Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Matematici sem.
Ruda
Zdravím,
scháním člověka na specifickou "brigádu" a třeba se mi zadaří tady.
O co jde?
Potřeboval bych člověka který by v sobotu 19. prosince 2015 zvládl spočítat 10 příkladů ze středoškolské matematiky(integrály, derivace, kvadratický funkce atd.) Ke každému příkladu by bylo 5 možností. Probíhalo by to zhruba tak, že bych vám poslal vyfocený papír s příklady a vy byste mi to museli vypočítat do cca půl hodiny poté co by vám to přišlo, takže hledám někoho kdo je spolehlivý a schopný.

Platba: 200-300Kč(Podle mojí spokojenosti) převodem na bankovní účet nejpozději do týdne od úspěšného splnění práce. Za půl hoďky práce dobrý prachy.

Nějak nepředpokládám že by se tu někdo našel, ale kdyby náhodou tak mě kontaktujte tady na webu. Smile

Díky za přečtení.
Upravil Ruda dňa 22.11.2015 00:57
_Steve-Man_
Nevím jestli najdeš někoho tady na kid webu:D
Tady 90% členů webu umí sotva + - x : =
HeWhoMustNotBeNamed
Zkus napsat ATomasovi - na matiku je génius (ted si nedělám srandu) :D Několikrát mi v prváku pomáhal :D (+ hoď mu k tomu ještě flašku vodky a třeba se dohodnete :D)
ATomas
btw odkdy jsou integraly a derivace stredoskolska matematika ? :D Nebo takhle, vedel bych odkdy nejsou :D

Jak se rika: derivace je jako vytlacit zubni pastu z tuby, integrace je jako dostat pastu opet dovnitr.

BTW jake obtiznosti by to byly ? Uz je to nejakej patek co jsem slozil zkousku z matematicke analyzy :D Ale pokud rikas ze jsou spocitatelne do pul hodiny tak to bude easy. Kdyz jsem delal zkousku ja tak jsme nato meli 4 hodiny .D
Ruda
Citácia
ATomas napsal:

btw odkdy jsou integraly a derivace stredoskolska matematika ? :D Nebo takhle, vedel bych odkdy nejsou :D

Jak se rika: derivace je jako vytlacit zubni pastu z tuby, integrace je jako dostat pastu opet dovnitr.

BTW jake obtiznosti by to byly ? Uz je to nejakej patek co jsem slozil zkousku z matematicke analyzy :D Ale pokud rikas ze jsou spocitatelne do pul hodiny tak to bude easy. Kdyz jsem delal zkousku ja tak jsme nato meli 4 hodiny .D

Hele my máme kroužkovací test, takže máš vždycky 4 možnosti plus jednu pokud to není ani jedna z možností, ale obtížnostně to je na úrovni gymnaziální matiky.
Ameli1
Ruda kašle na školu :D Matika jde mimo mě, když jsem něco pochopil, tak jsem to dokázal počítat, ale za půl roku byly znalosti fuč :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%