Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Win 8.1 problém GTA Sa
cechyy
Čaute lidi mám problém s Gta na win 8.1 hrával som tu už dříve tak 2-3 roky zpátky úplně od začátku a rád by som se podíval jak se to tu změnilo ,ale bohužel mám win 8.1 a nejde mi GTA stáhnul som gta zapnu Single a nejde hýbat s myší když naisntaluji MP tak mi též nejde.. a ani mi nejde MP spustit.. neví někod co s tím prosím ? Smile)
CzSK
Zapni GTA, stiskni Alt + Tab. Pak stiskni Ctrl + Shift + Esc. Otevře se správce úloh. Jdi do záložky Procesy, najdi proces gta_sa.exe. Klikni na něj pravým tlačítkem a vyber Nastavit spřažení. Otevře se okno, odklikej všechny procesory kromě procesoru 0. Dej OK a vrať se do GTA, které máš na liště. Myš by měla fungovat.
cechyy
Ok díky zkustím to a bude to fungovat na furt nebo to budu muset dělat furt při každým zapnutí ?
CzSK
Citace
SkaJleR napsal:

Ok díky zkustím to a bude to fungovat na furt nebo to budu muset dělat furt při každým zapnutí ?

Já s tím problém neměl takže jsem to nezkoušel, ale když vypínáš procesy tak jsou do té doby, dokud je opět nezapneš. Takže odpověď na Tvojí otázku je ano.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%