Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

GTA: San Andreas Multiplayer | SuperPařba [112.díl] Tipy a triky
Frenk98
Zdarec diváci. Vítám Vás u nového videa ze serveru Superpařba a v nové sérii tipy a triky (tips and tricks). Dnes jsem to pojal ve stylu Let's Play. Ukážeme si glitch v Area 69 a pár triků na kole Mountain Bike. Bavte se !!

Baseball
Nechci nic říkat ale ten bug je starý jako SAMP samo (ten s tou areou) minimálně před 2 lety když jsem začal s SAMP už to bylo známé..
Nxs
Jj, už je to dávno co na ten bug někdo přišel :D Ale doted jsem nevěděl, že to na SP funguje :D ani mě to nenapadlo to zkusit :D

Jinak super video Fanny Smile
i.imgur.com/WHTT459.gif
Zrušený účet
Frenku, promiň, ale tvoje videa jdou pomalu dolu a dolu. Bohužel. Asi je to opravdu tím, že není co točit, samotný let´s play toho, jak skáčeš na kole neni až tak záživný. Video s názvem "Tipy a triky" by asi taky mělo obsahovat něco jiného, než pouze jeden bug a povídání o tom, že na kole se dá skákat a ujet policajtům. Někoho to možná baví, ale mě tohle video nezaujalo, promiň.
Frenk98
Citace
FifaPK napsal:

Frenku, promiň, ale tvoje videa jdou pomalu dolu a dolu. Bohužel. Asi je to opravdu tím, že není co točit, samotný let´s play toho, jak skáčeš na kole neni až tak záživný. Video s názvem "Tipy a triky" by asi taky mělo obsahovat něco jiného, než pouze jeden bug a povídání o tom, že na kole se dá skákat a ujet policajtům. Někoho to možná baví, ale mě tohle video nezaujalo, promiň.

Fifinko, já potvrzuji. Jenže co teď :D To se na to mam vykašlat ? :D Lidi očekávají stále nějaká videa. Já už jsem v rohu :D Vůbec netušim proto se prostě chytám každého nápadu který mi brnkne o paty. To jsem nechtěl Každopádně děkuju za zhlédnutí, alespoň vím že i moje nejlepší kamarády na SP už to nebaví Na hlavu
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%