Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Chyba se SAMP
Majo441
Tak zdravím potreboval by som pomoc.Hral som normálne SAMP (s kompatibilitou na win 8 kedže mám win 8), ano mal som tam "módy" Zbrane, pár Skinov aut a Kolesá.Všetko mi bežalo v poriadku ale včera som kámošovi na intráku dával GTA-čko ale ale neišla nám wi-fi tak som chcel že pustím si singl.Tak som teda pustil a nefungovala mi myška (v SAMP funguje normálne) tak som chcel vypať GTA ale neišlo to tak som jednoducho cez správcu úloh killnul GTA.Potom som chcel znova zapnúť GTA ale neišlo to tak mi kámoš povedal nech si zmením kompatibilitu na XP SP3 ale ani to neišlo tak som tam dal win98/Me.Teraz mi to na tej 98-čke ide v pohode ale je to uplne špatná grafika všetko.Tak som chcel teda dať späť win8 ale neišlo načíta sa dole na SAMP tam biela "čiarka" a hodí mi Report Crash!Asi 10x som to dával z klúča z ktorého som to dával kámošovi ktorému to normálne ide na win8.Keby chcete vedieť niečo viac dodám.Bol by som velmi rád keby mi niekto pomohol.Preinštalovať celé som to ešte neskúšal keďže to mám len vložené v PC a nie nainštalované.
Majo441
Už to mám može sa LOCK!!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
9 Hlasů
20%
Deathmatche