Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

Svatba Yama&MaTy
MaTy
Zdravím, někteří z Vás po mě chtěli screeny ze svatby, protože se tam nedostali, tak jsem udělal menší video.. Původně jsme měli mít celkově video, ale Yamatinovi blblo natáčení, tak alespoň pár screenu.

Děkujeme Vám s Yamatinem za účast Smile.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Primer
Škoda že som akurát o 15:00 bol vonku.
Bola by sranda :D :D
Baseball
škoda, doufal jsem že to uvidím ale přišel jsem 10 minut po skončení :D :D

Ať se vám daří ve společném životě
Ondrah98
Sorry, zhejtujte mě, ale nějak nevidím význam takové kraviny... Zní to divně od někoho, kdo jako akci udělal protest proti sobě, ale to že je to kravina mi nevezmete.

Hi
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Yamatino108
Akcia sa až na menšie nedokonalosti vydarila.:D Mne to síce padalo každú chvílu no,ale zvládli sme to.Smile Ondráš,je to taká kravinka,že to zabaví server no :D,takže to je na tom fajn.Smile :D.
MaTy
Prdonn njn škoda Sad :D

Baseball původně to mělo být dnes, ale hlas lidu rozhodl. :D díky Pusa

Ondrah98 nač hejtovat, každý má nějaký názor, tak ti ho brát nebudu ;). Yama ti napsal to, co jsem chtěl taky.

Yamatino :D do areálu vás pustíme za chvíly. A hele.. Oni to přeskočili :D :D z toho jsme s tripsem a mixerem nemohli :D. Díky za koment láska 💕 Pusa
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Dreamys
Když jsem viděl tohle video, vzpomenul jsem si na to jaké super chvilky jsem s tebou zažil Smile Ale abych neodbočoval, svatba byla fajn, děkuju že jsem mohl být svěděk a videjko jako takové se mě taky líbí Smile
Jo, a Veselé Vánoce Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
26%
Deathmatche
2 Hlasů