Informace o serveru
Číst diskuzi
Taky se vám to už stalo?
Ano 7 Hlasů
Ne 23 Hlasů
Počet hlasů: 30
Návrh - Trestání Killování u banek
|
|
Borgore |
Přidané 13.11.2015 18:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 8
Založený: 11.11.15
|
Takže, jak začnu. Už asi po 5 jsem jel s výplatou (800K průměr) do banky... Před bankou stojí malej kid s raketometem, zabije mě. Sakra, co je tohle za možnost. Plánuju i nějak smazat účet na serveru, vím, že když přijdete o jednoho hráče nějak vám to vadit nebude protože jich na serveru hraje spousta. Ale jsem nováček - Mám v bance 1 MG (koupil jsem barák za 2 a zbyl mi 1 abych tu ze sebe nedělal úplnýho chudáčka)... Byl jsem ve firmě se super kolektivem (Xdoop atd.) a jezdili jsme konvoje... Jdu šťastnej, že budu mít $$ v bance vybrat si výplatu... Zavolám taxi... Řidič vystoupí... Začne po mně střílet ať má moje $$ mám Sawny - Zabiju ho. Vezmu si vlastní auto (jo, jsem línej řídit a volám taxi) a jedu k bance... Najednou jedu rovinu k bance, říkam si je, žebych to dal beztoho, aniž by mne zabili? Najednou *BOOM* - Kid s raketometem stojí před bankou a sejme mě... Tohle je tak iritující... Já vím že zase někdo odepíše "kup si premko" nebo "jednoduchá cesta k penězům" ale chci říct, že pro ty, kteří hrají normálně a stane se jim tohle je to hrozná věc... Jako pro nováčky jako já sám Prosím o FIX, nebo popřípadě změnu. Díky -Borgore |
|
|
ATomas |
Přidané 13.11.2015 23:08
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6018
Založený: 19.02.11
|
jako sory, ale musis trochu myslet, uz takhle je prostor v bance zabezpecen proti tomu, aby te tam nikdo nezabil. Co by si jako chtel ? aby jsi cestou mezi vybranim vyplaty a bankou mel instnat ochranu ? vsak na serveru je nekolik desitek bank, se nemuzes divit ze kdyz pujdes do te nejfrekventovanejsi s 800k ze te nekdo killne. |
|
|
hormoskunk |
Přidané 14.11.2015 02:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 1472
Založený: 28.10.12
|
bože to je **** ![]() ![]() ![]() |
|
|
Primer |
Přidané 14.11.2015 06:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 423
Založený: 25.10.15
|
Veď neni čo opravovať,všetko je na poriadku,to je tvoja chyba že si nedávaš pozor. Ak nechceš ručne prenášať výplatu do banky tak si kúp premium a nastav zisk do banky (/help -->Nastavení --->Zisk do banky--->Zapnúť.) A keď si vybereš výplatu tak sa ti ihneď na na bankový účet. |
|
|
Baseball |
Přidané 14.11.2015 06:17
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
ATome, nepřesunul jsi to do špatné sekce? Mělo by to do zábavného koutku, ale ne jediné co je asi chyba dám do hide ![]() Asi by bylo lepší dát banku z té budovy někam do vzduchu. To samé vězení pod úřadem Sf kde se dají zabíjet vězni. Také zakázat vlét někomu kdo má hitmana do banky jelikož pak dochází k tomu co je výše. RPG do budovy v PC[/HIDE] Hodně blbě jsi to popsal hele. Ale pokud to myslíš tak (já myslím že vím jak) tak je to v hide pro atoma ![]() Upravil/a Baseball dne 14.11.2015 07:39 |
|
|
MaTy |
Přidané 14.11.2015 10:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Chceš do banky uložit své peníze v pořádku? 1. Vezmi si kámoše co ti pomůže 2. Kup si premium klasik 3. Zkus se bránit 4. Vlez rychle do banky Pokud chceš ochranu do banky tak jí už máš. Nemůžeš mít celou dobu ochranu, jelikož by jsi si měl uvědomit zásadní věc a to je GTA. V GTA se musíš prostě smířit, že tam jsou lidi co jsou pro ně peníze jako droga. Viděj v TABu tebe s 800k tak je jasné, že tě zabijou. Šel jsem do banky a také na mě čekal a 5mg v pč ale nedělám si z toho ostudu na webu, že bych potřeboval ochranu už skoro na každém rohu. There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
