutěže. to znamená, že v každém streamu udělám soutěž o 2x PREMIUM na 26-30 dní. 1x Soutěž, kde celkem rozdělím 4800 kreditu, například po 50 kreditech. Další výhodou pro diváky by byl fakt, že by u mě nakupovali za 750(dolarů) - 1000 (dolarů) - 1KS kreditu jako fanoušek.

Doufám, že už nebudete mít žádné výhrady vůči představení
Joseph_CZ
To už je lepší, dám ti ano, šanci by si měl dostat. Přinejhorším pokuď ty streamy nebudou podle představ, vždycky se dá skončit.
SpaktosF5
Skvelej napad..predstavuju si to jako REKLAMU na SP..doufam ze takovou sanci budes mit a preju ti hodne stesti at ti to vyjde
Brutalus
Super, že jsi se poučil a nevzdal jsi to, hodně štěstí.
Panzer
To bude reklama na SP no, takže víc lidí, víc blbců, víc nervů v řiti, ale tak na druhou stranu ... Na druhou stranu v tom nevidim nic extra.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
SpaktosF5
vetsina blbcu tam uz je no :D..
RiX
A hned to vypadá líp.. K tomu co jsem napsal v tom předešlém topiku, pokud jsem tě nějak urazil, tak se ti omlouvám.

K tomu cos napsal tady. Vypadáš rozumně a pokud máš hlas, který by se dal poslouchat třeba i těch 24h, tak nemám nic proti Smile

Pokud bys potřeboval nějaký info ohledně streamování ( konkrétně nastavení streamu ), tak stačí říct. Znám lidi, kteří se v tom pohybují ;)
Frenk98
Špatný nápad to rozhodně není, další kolega do kupy. Dobré oživení :3 Tímto přístupem na SP bude za chvíli 500 hráčů nonstop :D To bude Lag pařba ale přeju ať to vyjde!
segi1995
Děkují,

Uznávám, že vždy je to lepší, když člověk udělá pěkný popis plánu. LIVE-STREAM mám vlastně k jednomu projektu, administrátoři ví o co jde. Nechci tady vkládat reklamu, takže jsem zde popsal pouze stream.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů
6%