Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

CamHack
Matyash1
Ahoj,

ze sekce "ke stažení" jsem si nečekaně "stáhl" Cam Hack. Můj problém je, že jsem neuměl nainstalovat ani Snowmod. Proto se ptám, jestli nemáte nějaký návod (angličtina je v pohodě). Vše co jsem našel písemně, je pro mě nepochopitelné a videa na YouTube byly většinou na hrozné úrovni a skoro v ničem se neshodovala.

Prosím, udělejte si pár minut čas a zkuste mi to v pár bodech vysvětlit jako absolutnímu amatérovi v oboru.

Předem díky,
Matyash1
jatkar
Vlez na ulož to zadej tam: "cam hack anarchy" a máš to i s českým návodem
Já to podle toho návodu pochopil tak musíš i ty;)
Matyash1
Díky, návod je pochopitelný. Problém nastává při samotné instalaci. Ve verzi, kterou jsi mi ukázal Ty i ve verzi kterou jsem stáhl sám.

img.tpx.cz/uploads/SAMP web camhack nejde.png

Takže ještě jednou prosím o radu.
mastr
stahni si to dx8vb.dll tady http://dll-files.com/dllindex/dll-fil...html?dx8vb a dej to do c/windows/system32 tady mas videonavod https://youtube.com/watch?v=g-dX8CxEkMo
LuKi_
Dával sis to i do příkazového řádku v PC? (CMD)
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Matyash1
Díky, ale i zde je problém.
Dostanu se do 4:01 kde má to cmd spuštěné jako správce a už mu to jede. Mě to ale hlásí stejnou chybu jako u spuštění normálního. Všechno jsem udělal přesně podle návodu.
Matyash1
LuKi_ - udělal jsem to podle návodu, kde se do "cmd" ve složce "system32" píše následující: "regsvr32 dx8vb.dll" a i přesto, že jsem cmd spustil jako správce mi to háže tu samou chybu.
HeWhoMustNotBeNamed
Kolika bitový systém máš?
Matyash1
Mám 64bitový systém. Přemýšlel jsem, jestli to na to nemá vliv, ale vzhledem k tomu, že jsem našel složku "system32" neřešil jsem to.
Pro případný detaily přidávám obrázek vlastností PC.

img.tpx.cz/uploads/SAMP web pc.png
HeWhoMustNotBeNamed
Tu knihovnu dej do složky SysWOW64, cmd spusť jako správce a dej tam regsvr32 C:\Windows\SysWOW64\dx8vb.dll - či jak se ta knihovna jmenuje
Matyash1
Vím že je to pro Tebe jasně řečená věta, ale já se ztrácím už ve slově knihovna. Mohl bys mít prosim tu trpělivost a vysvětlit mi to jako v*lovi?
HeWhoMustNotBeNamed
Ten soubor dx8vb.dll, kterej si musíš stáhnout = knihovna.
Matyash1
Mám to být normálně neextrahovaný, jen ten .zip soubor, nebo melu hov*a?
Matyash1
Už to mám, díky za trpělivost.
Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%