CzSK |
Přidané 14.11.2015 10:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 400
Založený: 25.10.11
|
Koukám, že někteří výše mají opravdu smysl pro pochopení. U některých mě to opravdu překvapuje. Takovéhle chování by měl mít zde každý jako Borgor - aby hráči psali že je někdo zabil a nelíbí se jim to. To je jenom dobře. Pak by tu bylo vidět, že dolar má pořád nějakou cenu a že není v oběhu desítky/stovky miliard. "Prosím o FIX, nebo popřípadě změnu." nevím jak vy nahoře, ale návrh jsem nikde nenašel. Tak proč píšete že je to blbost? Jediný co ti doporučím je, aby sis vybíral výplatu v nočních nebo ranních hodinách když není moc lidí na serveru. Po případě jezdi do banky v malých městech blízko pouště. Sice je cesta delší ale o to je pravděpodobnost větší, že ty peníze opravdu dovezeš do banky. |
|
|
Pandy |
Přidané 14.11.2015 12:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Vy ho tady teda hejtujete, no klasika... Já ho třeba chápu, já když jsem začínala, tak jsem absolutně neměla páru, jestli je ta banka Frekventovaná nebo ne. Měla jsem strach si vybírat prachy,aby mě tyhle rádoby "honiči" nezabili. Celý nadržený, že ma někdo u sebe prachy ![]() Ale hold budeš se muset naučit v tomhle pohybovat. Na serveru jsou až nechutně vysoký odměny, že za 1-2mise máš na 1den premka klasik a můžeš si nechat posílat výplatu do banky rovnou. To před 2 lety jsi na to prémko musel šetřit déle. Nicméně stačí si dát /help - nastavení a tam najdeš to posílání peněz do banky. A za druhé prostě pořád je to GTA ne SIMS , no a tam se střílet musí ať chceš nebo ne ![]() |
|
|
ShouT_ |
Přidané 14.11.2015 13:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 49
Založený: 20.10.13
|
Aj ta chapem. Hlavne v LV tam sedi partia buziku a strilaju do vsetkeho co okolo prejde. To je to trapne povolani bezpecak co insie nevedia. |
|
|
Lee |
Přidané 14.11.2015 16:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 495
Založený: 13.11.14
|
Ještě mě napadlo, že pokud si vybereš výplatu při misi, snadno sedneš do vozidla a dáš "Y" jako AFK při misi, takže tě málokdo zabije, pokud to použiješ ve správný okamžik. Dále nechápu proč ostatní píšou aby si koupil premium když hráč sám psal: Citace Já vím že zase někdo odepíše "kup si premko" nebo "jednoduchá cesta k penězům" ale chci říct, že pro ty, kteří hrají normálně a stane se jim tohle je to hrozná věc Popíšu ti jak si dát peníze od firmy do domu(banky) za pár sekund bez auta. 1)Nastav si spawn u domu (pokud máš banku kousek od domu tak máš výhodu) 2)Napiš /kill 3)Stoupni si na pickup firmy / gangu (U zaměstnání to nefunguje) 4)Zmáčkni ALT 5)Čekej než tě to respawne u domu s tabulkou firmy/gangu 6)Zmáčkni na Vybrat výplatu 7)Peníze si dáš do domu nebo si je odvezeš do banky Pokud bys to nepochopil, ukážu ti to (na serveru /getid Lee) nebo si to zkoušej v malých částkách Nebo jak psal CzSK peníze převážej po méně frekventovaných městech/ulicích ve večerních hodinách. Například v Los Santos jezdí málo lidí, tudíž je naprosto bezpečné a peníze dovezeš v 80-90% pokud se nezabiješ cestou.. Doufám, že jsem ti aspoň trochu pomohl |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 14.11.2015 21:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Já se tu jen bavím, jak všichni hate, pak někdo napíše jinej názor a zase s ním všichni souhlasí... Bééé, ovce! Nápadů a názorů tu bylo dost, nemám co přidat, ale tohle mě fakt zaujalo, tak se omlouvám za příspěvek o ničem...
![]() ![]() |
|
|
Ameli1 |
Přidané 14.11.2015 23:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 877
Založený: 25.03.14
|
Citace BTears napsal: To bys ale musel počítat s tím, že to lidem přemýšlí. Před 3 lety, kdy ani odměna z akce nebyla do banky by brečeli ještě více. Šel sis kupovat dům, vybral si peníze. Kupovat propadající nemku, vybral si, nebo si měl komplice, co ti je pošle až to propadne. Jinak tvůj názor asi nejlepší co tu je. Další možnost by byla mít komplice, který bude stát u banky někde v prdelákově a zavolá si tě jako job, co se může portovat - lékař, taxi, mechanik.. Nebo vybrat a poslat /givecash kamarádovi, co potom přepošle na účet. Jiná možnost - vložit do firmy a nechat si to vyplatit od majitele jako bonus. Kdybych nad tím hodně přemýšlel, tak přijdu i na víc. Dřív jsem hodně vymýšlel podělávky, teď je už vše zjednodušené, takže nemusím ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 15.11.2015 09:09
|
|
Vyplacení jako bonus jde na výplatní pásku = jsi tam kde jsi byl předtím. BTears, právě to dnešní hráči vůbec nevědí.. Se budou divit že jde na úřadě použít banka.. ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 15.11.2015 10:23
|
|
Já když jsem začínal tak jsem vybíral jednou týdně v 6:00 ráno abych se tomu vyhnul a to jsem měl premium atd.. ![]() |
|
|
Panther |
Přidané 21.11.2015 08:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 1590
Založený: 07.07.15
|
- alebo skoč na server v noci keď tam nikto nie - použi vrtulník a choď do banky, ktorá nie je v meste - popros kamarát, aby ťa pri prevoze peňazí chránili - vyberaj si to po menších sumách, ak o niečo prídeš nebude to také strašné - urob to cez úrad, cez zamestnanie právnika - kúp si premium a máš prevod do banky automatický Je tolko možností, len treba trošku zapojiť aj logiku .. rozumiem, že ak si nováčik tak hneď nemusíš všetko vedieť ... ale zákaz zabíjania u banky ? To zacvhílu sa nebude potom zabijať na celom servery a budeme sa hrať len na misie a na konvoje nie ? ![]() |
|
|
slaz |
Přidané 21.11.2015 08:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 79
Založený: 19.11.15
|
Kúp si premium a v /help-nastaveni-penize do banky alebo výplatu si vyber večer |
|
|
MADING |
Přidané 21.11.2015 11:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 220
Založený: 28.02.15
|
No tenhle návrh je na nic protože zase nějakou ochranu už aj tak je ochrana misí a to už staří dřív nic takového nebylo a lidé si nestěžovali prostě tohle je GTA takže Já říkám NE
Upravil/a MADING dne 21.11.2015 15:35 |
|
|
cechyy |
Přidané 21.11.2015 16:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 458
Založený: 15.07.11
|
Víš jak jsem to dělal já ? Když jsem neměl prémko a chodil jsem si pro výplatu třeba 3-4 mega ? Šel jsem na úřad ,kde se nesmí střílet , zaměstnal jsem se jako právník , vybral jsem si výplatu a uložil tu v úřadu.. trošku logiky do toho..
|
|
|
Zrušený účet |
Přidané 21.11.2015 17:08
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Prostě tu jde jenom o pouhou lehnost hráčů, co neumí používat mozek a poradit si jinak... Za všechno chcete tresty, ale když vás potrestáme, řvete jako malý děti. Vy si z části určujete pravidla, naštěstí teď už ne, protože kdyby to bylo na vás, tak je na všechno příkaz o 1 písmenu a vlastně hra by probíhala jenom tim, že budete stát na jednom místě a všechno ovládat příkazama. Prostě další návrh, který poukazuje na to, co vlastně na serveru máme za hráče ![]() // psáno na mobilu |
|
|
andyyzz |
Přidané 21.11.2015 21:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 419
Založený: 07.03.14
|
Panebože. Plod přežil potrat a teď způsobuje brain cancer ostatním. Rychle pryč odsud. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí