Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Sázková kancelář Dangera a Pitrase
DangerRMV
Zdravím, rozhodli jsme se s Pitrasem založit sázkovou kancelář kterou měl Soach a už je to 11 měsíců, co ji založil. Chtěli bychom ji obnovit a trochu vás zabavit a myslíme, že to není špatný nápad. Máte velkou příležitost ukázat své znalosti ze sportu a vyhrát slušné peníze.

Tak k tématu

Vždy v předem určeném datu sem vypíšu pár zápasů co se budou hrát (realné sporty). K nim samozřejmě i kurzy. Vy jako sázkaři si budete moci vybrat na jaký vsadíte a kolik na něj vsadíte. Peníze mi pošlete na server a v tu chvíli co je já budu mít tak vaše sázka platí.

Příklad

Real Madrid x Barcelona
1 - 1.80
0 - 2.00
2 - 2.20

Hráč vsadí milion na Real Madrid. Pokud Real Madrid vyhraje, hráč odemne na serveru dostane 1,800,000$. Chápeme se?

Co znamenají ty čísla?

1 - to znamená výhra domacích
0 - znamená remíza
2 - znamená výhra hostů

To za pomlčkou (-) je KURZ, ten nám určuje o kolik se nám vynásobí výhra.

Výhru dostanu, pokud

- Trefím vítěze zapasu/ů
- Pošlu peníze Dangerovi (DangeR_68) na SP včas pred zahájením zápasu
- Ale předtím než mi to pošlete tak mi napište PM !!! Ať o vás vím, jinak v tom budu mít zmatek a i tak se může stát, že vám nemusím věřit když mi pak napíšete: "Však já ti ty prachy poslal omg!!" to by takto nešlo

Začneme klasicky světoznámou soutěží a to je NHL. Bude zde i třeba extraliga, 1. liga, slovenská extraliga a i fotbal a různé. Záleží na vás o co si napíšete sem do komentářů.

Pravidla pro sázení

Sem do komentářů napíšete, na co vsadíte...

Osnova

Citácia
Nick na serveru: XXX
New York Rangers - New Jersey Devils - 1
Tampa Bay - Boston Bruins - 2
Sázka: 500 000$

Sázet můžete buď na jeden zápas, nebo klidně na 5 zápasů na jednom "ticketu". Čím více zápasů, tim větší výhra, KURZY se mezi sebou násobí. Pokud vám z ticketu, kde máte 5 zápasů nevýjde 1 jediný, tak prohráváte celou vsazenou částku. Pokud vsadíte na 1 zápas, tak logicky vyhrajete pokud vám to výjde.

NHL ZÁPASY A KURZY:

Na dnešní noc 18.1.:

01:00* Boston Bruins – Columbus Blue Jackets - 1=1.8, 0=3.6, 2=3,64

01:00* Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers - 1=3.4, 0=3.55, 2=1.88

01:00* Montreal Canadiens – New York Islanders - 1=2.13, 0=3.75, 2=2.95

01:00* Ottawa Senators – Carolina Hurricanes - 1=2.02, 0=3.85, 2=3.23

01:00* Detroit Red Wings – Nashville Predators - 1=2.14, 0=3.75, 2=2.9

01:00* Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche - 1=1.75, 0=3.6, 2=3.6

01:00* St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs - 1=1.7, 0=3.65, 2=3.85

01:00* Florida Panthers – Edmonton Oilers - 1=1.82, 0=3.6, 2=3.6

02:00* Dallas Stars – Washington Capitals - 1=2.1, 0=3.7, 2=2.87

03:00* Minnesota Wild – Arizona Coyotes - 1=1.86, 0=3.55, 2=3.46

04:00* Los Angeles Kings – Anaheim Ducks - 1=2.1, 0=3.7, 2=3.0

04:00* San Jose Sharks – Calgary Flames - 1=1.94, 0=3.9, 2=3.3

Maximální vsazená částka je: 500 000$!

Pokud vám ticket výjde, musíte si o výhru požádat sami mě v PM! (DangeR_68)

Sázka neplatí v době, kdy se už utkání hraje!
A ještě si nesmíte upravovat sázku, to co vsadíte jako první tak to platí! Pokud si příspěvek editnete v průběhu zápasu a my to uvidíme podle datu u příspěvku, nemáte právo na výhru!

Kurzy jsou takové, jaké jsou i doopravdy.
Tak hodně štěstí !

Upravil DangerRMV dňa 17.01.2015 14:16
mkj
Carolina - Vancouver: 2
Columbus - NY Rangers: 2
Sázka: 100 000$
DangerRMV
Citácia
makj napsal:

Carolina - Vancouver: 2
Columbus - NY Rangers: 2
Sázka: 100 000$

Ok, napiš mi PM na serveru a pošli mi to
LuKi_
Citácia
Columbus - NY Rangers
01:00* St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs
02:00* Dallas Stars – Washington Capitals
01:00* Detroit Red Wings – Nashville Predators

500 k - výhra Columbus
500 k - výhra St. Louis
500 k - výhra Dallasu
500 k - výhra Detroit
Upravil LuKi_ dňa 17.01.2015 13:10
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
RuliiKkO
Carolina-Vancouver: 2
Columbus-NY Rangers: 2
Nashville-Washington: 1
Vsadit: 5oo.ooo$

Upravil RuliiKkO dňa 17.01.2015 00:36
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
mkj
Příště nemaž ty starý kurzy dokud je nevyplatíš, teď nevím kolik mám správně vyhrát.
DangerRMV
Citácia
makj napsal:

Příště nemaž ty starý kurzy dokud je nevyplatíš, teď nevím kolik mám správně vyhrát.

Ano neboj, potom sem si to uvědomil, mazat to nebudu dokud tak podle toho někoho nevyplatím když vyhraje Smile. Ale ty stejně nevyhráváš nic, protože si mi neposlal na serveru peníze předem.
mkj
Citácia
DangeR_ napsal:

Citácia
makj napsal:

Ano neboj, potom sem si to uvědomil, mazat to nebudu dokud tak podle toho někoho nevyplatím když vyhraje Smile. Ale ty stejně nevyhráváš nic, protože si mi neposlal na serveru peníze předem.

Napsal jsem ti ještě včera že ti je dnes pošlu, a navíc na serveru jsem tě už v noci neviděl. Ale ok, taky by se mi asi nechtělo vyplácet tak bych se vymluvil na tuhle volovinu.
LuKi_
Citácia
03:00* Minnesota Wild – Arizona Coyotes - 1=1.86, 0=3.55, 2=3.46

Sázka na Arizonu - 500,000$ Smile
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
DangerRMV
Citácia
makj napsal:

Citácia
DangeR_ napsal:

Citácia
makj napsal:

Napsal jsem ti ještě včera že ti je dnes pošlu, a navíc na serveru jsem tě už v noci neviděl. Ale ok, taky by se mi asi nechtělo vyplácet tak bych se vymluvil na tuhle volovinu.

Včera sem byl na serveru celou noc, potom co si vsadil sem byl na serveru a nikde sem tě tam neviděl. Tak si nevymýšlej. Taky si to mohl napsat nebo poslat Pitrasoivi, protože ten to dělá semnou jak sis mohl všimnout v nadpisu, sice není nikde napsané že to můžeš poslat i jemu, ale tak LOGICKY. Já tě nemám důvod proč vyplatit, protože co je psáno to je dáno. Pravidla jsou jasná. A pohybuji, kdyby ti ticket nevyšel, že mi ty peníze potom ještě pošleš Smile. Konec debaty.
RuliiKkO
Jelikož jsem vyhrál 3,6m :D
St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs 1
Boston Bruins – Columbus Blue Jackets 1
San Jose Sharks – Calgary Flames 1
Florida Panthers – Edmonton Oilers 1
Vsadit: 5oo.ooo$
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
mkj
Citácia
DangeR_ napsal:

Citácia
makj napsal:

Citácia
DangeR_ napsal:

Citácia
makj napsal:

Včera sem byl na serveru celou noc, potom co si vsadil sem byl na serveru a nikde sem tě tam neviděl. Tak si nevymýšlej. Taky si to mohl napsat nebo poslat Pitrasoivi, protože ten to dělá semnou jak sis mohl všimnout v nadpisu, sice není nikde napsané že to můžeš poslat i jemu, ale tak LOGICKY. Já tě nemám důvod proč vyplatit, protože co je psáno to je dáno. Pravidla jsou jasná. A pohybuji, kdyby ti ticket nevyšel, že mi ty peníze potom ještě pošleš Smile. Konec debaty.

Zeptej se rulika, byl jsem s ním na jiným serveru a psal jsem mu že se ještě na server přijdu kouknout, nevím v kolik to už bylo ale po půlnoci určitě. Já zase pochybuji o tom že bys ty peníze hladově nechtěl, 100k semnou opravdu nehne hele. Až teď konec debatySmile
DoMiNo
Máte v plánu dělat i fotbal? Liga BBVA,Premier league, Bundes liga atp?
Pitras
Můžete to tady přestat oba dva komentovat? Tady to je pro sázení a ne pro pokec. Toto si vyřiďte mezi sebou, akorát tu je teď bordel. Díky.

DOMINO:
Není problém, stačí napsat co chcete vy.
Gee_
bbva nebo anglickou by jste mohli no.. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche