Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

návrh na nemovistosti
ditroit
Mám jeden nápad a to taký, že Administrátori by nemali vlastniť žiadne nemovitosti. Pretože oni by sa mali starať o server a nie že Administrátori vlastnia vela nemovitostí a hráči si ich potom nemôžu kupovať od nich lebo ich nechcú predať. Tak ja som za to aby tie nemovitosti prepadli a skupovali si ich ludia od mesta. Myslím si že by to bolo pre server len lepšie a určite by s týmto nápadom súhlasilo vela hráčov. Alebo by nemuseli prepadnúť ale nech ich predajú za nejaké nižšie ceny ako by si pýtali, môj názor je taký že Administrátori nemajú čo mať nemovitosti majú sa starať len o server vlastne na to sú tam. a to že majú gangy tak to nech majú aspoň sa nebudú nudiť.
Rosta
Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Facepalm Totální hovadina, administrátor je taky hráčem a má právo vlastnit nemovitost jako každý jiný. To že dáš nabídku na nemovitost o 2/10 hodnoty té nemovitosti a pak se divíš že ti ji nechtějí prodat to je pochopitelné. A sám si protiřečíš píšeš tu že nemůžem vlastnit nemky , protože se máme starat o server (nemovitost práci administrátora nijak neblokuje ani nesnižuje efektivitu) a pak napíšeš , že klidně můžem vlastnit gangy aby jsem se nenudili, což je další kravina, protože takovej gang už práci admina ovlivní. Smile
Ondrah98
Vzhledem k tomu, že tvůj nick je velmi podobný jednomu z administrátorů, tak bych ti to zakázal taky... Co ty na to? Smile
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
PatoMRZK
Taková Blbost. Administrátor je hráč jako každý jiný.
A kdyby to mělo propadnout městu? Admin by prodělal $.
Zrušený účet
Na tomto návrhu jsem se nejvíc zasmála v sobotu ráno. :D Úplně mě to z té postele vyhodilo, takže aspoň nějaký účel tento topik splnil a to že mě rozesmál. rofl
Jinak jak už psali lidi nademnou, admin je taky jenom hráč, který má práva jako hráč a nějaké navíc. Takže si myslím, že to není dobrý nápad toto zavést, už stačí to, že administrátor nemůže vyhrát žádnou akci. (kromě některých, třeba XMas)
_Ego
smutný, ty komenty nademnou
Já s návrhem souhlasím, sice je to sepsaný narychlo, ale souhlasím s tim. Admini vlastní ty nejlepší nemovitosti na serveru, náhoda? ;)
Zrušený účet
Citace
VaciQ napsal:
Já s návrhem souhlasím, sice je to sepsaný narychlo, ale souhlasím s tim. Admini vlastní ty nejlepší nemovitosti na serveru, náhoda? ;)

Nebudu ti tvůj názor vyvracet, ale když si admin na to šetřil, klidně i dřív než ho vzali do AT a najednou by mu měli vzít jeho majetek (nemky), tak by to bylo dosti nefér.
Zawy
To je zase výplod, ****š si do huby. Nejdřív administrátorům zakázat gangy a potom i nemovitosti? Facepalm
SperMion_69
Administrátor hráč jako každý jiný.. Akorát má trochu více práce....

Špatný
Rosta
Citace
VaciQ napsal:

Většina adminu vlastní nejlepší nemovitosti, protože na serveru už působí dlouhou dobu. Takže žádná náhoda. Ten návrh je prostě totální hloupost :D Hráči mají stejnou šanci si ty nemovitosti koupit jako admini.
Ruda
Takovýmuhle tydýtovi bych zabránil v přístupu na server. To je hnus velebnosti. :-D

Citace

A tohle je co? :-D To je superpařba nějakej Minecraft portál aby si tu admini dávali nemovky a penízky? :-D
Tr1xmy
Citace
Rosta napsal:

Citace
VaciQ napsal:

Většina adminu vlastní nejlepší nemovitosti, protože na serveru už působí dlouhou dobu. Takže žádná náhoda. Ten návrh je prostě totální hloupost :D Hráči mají stejnou šanci si ty nemovitosti koupit jako admini.

SprávněSprávněSprávně

Toto tu bolo x - krát a nikdy to neprešlo. dôvod? Totálna blbosť, pretože adminsitrátor je tiež hráč, ktorý má také isté práva a povinnosti na serveri ako ty, lenže oni majú aj administrátorskú prácu navyše.
CzSK
Spíš bych zavedl aby administrátor nemohl vlastnit firmu a gang po případě v něm být. *hehehe*
Co se týče nemovitostí bych nechal tak jak je.
Rosta
CzSK a to by mělo co za význam?
Ruda
Podle logiky s kterou se tohle navrhovalo už kdysi v admin pokecu(myslím to co psal CzSK), tak je většina administrátorů na tak nízký sociální a inteligenční úrovni, že nedokáže vykonávat dvě funkce(admina a "gangstera";) zároveň.
CzSK
Citace
Rosta napsal:

CzSK a to by mělo co za význam?

Že by administrátoři dělali to co mají, místo ježdění GR, dohadování se s jinými gangy a u firmy - nabírání hráčů, náborářů a vůbec, starání se celkově o firmu zabere taky dost času.
A rozhodně si nemyslím (z pozice hráče), že nevíte sami co s časem když všechny dotazy máte, reporty jsou hotové atp. *sarcasm*

Ruda správně pochopil. Good job!
Rosta
Jen podotknu, že pokud si administrátor neplní své povinnosti, tak se to určitě neponechává náhodě, což by jsi mohl vědět ;)
CzSK
Citace
Rosta napsal:

Jen podotknu, že pokud si administrátor neplní své povinnosti, tak se to určitě neponechává náhodě, což by jsi mohl vědět ;)

No už by došlo k hádce. :D
Bohužel tady s Tebou nesouhlasím a určitě nebudeš souhlasit s mojí verzí že tohle není pravda.
Takže si každý budeme stát za svým a necháme debatu dál otevřenou. Pivo
MaTy
Pláču Admini, rozlučte se s nemovkama Pláču

Na pobavení to bylo dobré tedy.. :D. a Cézetko.. Spíše bych souhlasil jen s tím gangem, ve firmě si najdeš někoho a může se o to starat za Tebe (Náborář, Spolumajitel, a podobně). U gangu to je GR za GR.. GW za GW.. Jinak dobré to bylo ty "dítrojt" rofl
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Rosta
Jo já proti tomu nic nemám, každej máme názor :D Ale můžu tě ujistit, že se to netoleruje.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
10 Hlasů
22%
Deathmatche
3 Hlasů
7%