Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bezpečnostní služba...
NukeGamer
Dobrý den mám návrh
Bezpečnostní služba... Musí mít tu misi že zabijí kohokoli kdo má zbraň ? To jako když příjdu se zbraní na sebeobranu v realu za sekuriťákem tak mi vpálí kulku do hlavy ? Chtěl jsem navrhnou aby se to třeba týkalo jen lidí kteří nemají zbrojní průkaz protože je to extrémě otravné nemají žádný postih ani wanted level takže je to prakticky netrestané free zabíjení a ještě za to mají odměnu. Níčí tím mise pořád dokola a tak dále. To je v realu trestáno nošení zbraně SE ZBROJNÁM PRŮKAZEM trestem smrti ? A další věc je že když se bráním tak mám wanted level co můžu udělat ?! Prostě musím počkat až mě rozmašíruje a ještě mu poděkovat za to že to skoncoval rychle ? Omlouvám se že je to napsáno tak jako hrozná výčitka nebo že bych vám něco hrozně vytýkal to vůbec ne! Jenom mě to už vážně štve Smile
Byl bych moc rád kdyby jste tento návrh nepřehlédly a ještě více kdyby byl přijat Smile
-DarkFart
ATomas
jako klidne ti to tam muzu pridat, ale zase nebudes mit moc po kom palit :D
Panther
Mne osobne vadia celý bezpečáci - človek chce len prejsť po tripe LV .. a hned pri banke sa všetci bezpečáci idú zblázniť - neni šanca tam prejsť s minimálne poškodeným autom .. Ale keď to zoberiem s pohladu teba, ako bezpečáka, tak sám viem, keď som plnil misie, že to nie je jednoduché urobiť ..
Tearsko
ja by som to dal len že by bola podmienka len ak ide okolo hráč ktorý má wanted level + v ruke zbraň.

+ hlavne PODMIENKA PRE SBS - pri tejto misii nech NESMIE nastupovať do vozidla .
Takto si sadne na motorku a len páli cez G s deaglom na všetko okolo seba.
Panther
Citace
BTears napsal:

Takto si sadne na motorku a len páli cez G s deaglom na všetko okolo seba.

Tak zase Gčko im neber, jednoducho je to tak a ja sám vem, že aj na mňa ako vojaka nadávajú za G a tak isto je to v podstate plnenie misie .. ja by som osobne celú tú misiu nejak prekopal, no momentálne ma nič nenapadá ..

Fakt ako píšeš .. tam človek prejde a pália na všetko, čo ide okolo ...
Nosferatu
Všichni dobře víte u kterých bank se bezpečácí pohybují, jedná se hlavně o tu jednu u zaměstnání bezpečák, to je opravdu tak těžké si to objet ? Odbočit o něco dřív a prostě minout ten hlavní koridor ? Pokud vím, tak žádné zaměstnání u té banky nemá cp až právě na Bezpečáka, který má cp u zaměstnání, takže logicky tam musí projet ovšem ho zabít nemohou, takže problém nevidím. Je to pouze vaše lenost a vaše blbost, protože i když Vás to tak strašně sere, tak tam budete jezdit neustále ... Opravdu logické, přitom se to dá obyčejně objet ze všech stran a nechytnete ani kulku....
I kill people and I like it
EviL_FusioN
Citace
Nosferatu napsal:

Všichni dobře víte u kterých bank se bezpečácí pohybují, jedná se hlavně o tu jednu u zaměstnání bezpečák, to je opravdu tak těžké si to objet ? Odbočit o něco dřív a prostě minout ten hlavní koridor ? Pokud vím, tak žádné zaměstnání u té banky nemá cp až právě na Bezpečáka, který má cp u zaměstnání, takže logicky tam musí projet ovšem ho zabít nemohou, takže problém nevidím. Je to pouze vaše lenost a vaše blbost, protože i když Vás to tak strašně sere, tak tam budete jezdit neustále ... Opravdu logické, přitom se to dá obyčejně objet ze všech stran a nechytnete ani kulku....
Přesně tak, určitě stebou souhlasím. Bylo by zbytečné to měnit, když tomu můžeš zabránit, aby tě nestřelilili.
Virus
Taky bych to nějak zmírnil jak tu již bylo zmíněno člověk nemůže ani projet kolem banky směrem od warpu k LVPD aniž by po něm nepálili bezpečáci.
Feston
Tiež by bolo dobré upraviť,aby keď na sekundu vybehnem z tej zóny aby to nezrušilo misiu, a taktiež dať pri misiách rozdielny počet bodov, napr za rozvoz ku zamestnaniam 1 atď...
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%