Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Páči sa vám povolanie?
Ano 24 Hlasov
83%
Nie 3 Hlasov
10%
Chcelo by to ešte upraviť 2 Hlasov
7%
Počet hlasov: 29

Návrh Elektrikár
MrBlue
Ahoj. Ide o nové zamestanie ktoré ma napadlo. Na serveri som si všimol že sa tam nachádzajú menšie elektrárne(viz. obrázky dole). Tak som si povedal prečo ich nevyužiť.

Popis povolania.
Misia Lampy
Určite ste si všimli že v mestách sa nachádzajú pouličné lampy.
Tie by sa kazily.V chate by ti vypísalo že lampa na určitom mieste je pokazená a treba ju opraviť. Vyzeralo by to napríklad nejako takto: Verejné osvetlenie/lampa v Chinatowne je pokazená. Chodte ju opraviť. Ukazovalo by sa to viacerím a tak ako je to u hasičov. Oni by ju potvrdili buď submision tlačítkom alebo napísaním /mise. Po potvrdení by sa im nastavil CP pri pokazenej lampe. Keď dorazí do CP pri lampe spustila by sa nejaká animácia pohybu akože to opravuje a oprava by trvala náhodne dlho od 5-30sekúnd. Každý kto sa nachádza pri tej lampe by dostal bod + odmenu. "Kaziacich sa lámp" by bolo iba niekolko cca 10-20 v každom meste. Za jednu opravenú lampu +1 bod.

Misia Elekrárne
Na serveri na nachádzajú 3 malé elektrárne
img.tpx.cz/uploads/El1.png
img.tpx.cz/uploads/El2.png
img.tpx.cz/uploads/El3.png
Každá sa nachádza blízko/v nejakom meste.
Táto misia by prebiehala nasledovne: Po napísaní /mise elektraren(elektrarna) by hráčovi vyskočila tabulka kde by bola napísaná elektráreň ktorú môže ísť opraviť a vzdialenosť v akej sa od danej elektrárne nachádza.Z vyžšou hodnosťou by si mohol vybrať o jednu viac elektráreň. Napr. v LS spustím misiu a keď mám hodnosť Opravár slaboprúdu tak môžem ísť opraviť iba tú čo je najbližie, s hodnosťou Opravár silnoprúdu môžem opraviť aj tú čo je druhá najbližie a s hodnosťou Elektrikár môžem ísť všetky elektrárne. Misiu by šlo spustiť iba pri karte zamestania pretože by potreboval naložiť "náradie" na opravu. Po naložení by sa mohol vydať do nim/nej zvolenej elektrárne(označila by sa checkpointom). Po dorazení do CP by opäť nasledovala oprava ako u lámp akurát, že čas opravy by bol fixný(napr. 40sekúnd). V závislosti od vzdialenosti by závisela odmena a čas za ktorý musí doraziť k elektrárni(odmeny a čas nechám na tebe). Túto misiu by mohlo robiť viacero hráčov. A tak isto by dostávali odmenu + body.
Za opravu elektrárne +2 body.

Misia Priehrada
Priehrada pri LV je vodná elektráreň.
img.tpx.cz/uploads/mapa EL.png
Napísaním /mise priehrada(prehrada)
(taktiež by musel stáť pri karte zamestania pretože by musel naložiť "náradie" na opravu)by sa mu CP označilo pri vtupe do nej.
img.tpx.cz/uploads/vchod do EL.png
Po príchode by vošiel do interieru tejto priehrady.
img.tpx.cz/uploads/interier el.png
Tam môžme vidieť 5 "generátorov". Tie by bolo potrebné opraviť jeden po druhom. Pri každom by bol CP v ktorom by musel hráč stáť aby ju opravil(oprava každého generátora trvá 60sekúnd). Tam by sa opäť spustila animácia opravy.
Túto misiu by tiež mohli robiť viacerí hráči a dostali by odmenu + body. Za túto misiu +3 body

Hodnosti:
Učeň
Môže opravovať lampy.
Plní misie s vozidlom Ulity Van
Zbrane: boxer, pištol s tlmičom, brokovnica
Treba 0 bodov.

Opravár slaboprúdu
Može opravovať lmapy a najbližšiu elektráreň.
Plní misie s vozidlom Ulity van a Pony
Zbrane: basebalka, 9mm, combat shotgun
Treba 25 bodov.

