Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

RandyHraje
Nabízím vytvoření Avatara <<

Pokud máte zájem napište mi sem:
1.Obrázek (např. Audi r8)
2.Barva textu (např. zelená)

Příklady jsou dole Smile
Upravil/a RandyHraje dne 21.06.2015 21:08
rikardo
Vážne luxusná grafika! Kappa
Rougy
v čem děláš grafiku ? V malování akorát změníš styl písma ?
RandyHraje
Začínám, není to žádná sláva, ale tak co .. ;)
I snaha se cení
dpq7WImm8w
Vážně je na čase tuhle sekci přejmenovat na ten grafický odpad Facepalm.
Kosovoy
Tohle je práce 10 sekund ..
MaTy
Ještě napíšeš do avataru špatně nick hráče no twl.. od tebe bych si fakt nechal něco dělat :D :D.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
SmouKy_
Ze začátku by to chtělo asi dělat avatary do čtverce, nejlépe 150x150, dále bych doporučil si stáhnout nějaký dobrý program na grafiku, zdarma třeba GIMP.
Všichni jste tu chytří ale aspoň jednu radu mu dát nedokážete...
zorys
Je úžasné, že mu radíte Kappa Jediný asi normální koment tu byl od Smoukyho, ale přidám sem něco protože v grafice dělám asi rok něco, no jdeme na to.
Určitě nějaký program např. photoshop je sice složitější, ale jednou se to naučíš a nezapomeneš, na youtube najdeš spoustu tutorialu, ale přímo na loga na fora atp ne, určitě se vyplatějí stahovat textury, prostě nastahuj textury a zkoušej je používat na své avatary, obrázek potom chytne větší nádech a bude vypadat lépe, photoshop se dá zdarma stáhnout i cracknout, takže si ho nemusíš kupovat, sám používám cracknutou verzi photoshopu CC.
Rozměry Avataru/Podpisu : Avatar : 150x150 pixelů Podpis : 400x200 pixelů, alespoň tak já tvořím své podpisy, sice mi tu 1/2 grafiků nejspíše vyvrátí moje rozměry pixelů, ale jen do toho, budu rád za každou radu, no nic, své jsem ti pověděl, gl v další grafice. S Pozdravem Noro_šuk

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
6%