Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

GTA V
Ruda
Zdravím,
chci se zeptat jestli už někdo máte GTA V na PC a jestli se to za ty prach(60€) vyplatí. Jde mi hlavně o to, aby ta hra nebyla nějak zabugovaná(nějak extra) nebo mě nepřestala bavit. Kdyžtak od někoho kdo už něco odehrál poprosím nějaké info jak je na tom singleplayer a hlavně multiplayer, zkrátka abych si udělal obrázek jak dlouho u toho vydržím. Smile
Díky za názory.
Baseball
čau, podle mě stačí počkat +- měsíc a máš to zdarma :D

Jinak co říkali kámoši co si to koupili tak že to jde v pohodě a žádnou chybu nenašli.

Kdyby jsi měl nějaký podrobnější dotaz tak zítra ti napíšu více :D
Rosta
Teď to jdu instalovat :D pak napíšu :D
ATomas
Po tom co nainstalujes 5GB patch tak to jede v pohode, nepotkal jsem jeste zadnou chybu. Ovsem jakmile odehrajes singleplayer uz to prestane bavit. No a multiplayer... R* delal multiplayer a ignoroval sa-mp takze kdyz se odehraji heisty tak opet zase tam neni co delat :D sa-mpu to se rozhodne nevyrovna :D

Jinak se vyplati si koupit krabicovku za 1249kč než na steamu za 60€. Usetris 400kč.
DoMiNo
Mam warez verzi a je to v pohodě :D Jestli chceš MP tak si to kup, já si hlavně počkal na warez verzi abych věděl jestli to rozjedu nebo ne. Přeci jenom vyhodit prvně 60€ bez toho abych věděl jestli mi to pojede je docela blbost (mám 2 roky starej ntb). Takže tak
HeWhoMustNotBeNamed
Rozhodně se to vyplatí si to koupit, mp je dobrej. Jinak, tady kámoš prodává GTA V za 24CSGO klíčů (počítám s tím, že jsi na fb v CSGO skupině). Nevim, jestli to stále platí, můžeš to zkusit.
Ruda
Tak nějak jsem se bál toho co napíše ATomas a co sem si i sám myslel, že kromě těch heistů je ten MP celkem o ničem. Každopádně i tak to nejspíš koupím, protože se mi to prostě líbí ta hra. :-D
Jinak Pixel, pošli mi nick toho tvýho kámoše, v týhle skupině nejsem.(a přidej si mě na steamu noobe.:D )
hormoskunk
Mám úplně stejný názor jako domino :D Hraju sice teprve jen 5 hodin, ale za tím jsem během toho šel jen jednou na zachod a ještě jsem nejedl, takže první dojem hry 100% :D
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
Ruda napsal:

Tak nějak jsem se bál toho co napíše ATomas a co sem si i sám myslel, že kromě těch heistů je ten MP celkem o ničem. Každopádně i tak to nejspíš koupím, protože se mi to prostě líbí ta hra. :-D
Jinak Pixel, pošli mi nick toho tvýho kámoše, v týhle skupině nejsem.(a přidej si mě na steamu noobe.:D )

http://steamcommunity.com/id/WCYDFM tady máš jeho profil, pokud máš zájem teda. Při platbě musíš jít tuším první, až mu dáš ty klíče tak on to koupí - 100% důvěryhodnej. Prodal mi několik her, jeho steam účet má hodnotu cca 15000€ a cekově po CZ/SK komunitě prodal už několik her. Jen nevim, jestli tě potvrdí když nebudeš mít v inventu ty klíče.
Rosta
Fajn , nainstalovabé a zjištění že to muj PC neutáhne :D
Shock_
Čést ruda normálně si to stáhni :D nainstaluj a hraj je to Pohoda lustr. Vše jede OK.Kromě MP. Jak tě to tak chytne tak si kup pak na MP
WDesign
Nesouhlasím s ATomasem,
GTA V jsem hrál již na xboxu 360, když heists ještě nebyly a již mám dohromady i s xboxem one odehráno (na onlinu) přes 530 hodina stále mě to baví.
Pokud tě to omrzí, hodně zábavy můžeš dohnat v singlu, ale stejně ;) Pokud si najdeš nějakou partu na onlinu, budeš mít o zábavu postaráno.
Maty25
Citace
Baseball napsal:

čau, podle mě stačí počkat +- měsíc a máš to zdarma :D

Přesně tak,ale na X-Box 360 to de v pohodě:D
Ruda
Jak kdybych se ptal na xbox 360. Smile
hormoskunk
No, abych vydělal hodně peněz na nákup velkých a hodně vydělečných nemovitostí, tak potřebuješ před některými misemi nakupovat akcie a chvíli po nich je prodat. To je největší výdělek, který jinak nedoženeš než tímto způsobem.(prý až 2 miliardy dolarů) Bohužel na virtuálním internetu GTA5 jsou 2 stránky, kde se nakupujou/prodavají akcie a jedna z nich funguje normálně a druhá pouze se social clubem. Což znamená, ty potřebuješ mít legální hru, aby si tam mohl nakupovat. Samozřejmě, že dané akcie, které potřebuješ nakupovat k tomu aby jsi vydělal, nakupuješ jen na té stránce, které jedou pouze na legálním gtačku. Takže si vyděláš jen klasickými misemi až do konce a to prý zhruba dělá jen 35 miliónů. (což je málo, když nějaka nemka stojí až 150)

Další problém je, že někdy když se přepínám mezi postavami nebo když začnu mířit zbraní jako řidič, tak se hra kousne. Někomu to nedělá, nekomu jo. Nikdo nechápe proč a z jakých důvodů... neřeší to ani poslední update.

Tyto 2 důvody a MP, jsou důvody proč bych si hru raději koupil, než stáhl.
Ruda
Už jsem koupil a je to super. Neskutečně mě to baví a to jsem zatím hrál jen SP a MP jen zběžně prolítl. Smile
hormoskunk
Nevím, jaké máš info o vydělávání, ale tady máš odkaz, kde je vysvětleno, jak zarábat pořádný keš, ať si žiješ jak Gates :D https://rockstargames.cz/jak-vydelat-...-na-burze/
Ruda
Zatím mě štve jen jak je to nestabilní. Každou chvíli to spadne, když fixnu jeden důvod pádů tak se objeví další dva. :-D
hormoskunk
A kdyby sis to koupil hned v prvních dvou dnech po vyjití, tak by ti to nešlo vůbec :D buď si musel kopírovat ruzne složky před každým spuštěním hry, nebo raději počkal 2 dny na update :D A to tě teprve ****, že vyhodíš 1200 za hru a stejně ti to nejde :D
ViktoreK
Tak ATomas musí logicky trošku ten MP zhejtovat, chce přece lidi tady. :D

V-čko si po vejplatě taky koupim, tak doufam, že to za to bude stát. :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%