Opravár silnoprúdu
Opravuje lampy a 2 najbližšie elektrárne.
Vozidlá Ulity van, Pony.
Zbrane: tágo, Desert eagle, mp5
Treba 40 bodov

Elektrikár
Opravuje lampy a všetky elektrárne.
Vozidlá: Ulity van, Pony.
Zbrane: golfová palica, desert eagle, uzi
Treba 60 bodov.

Vládca Elektriky
Opravuje lampy,elektrárne,priehradu
Vozidlá Ulity van, Pony, Burrito
Zbrane: motorovka, desert eagle, tec9
Treba 80 bodov.

Presné miesta(/save) CP,kariet zamestnaní,firmy a ostatné nespomenuté veci dopíšem v prípade že by sa ti tento návrh zapáčil. Ak by si mal nejaké otázky,pripomienky rád ti na ne odpoviem. Kontaktovať ma môžeš v SZ. Samozrejme že budem rád keď ma aj niekto z hráčov kontaktuje s nápadom, ktorý by to ešte vylepšil.
Yamamoto
Je to super zpracované, co mě na tom mrzí je to, že je to asi zbytečné. Podívej nebyl přidán ani suprove zpracovany job stavbar navíc současná situace s těma autama. Nevím no
Morrison321
Nápad dobrý, ale tieto návrhy na nový job myslím že už nemajú budúcnosť
MrBlue
Bolo by to dobre oživenie hry.
nemo
Souhlasím, máš to skvěle propracovaný. Good job! Ale asi to bude k ničemu. Teď už je málo slotů a přidat další, tak by to byl konec. Ale určitě se nevzdávej, třeba jednou.
Nosferatu
Pěkně propracovaný návrh, ale bohužel k ničemu, takových návrhu tu už bylo a luxusních a stejně se nic nezavedlo.
+ Jak říkají ostatní vzhledem k novému systému slotů by se to nedalo.
I kill people and I like it
Nosferatu
Pěkně propracovaný návrh, ale bohužel k ničemu, takových návrhu tu už bylo a luxusních a stejně se nic nezavedlo.
+ Jak říkají ostatní vzhledem k novému systému slotů by se to nedalo.
I kill people and I like it
RuliiKkO
Dost pěkný, problém se sloty by nebyl jelikož max. není 812 ale může bejt víc.. Kdyby se dali po 8mi tak np ale asi to neprojde když neprošel ani ten slušný návrh stavbaře.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Chicago_Girl
Škoda, že už ty návrhy na zaměstnání se vůbec neberou, i když je to úplně suprově zpracované. S auty by nebyl takový problém, ale pochybuji, že se ještě někdy bude přidávat nějaké nové zaměstnání.
MrBlue
Som rád že sa vám to páči. ďakujem za podporu.
eGhE
Vsetko v poho , len dalsie zamestnanie v ktorom jazdis od CP do CP a takych je vela ..
andyyzz
Máš tu suprově propracovaný, ale to se ještě bude muset rozhodnout mezi tímto a stavbařem. Jediný problém jsou ta firemní auta, ale nějak to určitě půjde vyřešit.
TimG
Z mojho pohladu je to jeden z najlepšie prepracovaných prác, čo som tu videl. Aj tak si myslím, že sa to nepridá. Ale chcel by som to na SP. Smile
Baseball
Jediný dotaz, zde jsi to dal ty či to přesunul ATomas ?

JInak luxus návrh určitě bych to uvítal, jediné co mi chybí jsou firmy ale nemyslím že by nebyl problém udělat třeba jen 1 firmu Smile
Upravil Baseball dňa 17.04.2015 07:11
MrBlue
Ja som to dal do návrhov na vylepšenie na serveri. 1 firma by bola podla mňa málo. Myslím si že vela ludí by to chcelo skúsiť.
MaTy
Tyto návrhy ať se líbí nebo ne, ATomas stejně nezavede i přes tu snahu :D. Mě se to líbí, ale nové zaměstnání na 100% nezavede ;)
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
MrBlue
Prečo neche dať nové zamestania?
Panzer
Zkuste raději vymyslet job při kterym hráč bude muset něco dělat a ne jen jezdit v autě a CP nebo čekat a čumět na animaci..
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
_Ego
Souhlasim
Ale myslim že by se to nezavedlo, protože by se to muselo dát do levelů, takže bysme je museli dělat znova.
MrBlue
Nemyslím si že by sme museli robiť všetky odznova. Len tie nové ktoré sa vzťahujú na toto povolanie.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%