Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Poraďte filmy!
Pitras
Zdravím, tento topic by mohl zajímat především některé filmové nadšence ale i normální lidi co se rádi podívají na nějaký film.
Pokud znáte nějaký dobrý film, napište ho tady + můžete přidat stručný popis o čem je.
Viděl jsem už hodně filmů a pomalu nevím, na co se dívat, tak snad to pomůže nejen mě, ale i Vám.

Tak já začnu.

Film: Vyměřený čas
Popis: Svět, ve kterém se neplatí penězmi, ale časem. Chudí mají 24 hodin, bohatí několik let. Hlavní postava je Will Salas který žije v chudé čtvrti a musí si čas tvrdě vydělat aby vůbec přežil jeden den. Jednou mu však umře matka a rozhodne se jít okrádat o čas bohaté lidi kteří žijou v New Greenwich.
FaSTeR
Zdravím, ty mi snad čteš myšlenky. :D
No, já viděl nespočetně filmů a ty to sám víš, protože jsi mi nemohl žádný poradit, aniž bych ho už neviděl. :D Když si neporadil ty mě, zkusím poradit já tobě. :D Snad se trefím do nějakého, který si ještě neviděl.

Film: Jízdar švárů
Popis: Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům.
- Jeden z nejlepších filmů, které jsem viděl,je to sranda. :D

Další: :D

Film: Nevyřízený účet
Popis: Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery.

Film: Okrsek 13
Popis: Paříž 2010. Město je zdí rozděleno na ghetta, kde neplatí žádná pravidla ani žádné zákony. Mocnému gangu v Okrsku 13 se podařilo ukrást experimentální nukleární bombu. Damien, důstojník speciální policejní jednotky, a Leito, obyvatel okrsku 13, mají 24 hodin na to, aby nálož zneškodnili.
- Pokud jsi ho ještě neviděl, doporučuji se podívat i na druhý díl.

Byl bych rád kdyby jsi mi napsal,jestli už jsi je viděl nebo (ne), abych ti sem mohl vychrlit další. :D
A pokud by tě zajímal i seriál, taky jsem jich už pár viděl. Smile
Aqks
Temný rytier - nepisem nic, ten film si musite pozriet. 100%

Steve Jobs (2015) - Tvorcovia najnovšej snímky s názvom Steve Jobs, ktorá bola natočená podla jedinej autorizovanej biografie od Waltera Isaacsona, sa pustili na tento tenký lad. Neubránili sme sa však dojmu, že vo filme rozpracovali Jobsov charakter až príliš jednoducho či dokonca bulvárne. Akoby chceli dosiahnuť, aby po zhliadnutí filmu diváci Jobsa nenávidel

Zlodej životov - Čo to je? Je to pekné, mladé, má to nádherné pery a rado to leží v cudzích hroboch. Áno, správne, profíčka FBI Illeana Scott v podaní Angeliny Jolie. Tá má povesť vynikajúcej agentky, schopnej vytvoriť vždy presný profil psychopatov s pomocou ktorého, sú títo aj dolapení. Tentokrát je zavolaná na pomoc montrealskou políciou, zavalenou problémami s psychopatickým sériovým vrahom.

Traja králi - Malá skupina amerických vojakov, ktorí bojovali na území Iraku behom vojny v zálive, sa rozhodne zostať o niečo dlhšie, ako v podobných situáciách býva zvykom. Majú k tomu pádny dôvod. Rozhodli sa ukradnúť velký náklad zlata, ktorý mal byť tajne ukrytý blízko ich púštnej základne. S mapou, v ktorú veria, že ich ku zlatu dovedie sa vydávajú na cestu, ktorá navždy zmení ich životy a zavedie ich do nebezpečia, proti ktorým bola práve skončená bitka len hra na vojakov...

Constantine - Constantine (Keanu Reeves) je exorcista, okultista, demonológ a outsider vo svete živých. Fajčí 30 cigariet denne a po smrti ho čaká peklo. To vie isto. Všetko by aj zostalo v pekne zachodených kolajách, keď by sa do boja medzi mocnosti nebol zamiešal niekto iný. Všetko sa totiž začne kaziť až keď umrie Isabel Dodsonová (Rachel Weisz). To, že skočí ako pacientka psychiatrickej liečebne z jej strechy, by možno nebolo nič zvláštne. (Veď vo filmoch sa také niečo stáva každú druhú nedelu.) Zvláštnym je ale, že bola presvedčená katolíčka... a tí predsa samovraždy nepáchajú. Alebo?
Nexfo
Film : Kmotr/Godfather
Popis : Gangsterské drama Kmotr, natočené podle stejnojmenného bestselleru Maria Puza, patří mezi přelomová díla tzv. Nového Hollywoodu, a to jak komerčně, tak umělecky. Příběh newyorské mafiánské rodiny Corleonů, jíž tvrdou rukou šéfuje starý don Vito (Marlon Brando), se odehrává v letech 1945 - 55 a zaznamenává prudký rozmach organizovaného zločinu po skončení druhé světové války. (Viac vo filme)

PS: Film má 3 časti. Druhá časť je najdlhšia trvá 3 hodiny.Ale oplatí sa to pozrieť Smile
Geroj
Film: Juice
Popis: Bishop (Tupac Shakur), Q (Omar Epps), Raheem (Khalil Kain) a Steel (Jermaine Hopkins) jsou čtyři přátelé vyrůstající v Harlemu. Žijí hip-hopem, chodí pravidelně za školu a tráví své dny hraním videoher a kradením gramofonových desek. Jsou den co den štváni policií nebo místním gangem, který vede Radames (Vincent Laresca). Jednoho dne si řeknou dost a rozhodnou se, že si ve čtvrti konečně sjednají respekt. Jdou a vyloupí místní obchod, což má být jakýsi test odvahy a sounáležitosti – tam se ale stane něco s čím původně nepočítali. Bishop se snaží věci urovnat a jde dál za vytyčeným cílem, jeho parťáci jsou ale vystrašení a chtějí z toho vycouvat, Bishopovi se to nelíbí a začne jim vyhrožovat.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%