Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Oslava na SP
Pandy
Čauky jak jsem slíbila, tak tu mám video z včerejší oslavy na SP Music

nemo
Krása wery. Je vidět, že točit a upravovat ti jde. Smile
Škoda, že jsem tam byl jenom na tuning (neber si to osobně, neměl jsem čas). Jsem rád, že jsem se alespoň mohl podívat, jak to probíhalo. Smile Ještě jednou gratulka. Good job! Pohoda
Nosferatu
Tak ti ještě jednou gratuluji k 1000 hodinám na Sp a ať se ti daří. ;)
Video pěkné. Smile
Jinak si myslím, že se ta oslava povedla a účast byla taky dost velká.Smile
A na konec bych ještě jednou poděkoval, že jsem mohl spolupracovat s lidmi, kteří se umí domluvit a jsou ochotní spolupracovat. Smile
Po všech stránkách skvělá akce. Smile
I kill people and I like it
Pandy
nema : v pohodě, já jsem ráda, že jsi se alespon účastnil jedné akce, to mě potěšilo :-) až budeš ty slavit, ráda přijdu taky ;)

Nosferatu : Děkuju ti, za uspořádání akce, schválně jsem vybrala lidičky, co mají v hlavě mozek, a dokážou se rozumně domluvit, pak jde práce jedna básen ;) Tímto ti chci i poděkovat za přání a další společné chvíle na SP, je fajn , že existují i ve hře normální lidiPusa
TeRaRko
Super :D
Mayo
Super video, gratulujem k 1ooo hodinám.
Franta95
Super oslava, parádně jsem si to užil! Hlavně ten masakr :D Video se taky povedlo a ty titulky jsou dobrý, jiný nepotřebuješ :D Sice to typově nebyly žádný neobvyklý akce, ale se super lidma to hned bylo obráceně Smile
Nezbývá než pogratulovat a těšim se na oslavu 2000h, bude co překonávat :D
Pandy
Franta : Jo to jsou moje akce co mám nejradši, závody jsou nuda, ale ten tuning a ta tvá jízda me bavila , to víš ja řídit neumim :D A těším se na dalši akce :-) bude to nářez :-) A děkuju ještě jednou Pusa
_iGDuff_
Super video až na pár kousancu ale to nevadí Smile Taky gratuluji k 1000 h Smile
Pandy
Děkuji ti :-) jojo mam blbej PC ale tak alespon neco ;)
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%