Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

SRAZ PO DRUHÉ
Teczka83
Čest,

Nedávno jsem se potkal s Cezetem, Blackem a Shadowem. S Cezetem jsme se rozhodli, že se opět pokusíme uspořádat sraz hráčů z SP. Předloni se to celkem povedlo. Byly jsme na motokárách a sjelo se nás dost. Tento sraz by byl komornější. Spíš si někde sednout v nějakém podniku. Motokáry jsou totiž finančně víc než náročné. Sraz by se měl uskutečnit nejlépe v Praze. Datum, podnik a a podobné věci se upřesní. Nejpozději do poloviny listopadu by se měl sraz konat.

Platí to samé, co u předchozího srazu. Kdo přijede, ten přijede. Kdo byl na srazu v Radotíně, tak ví že to bylo v pohodě a bez problémů. Pořádající budu já a Cezet. Takže pokud nás někdo nemusí, na sraz ho nenutíme. Sraz bude jednodenní. Se začátkem ideálně kolem jedné odpoledne. Ale to už se domluví postupně. Cezet až sem přijde, tak doplní místo konání, případně název podniku.

Žádám moderátory, aby veškeré příspěvky, které se netýkají srazu, mazaly. Díky.
Ameli1
Docela bych měl zájem se zúčastnit, uvidím jak mi to bude vycházet časově, kdyžtak bych vzal auto a mohl bych někoho vzít. Každopádně to neříkám na 100%.
Zrušený účet
Podle lidí přijdu, musim to vidět na vlastní oči, pokud je pustí máma :D Parádní nápad tečko a cézete ;)
Zacek
Wau to zní dobře, ale Praha je pro mě moc z ruky :|
fIoW
Citácia
ZacekDan napsal:

Wau to zní dobře, ale Praha je pro mě moc z ruky :|

img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
_Steve-Man_
Mám rád tyhle srazy, ale problém mi dělá to, že Praha je fakt moc daleko.:|
cechyy
Rád bych určitě dorazil ,ale bohužel nemám odvoz Sad
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
mkj
Hm Praha, to bych si mohl s cézetem konečně vyměnit ty fety.
Undertaker
Proč vždy PRAHA ? Pokuď teda mame jít si nejom někam sedout na pivko a pokecat tak
tot nemusí byt jenom v praze, ale to můžeme kdekoliv přeci ?
Když už teda PRAHA tak bych se šel i někam podívat, třeba na voskové figuríny nebo
podobně, ať to není jen nudný pokec u piva Smile Minule právě ten sraz spojený s
motokárami byl dobrý nápad.

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Saph1R
Hádám, že to asi bude na víkend. Kdyby to byl normální pracovní den tak bych možná dorazil.
_Ego
jo, ty motokáry byly dobrý:D dalšího srazu se už ale účastnit nebudu
Teczka83
Praha z toho důvodu, že to je hlavní město a je tam asi nejvíc možností. A pro většinu lidí dostupný. Vlakem, autobusem... No a něco navštívit. Já nevim, to posezení jsem myslel jako základ. Určitě by nebyl problém, něco podniknout. Jenom jsem říkal, že ty motokáry jsou pro dost lidí finančně náročný. Může se to spojit s něčím, otázka zní, s čím. ZOO, muzeum, hrad... To by asi záleželo na dohodě, protože ne každýmu by se to mohlo zamlouvat. Já třeba odmítám jít pěšky vzdálenost přesahující 800 metrů z kopce, 500 metrů po rovince a 150 metrů do kopce (Cezete, bez keců!!).
Jinak mám přislíbenou účast Wlčáka. Tedy cituji: "Pokusím se..." :D
Neophyte
Praha ? = druhá strana ČR, tak snad Vám to vyjde :D
Undertaker
No však právě, že v praze je hodně možností co podniknout, ale jít pouze někam
si sednout to můžeme i někam na venkov xD.
Tak to ještě dořeste a určitě bych dorazil i já.

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Baseball
Rád bych dorazil, no ale čsu moc nemám :D Uvidím ale spíše ne :D Jinak dobrý nápad
MaTy
U mě to vychází na 40%.. Potřeboval bych vědět datum ale.. Pokud by byl víkend no problem. :D uvidím finance + čas Smile
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Bony
Když by padlo ideální datum, tedy spíše někdy o víkendu, tak bych "možná" dorazil. Když jsem vynechal bohužel z nedostatku času moravu, tak bych si to vynahradil čechy
Teczka83
Určitě to bude o víkendu a určitě to bude v sobotu. Nevím ještě který víkend, ale chtěly by jsme to stihnout do půlky listopadu, protože pak se začnou blížit Vánoce a to už by vůbec nebyl čas Smile. Dneska nebo zítra se tu Cezet objeví, takže doplní nějaký info.
Ruda
Se S0ukym jsme říkali že bychom zašli na nějaký sraz, kdyby to bylo v Praze, jenomže oba jsme na výšce a třeba já jezdím domů jednou za měsíc, každopádně když se to trefí do nějakého rozumného termínu tak se mnou určitě počítejte.
CzSK
Omlouvám se že píšu až teď, byl jsem o víkendu zdrogovanej. :D

Citácia
Teczka83 napsal:

To by asi záleželo na dohodě, protože ne každýmu by se to mohlo zamlouvat. Já třeba odmítám jít pěšky vzdálenost přesahující 800 metrů z kopce, 500 metrů po rovince a 150 metrů do kopce (Cezete, bez keců!!).
Jinak mám přislíbenou účast Wlčáka. Tedy cituji: "Pokusím se..." :D

Proč bez keců? :D Já teda zvyšuji požadavky, jsem ochoten jít do hospody po případě za roh do Žabky pro další flašku. Pokud to není blíž než 50 metrů tak nikam nejdu. :D

No nic, tady je jeden z nápadů.

[img]http://uprincemiroslava.eu/wp-content/uploads/2009/08/DSC08257.JPG[/img]

Myslím že k tomu není ani moc co říct ale přeci jen trošku. :D Jedná se o pražskou hospodu kousek od centra. Dostupnost je rozhodně lepší než motokáry (metro, tramvaj).
Jinak v hospodě je dostatek místa na skupinovou akci kde nás nikdo nebude rušit. Vejde se nás tam opravdu dost ale stejně nevěřím tomu že by se nás sešlo třeba kolem 10+.
To co tady většina psala jsou zase kecy do prázdna (pokud mě přesvědčíte, omluva bude na místě). Stačilo mi když jsem se díval na topic když byl sraz na Moravě. Cápkové napíšou že přijdou na 100% a nikde nejsou. Prostě vzít tyč a přetáhnout po hlavě, na tohle jsem opravdu alergický.
Nic, zpět k hospodě. Točí se zde cca 20 druhů piv, jedná se o rodinné druhy takže je opravdu malá pravděpodobnost, že by jste je opět někde potkali. Mají občas speciály od 8° do 17° piv. Ale vždy tam mají Svijany, takže kdyby někdo nechtěl zkoušet něco novýho, je tam pro něj tohle. Ceny jsou taky dost přijatelný až na panáky, nejlevnější je za 30,- (zelená, rum, nevím co dál). Ohledně jídla, mají opravdu sakra peckový a stojí za to si to dát. Mají k tomu vlastní dresingy a velká porce burgeru s hranolkama (po případě domacími brambory) za 145,-.
Co se týče data, nechám to na Punťovi, já tentokrát ten sraz nechci moc organizovat abych každýmu osobně psal jestli půjde nebo ne. Prostě kdo chce, zvedne tu tlustou **** od kompu a půjde na pivo, jídlo a pokecat.
Čest
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov