Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Časopis Třeskoplesk
Spidzer
Zdravíčko,pouze předem varuji,že se tomu nedá říkat časopis,prostě je to dokument ve PowerPointu,kde odpovídám na všechny vaše otázky ohledně SA-MPu a jiných témat,porovnávám zaměstnání,na což se také ptáte. Najdete v každém čísle i soutěž,která opepří vaše bankovní konta na serveru FU a další. Také tu najdete hádanky,vtipy atd. - prostě zábava na krátkou chvíli a pár soutěží . Tomuto se věnuji už delší dobu,ale ted to zveřejnuji zde.

Nic za to nechci,jeto zdarma. Všechny informace jsou uvnitř.

Odkaz ke stažení : http://uloz.to/xNzicPpk/casopis-treskoplesk-2-dil-1-vydani-2015-pptx

výherci soutěží budou zveřejněni i zde. Budu rád za komentáře a názory.

Tak si to užijte,komunito ! Music

Váš Spidzer

Seznam dílů :

2.díl,1. vydání v r. 2015 : http://uloz.to/xNzicPpk/casopis-treskoplesk-2-dil-1-vydani-2015-pptx
3.díl,2. vydání v r. 2015 : http://uloz.to/xq7dLtVd/casopis-treskoplesk-3-dil-2-vydani-v-roce-2015-pptx
Upravil/a Spidzer dne 28.03.2015 17:25
Baseball
Hele nevidím jediný důvod věřit hráči kterého vůbec neznám a je tu jen jako začátečník (můj pohled na hráče)
Spidzer
Ve skutečnosti tu hraji už 3 roky,jen m ibyl smazán starý účet za neaktivitu.Ale to tu řešit nehodlám. A jestli mi někdo nevěří,tak jak bych vás mohl podvést ? Já se eventy zabývám normálně,je to můj hobby :D proto jsem také zakladatelem SETu, ale o tom někdy jindy . Jak říkám,klidně mi nevěřte,ale já nemám zájem někoho podvést Smile
KittyKat
Ahoj,
Tak som sa rozhodla to staihnuť, bola som mierne sklamaná kedže vtipy sa niekomu páčiť môžu no sú to také tie vtipy z "Flaku". Otázky, boli nezaujímavé ale je mi jasné že nemôžeš ovplyvniť to čo sa hráči pýtajú. Rozbor zamestnaní, fakt hnusné, nič mi to nedalo, rozobral si malú časť zamestnania a to je viac menej prvá hodnosť.. dokonca by som si to nedovolila nazvať rozbor povolania kedže si porovnal len malé časti zamestnáni. A to misie, nebral si do úvahy koefy, časy kedy je dobrý koef, zárobky pri konvojoch, liečenie ludí, iné misie pri smetiaroch, nič, 0 bodov.

Takisto k samotnej forme, hnusný "návrh", neupravený text, žiadne animácie, niekedy tie odrážky sú dosť mimo.

Nič moc, možno sa to zlepší ale teraz to bolo nanič

//EDIT: Sútaž o peniaze, 50k? to myslíš vážne? 50k je za trištvrte misie kámo :D niežeby sa tu naháňam o pár $$ ale ak robím časopis, nedám ho na download, poriadne na ňom zamakám a súťaž financujem poriadne ! Nie takéto flákačské pokusy o PP prezentáciu

//EDIT2: Hádanky, dobre, celkom originálna sútaž. no hádanku "Co bylo první - kuře nebo vejce?" si si mohol odpustiť, je to fylozofická hádanka, buď ti tam niekto napíše svoj obsiahly názor, alebo si tipne a tip bude náhodou správne tak vyhrá, a to ani nepoužil mozog, naozaj ZLÝ výber hádanky
Upravil/a KittyKat dne 26.03.2015 21:08
Spidzer
Hádanky budou vždy jiné stejně jako vtipy,vždy nějáký výběr.

K té výhře :

50K - nejsem nejbohatší,ale cena je nízká proto,že soutěž bude v každém čísle,což znamená,že ve skutečnosti to bude mnohem více. A stejně,najdou se lidi,kteří by místo žebrání na serveru mohli zkusit štěstí. Tot můj názor Smile

Ke grafické stránce - Hodlám se zlepšit,už na tom pracuji.Animace - uvidíme,jestli tam nějáké dám.

Každopádně děkuji za názor,moc si toho vážím ! Díky
Tress
tak tohle je nekde na urovni 8mi/9ty tridy ...
hlavne kvuliva kazdymu cislu nezakladej novej topick, hezky si to tu edituj :D
Spidzer
Jo,neboj Tesáku :D

Další číslo výjde zítra předpokládaně kolem 11:00 Smile

PS : Stále se nikdo nezůčastnil soutěže. Soutěže vždy končí při vydání dalšího čísla.
buulls
Nikoho to tu na 100% nezaujíma. Názov trápny, ešte tu dávaš link na stiahnutie aby to bolo ešte viac trápnejšie, nie aby si to tu napísal ako topic keď už sa chceš hrať na šaša a ešte tá totálna fraška ktorú nazývaš súťažou, dovol mi sa ti vysmiať. 50k vieš čo s nimi spravím? Dotankujem si auto. Zmaž toto celé a už to tu viac nedávaj lebo určite si ešte ani zo základky nevyšiel.
Spidzer
3. díl vyšel ! Download v prvním příspěvku.
KittyKat
Že nie si najbohatší? 50k je ako povedal buulls akurát tak jedna nádrž,uprimne, za 50k nikoho nevytiahnem ani z basy a nie to rozmýšlať a písať nejaký mail.. :D (ano som lenivá). Ak by si sa snažil, 50k máš za 1 misiu.. za hodinu stihneš napríklad aj 10 pilotských misií, každá po 70k, nevieš obetovať hodinku denne na tvoj výtvor? Akú má úroveň niečo čo STIAHNEŠ z ulož.to následne si prezrieš prezentáciu ako od šiestaka a nakoniec príde sútaž o 50k.. odpoviem ti, žiadnu
Spidzer
Volné místo ! Chceš mít v Třeskoplesku svůj inzerát ? Nyní máš tu možnost ! Pokud máš zájem,napiš mi SZ.

Předpokládané vydání dalšího čísla : Pátek 10.4.2015
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů