Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kúpené GTA SA? To je čo?
EgoveGL
Pekný deň,

Čítal som nejakú tému a admin ju zamkol z dôvodu porušenia pravidla, v ktorom je písané, že nie je dovolené akýmkolvek spôsobom podporovať warez verziu hry. A ja sa pýtam, vážne máte pocit, že hrajú na vašom servery len hráči, ktorý používajú zakúpenú verziu hry? Kolko z vás, kolko z vás adminov má hru kúpenú? Dvaja? Traja? Nepríde vám to trsoška vtipné? Áno áno, teraz sa bude každý hráč či admin biť v srdce, že si hru kúpil za ťažko zarobené peniaze roznášaním Kaufland letákov. Takže navrhujem, zrušiť toto pravidlo.
Baseball
Není povolené propagovat warez tzn dávat odkaz, nabádat ke stažení warezu. Jelikož je to nelegální nemůže být toto pravidlo odstraněno
_Ego
tak se nad tim zamysli, až ti to dojde tak dej vědětDloubu se v nose
HeWhoMustNotBeNamed
https://cs.wikipedia.org/wiki/Warez
pročítej si. :D

jen tak btw, já mám gtačko koupený na steamu, stejně tak jako všechny ostatní hry.
Bony
Tak toto je hustá kravina. "Možná" je to nelegální, ale teď mi řekni co by lidi si bez "warezu" počali. Kdyby za všechny věci museli platit co si stáhnu do počítače pomocí originálního vydání, tak mi někdo řekněte co bych asi musel mít za peníze. Já nevím vše co mám i GTA SA je z warezu a kdyby tohle bylo dost špatný, tak by už CZsahare, uložto a dalších X stránek dávno neexistovalo.

Já se nestydím říct, že mám jen warez a jen jednu hru jsem si v životě koupil, jelikož nemám tolik peněz, aby si tohle vše mohl dovolit. Na této věci nevidím nic špatného.

Já souhlasím s "EgoveGL", jelikož tenhle systém mi někdy příjde dost zvláštní.
To že se tu nesmí propagovat warez verze hry no budiž, ale že se tu tolerují reklamy na jiné hry je k blití. Toto je jediný WEB, na kterém toto neustále vidím a tohle mi příjde spíše k pláči.

Co si vlastně namlouvat. Bránění, aby hráči nestahovali warez, který přinese nové hráče je vlastně důležitější než zabránit tomu, aby komunita odváděla hráče na jiné hry.

Děje se tu přesný opak Facepalm
Ruda
Citace
Já se nestydím říct, že mám jen warez a jen jednu hru jsem si v životě koupil, jelikož nemám tolik peněz, aby si tohle vše mohl dovolit. Na této věci nevidím nic špatného.

Tak to bys měl asi přehodnotit svoje morálná hodnoty, když ti přijde krádež jako něco normálního. Ano, taky mám nějaké věci warez, ale hry si ze zásady kupuji, protože kdyby všichni byli jako ty tak žádný hry nevycházej.

Každopádně k tématu: Warez jako takový je nelegální na území ČR a jelikož je i SP Český server tak se na něj vztahují určitá pravidla. Navíc by působilo dost blbě kdyby tu vedení serveru šířilo linky na nelegální kopie hry.
Takže vás mohu uklidnit, protože s tímhle pravidlem je všechno naprosto v pořádku a je to pravidlo naprosto logické.
Vojto
Keby tu hrali len hráči, ktorý majú hru kúpenu tak je Vás na tej vašej svetoznámej SP 20.
Ondrah98
Tento topik nemá význam. Není důvod nic rušit, navíc na popud obchazeče na webu!

Lock!

// Kdyby někdo chtěl tvrdit, co si to dovoluju lockovat, tak Vám akorát řeknu, že to nemá význam a akorát tu zase vzniká hádka a nebojím se toho, že by tu zase vznikla nějaká propagace.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
ATomas
Mozna ma GTA koupene jen zlomek lidi, ale protipiratska organizace se nato ptat nebude az nam bude chtit odstavit web protoze ze tu vyskytuji odkazy na warez.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%