Informace o serveru
Číst diskuzi
Sháním grafiky :-: Spolupráce na projektu!
|
|
nemo |
Přidané 08.01.2016 16:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 456
Založený: 28.09.14
|
![]() Ahoj, chtěl bych skrz komunitu SP oslovit jak už amatérské, tak zaučené grafiky. Nabízím možnost spolupráce na projektu, reálném projektu, kde by bylo potřeba předvést co ve Vás je. Hlavním bodem celé naší spolupráce by bylo podílení se na tvorbě loga, úpravě loga podle požadavků a potřeb. Věřím, že se tu najde člověk, nejlépe skupina grafiků, kteří by mojim požadavkům mohli vyhovět. Snaha se cení, u mě ano! Pokud by byl Váš výkon obzvlášť kvalitní a vyhovoval by všem požadavkům, které bych Vám sdělil, může být ohodnocen! Setkal jsem se již s mnoha studenty grafických škol, kteří spolupráci a nové zkušenosti s reálnými projekty ocenili. V zájmu věci zde nebudu psát o jaký projekt se jedná, není to natolik veřejné, abych si to mohl dovolit. Citace Kdo by měl zájem o více informací, tj. téma grafiky a mnoho dalších informací, nechť mě kontaktuje na skype, kde si vše objasníme: nema_SP Požadavky: (1) Umět s photoshopem (či jiným grafickým programem - např. Adobe Illustrator), malování neberu! (2) Mnoho lidí nemá rádo výtky, něco mi předloží, ale když řeknu, že by bylo vhodné něco předělat, tak neočekávám přístup typu "Ne, už nechci". Nejsem ras, ale verzi "první pokus, nevyjde to tak na to se*u" nemám rád. Zbytek info. předložím na skype. Byl bych velmi rád, kdyby zde mohlo zaznít pár jmen "grafiků", za jejichž spolupráci bych byl velmi potěšen. Neznamená to, že kdo není v seznamu se nemůže účastnit! Je jen na Vás jestli budete mít zájem. Předem děkuji Některé z vás mám již přidané, o spolupráci napíši. Citace
Možné otázky mi směřujte zde na web do SZ, či nejlépe na zmíněný skype. Mnohokrát děkuju za přečtení a nebojte se napsat.
Upravil/a nemo dne 09.01.2016 18:37 |
|
|
Rosta |
Přidané 16.01.2016 16:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Více jak týden neaktivní téma. ![]() |
|
Přejít na fórum: