Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[návrh] voják s WL
hormoskunk
Jelikož se mi pořád nezdá, že když voják zabije hráče s WL tak hned jde do vězení, tak mě napadá vylepšení.
Pokud voják má WL a dělá svou práci a zabije hráče s WL, tak hráč nepůjde do vězení a dostane jen poloviční odměnu. Pokud bude voják bez WL, tak to zůstane při starém jak to je teď.
Ono v tomhle teď vojáci mají strašnou výhodu. Vojáci se mezi sebou nemůžou zabít a hrozí jim jen policie. A tak když mají WL, nemusí se bránit střílením, aby se náhodou nedostali do věznice. Chtělo by je nějak potrestat a tohle je docela dobrý trest = přijdou o pravomoci zatknout hráče a dostanu jen poloviční odměnu. Stále se brání jen terákum, kteři je jen zabijou ale neodpykají si žádný trest. Takže si mylsím, že vojáci s WL, kteří by ho popravdě neměli mít, by měli menší nevýhodu, než vojáci bez WL. (Něco jako hodnější voják tak větší pravomoc a větší odměna)
Hi
hormoskunk
No nic Atomas to přendal z návrhu do nezařaditelných tak asi chce znát názor ostatních. Co vy nato? *Tu sem*
MaTy
Dobrej nápad.. Já nemam co vytknout (: I když tam jsou o dost horší věci které by potřebovali zlepšit, tak toto je alespoň vylepšení pro vojáka.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Baseball
Ano,ano a ještě jednou ano. Možná jen za WL 10+ odměna 0 :D
hormoskunk
Citace
Baseball napsal:

Ano,ano a ještě jednou ano. Možná jen za WL 10+ odměna 0 :D

To by možná taky nebylo špatné :D
we5ster
Prečo to zbytočne komplikovať ?
Primer
Ja nesúhlasím.
Podla mňa to je dobre ako to je.Len to že sa nemôžu medzi sebou zatkínať.ATomas by to mal spraviť ako u dozorcu namieriš na ňho a stlačíš "alt" a 5 sek,. čakáš a dá ho to do vezenia + kto ho zatkol dostane niaku odmenu.
hormoskunk
No tak, by musel udělat vyjímku u vojáků, že by se mohli navzájem zabíjet, což by se jim asi nelíbilo, protože by dostávali za to zbytečně WL...

Citace
Prečo to zbytočne komplikovať ?

Vždyť každé zaměstnání má nějakou komplikaci vůči jinému zaměstnání. Voják, ale žádnou takovou nemá a tak by mělo mít aspoň tohle. Navíc ty v hraní nepoznáš rozdíl, maximálně dostaneš poloviční odměnu, takže se pujde buď udat nebo vyhájit rychle. Pokud chceš být voják, měl by ses postarat aby si nebyl hledaný, což je u tohodle zaměstnání pochopitelné...
Virus
Nevím proč by voják měl být bez nějakých vyjímek apod. Každé/většina zaměstnání má nějaké to "ale"
img.tpx.cz/uploads/Souhlas546.png
Vojto
[bcolor=#66ff33]Súhlasím[/bcolor] Napr. policajt môže zatknuť druhého policajta s WL. Tak prečo by sa to nejak nemohlo zmeniť aj u vojaka.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%