Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

crash hry
Battery
Zdravím, po dnešní akci speedhack na lv, když jsem asi až na po půl hodině najel do zrychlovací pickupu tak mi to hodilo tenhle crash viz.screen (blikající obrazovka). Nepomohl relog ani reistal GTA i SAMP. Dělá to jen na SuperPařbě. Spustí se vždy po přihlášení a stisknutí tlačítka SPAWN. Všem děkuji za případné rady.

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-408lllll.png
Zrušený účet
Hned jak se připojíš, tak si zkus dát /kill a mělo by to pomoct, pokud né tak napiš do chatu, ať tě nějaký admin zabije.
Battery
No /kill to už jsem zkoušel hodně krát(to bylo první co jsem udělal), vždy to napíše že jsem nezůstal na místě a jestli mi admin dal /hp 0 moc nepoznám v chatu to moc nejde vidět...
Upravil Battery dňa 04.01.2015 13:15
SmouKy_
Jak už jsem jednou psal, musíš se dostat z té oblasti, způsobů máš hodně, zkus třeba /lv, pak jen relog a mělo by to zase jít.
Baseball
Dej /help -> nastaveni -> uložení pozice po odpojeni musí bejt OFf nebo změn spawnu. A /kill a hned ESC po 5-10s se vrať do hry. Melo by fungovat
Battery
Tak děkuji moc všem! to co mi napsal Baseball pomohlo takže ještě jednou díky. Vždy když se mi tohle stalo tak stačilo /kill, ale tentokrát ne no :D A jestli se to tady nějak zamyká tak můžete lock. Díky
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
7%