Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka-GunWay
GUNWAYS

img.tpx.cz/uploads/gunwaynadpis121321321321.png

Takže kde by jsme mohli začít ? Začalo to jednoho horkého dne roku 2013.Byl pěkný prázdninový den a s mím kámošem jsme neměli co dělat. Proto jsem šli k němu a tam to vše začalo hned od první chvíle co jsem viděl GTA SA jsem se do té hry zamiloval. Takže jsem musel jít hned ke mě a nainstalovat hru. Přihlásil jsem se pod jménem ondra262 . A tak to nějak začalo.

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpisserverinfo1.png

Právě hraji na serveru pod jménem GunWay. Na serveru mám odehráno kolem 770hodin a na mém minulém účtě něco kolem 400hodin.Bankovní obnos pořád kolísá. Travičku sbíram pokud dělám Dealera.Vlastním dům č.1195 napláži v Marina

img.tpx.cz/uploads/důmvMarina.jpg

Hotel si pronajímám v BlueBerry ,ale číslo je mi jedno. Momentálně nejsem v žádném gangu. Mezi mé oblíbené administrátory patří Elda,Nosferatu,Salamoun,Tumik,Ondrah98,Janci,Azor,HrBeeeC.Mezi mé oblíbené příkazy patří /kill /port /info /hide K mím oblíbeným akcím patří normílní CP závody, skyrace, auto a kopec smrti. Mé oblíbená auta Infernus,Cheetah,Buffalo,NRG-500,Savanna,Elegy.Moje oblíbená povoláni na serveru jsou Terrorista, Dealer, Mechanik. Administrátorům dávám známku 2.

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpiswebinfo1.png

Na webu vystupuju nečekaně pod jménem GunWay. Pokud tě zajímá kolik mám přispěvků a komentářů tak se podívej.Tady máte pár podle mě nejlepších screenů.

img.tpx.cz/uploads/top3.png

img.tpx.cz/uploads/Top1q.png

img.tpx.cz/uploads/Top2.png

img.tpx.cz/uploads/top4.png

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpisosoba1.png

Mé pravé jméno je Ondřěj ******** narodil jsem se v roce 2001.Pokud mě chceš kontaktovat můj skype-prikos262 nebo na SP. Pocházím z malé vesničky na Moravě zhruba 18km od Hodonína. Své kamarády bych jmenoval do noci, ale doufám že sem pro ně jsem taky kamarád. Jsem na volné noze a nepotřebuju to měnit. Pořád studuju mám základní vzdělání. Mluvím česky , ale domluvil bych se možná slovensky u angličtiny a ruštiny by to bylo těší. Děti zatím neplánuju , ale samozřejmě chci. Bydlím v domě s rodiči. Jsem hetero , ale někdy ty otázky na OR1HO když spolu voláme nebo ve škole by jste si myslely pravý opak

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpispovaha1.png

Jsem cholerický optimista. Mezi mé povahy se řadí aktivita, bezstarost, nervozita,

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpispostava1.png

Jsem vysoký kolem 165cm a vážím kolem 50kg. Mám sportovní postavu, modré oči a blondaté vlasy. Brýle naštěstí nemám. Na těle spíše mezi nohama mám šourek a vajca. Pod nosem možná nějaké chmýří. Fotografii možná časem přidám.

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpiszavislosti1.png

Nekouřím alkohol jen při nějaké oslavě a tak.. Sex by nevadil.Závislosti kolo, sport, PC, kamarádi.

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpiszajmy1.png

Mezi mé zájmy patří fotbal, ježdění na kole, hraní na PC. Mezi mé oblíbené sporty patří fotbal, hokej, basket, florbal, pinec. Nerad čtu takže nemám žádnou oblibenů literaturu. Hudbu nějak moc neposlouchám nevadí mi skoro žádní kromě nějaké moravanky, dou jamaha atd… Mám fenečku jménem Bony

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpismujstyl1.png

Mé moto zní ,,Život máš jen jeden tak ho prožij naplno“. Zatím jsem nepřemýšlel o webové stránce. Můj cíl je mít rodinu a práci která mě baví a naplnuje. Nesnáším lidi kteří si hrají na něco čím vůbec nejsou ani nebudou. Nemám oblíbenou muziku poslouchám všechno až na pár vyjímek. Mezi má oblibená jídla patří řízek, špagety, pizza a pití mám rád ICETEA broskvový. Mezi mé oblíbené filmy patří Pan Prstenů, Hobit, rychle a zběsile. Nerad čtu takže nemám oblíbenou knihu. Oblíbená barva modro bíla.

img.tpx.cz/uploads/gerojnadpisnezapomenu1.png

OR1G1NAL

hente_ony_majo

Rosta

Nosferatu

Swes

Geroj.

kacer

Dusan

Johnny

Upravil/a GUNWAYS dne 31.08.2016 16:28
_iGDuff_
Takže čau za mně je vizitka špatna jak říka slon zkus se podívat na ostatní vizitky a zjištíš jak to ma zhruba vypadat.No co se týče tebe tak jako hráče tě neznám asi kvuly tomu že tu hraješ kratkou dobu Smile Ale jinak at se daří
GUNWAYS
Upgrade vizitky..... ;)

takžě pište až ji budu mít hotovou pokud jste našli nějakou gramatickou chybu tak napište ;)
Upravil/a GUNWAYS dne 16.04.2016 16:48
Cappuccino
To už je hotová?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
GUNWAYS
Taiki eště ne ;)
MegaBite
A kde jsou webové osobní informace ? to bych teda nechtel videt jaka byl jeste prod tim "upgradem" :D
MADING
Citace
kinder napsal:

A kde jsou webové osobní informace ? to bych teda nechtel videt jaka byl jeste prod tim "upgradem" :D
Nj tady jsi dokázal že asi neumíš číst víš co znamená věta " Vizitka není hotová"? Jako bez urážky ale před tím než něco takového napíšeš si o tom více přečti..
Geroj
Dík za označenie, vizitka pekne zladená a informačnú hodnotu naplňa, k tebe nemám čo dodať, dá sa s tebou dohovoriť našimi dvoma jazykmi (cz/sk) čo je s niektorými problém :D
GUNWAYS
Díky moc Geroj. ;)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche