Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Potřebuji pomoc/radu se SP
Bony
Zdravím

Potřeboval bych nějakou radu.
Už několikátý den asi cca týden mám za sebou neuvěřitelné lagy, kdy musím i 3-4x do hodiny vypnout a zapnout hru, jelikož u všech mám ESC a 0 score s pingem, což je pád hry a někdy po dokončení misi mě i server sám otestuje a v tech lagách mi to vyhodnotí nesmrtelnost.

Prý jsem zatím první co jsem se ptal, jestli SP není nějak přetížená DDoS či někdo Flooduje. Nevím jak to mají ostatní hráči, ale u mě je to už otřes, kdy musím čekat i 10s na nějaký dialog, či než se mi odešle zpráva.

Máme běžný internet s obyčejným routerem, na kterém je připojeno max 5-6 přístrojů

Takhle už to máme už dlouho a nikdy s tím problém nebyl, takže nečekám v tomhle směru problém.
Jiné hry se přes net co hraje bratr vůbec nesekají, ale jakmile zapnu SP, tak to stojí za to. V klientu mi to hází pingy v rozmezí 200-1000 což je brutus a někdy je i normální mezi 15-60. Jiné SAMP servery nehraju, takže nemůžu to z jiným serverem srovnat.

Jelikož nikdo jiný s tím problém nemá, tak problém musí být někde na mé straně.

Za všechny rady mnohokrát díky

Nějak takhle to vypadá
img.tpx.cz/uploads/ghjklop.png
Upravil/a Bony dne 16.01.2016 16:38
hormoskunk
Mi se děje to samé, ale od té doby co jsem se přestěhoval do UK. Já to nijak neřeším, protože tady mam fakt otřesný internet a nic lepšího očekávat nemůžu. :D Píšu ti sem jen ať tě uklidním, že v tom nejsi sám. :D
Bony
Já jsem v klidu dost jen mě prostě štve, že ať hrajem co chcem vše jede luxusně jen zapnu samp a už to nejede já jsem snad vyzkoušel vše a nic, proto jsem se obrátil sem xD

Ale možná čekám zbytečně, že na toto někdo bude znát odpověď
Zawy
Nejsi sám, taky mi to v poslední době dělá, někdy je to až nehratelné ...
EviL_FusioN
Mě to teď začalo dělat taky, takže nejsi jediný
Tom14
Dobrý rady chlapi, s tímto jdi za ATomasem a jeho hostingem, mě napsal, že žádný jiný hosting neposkytuje takovou DDoS ochranu
MakaPig
Mne to robilo tak, že som hral a po chvíli mi tak neskutočne zvýšil ping, že sa to nedalo hrať. Potom som zistil, že som mal zle zapichnutý kábel v PC :D skus to
MADING
Taky mi to v poslední době slušně laguje ale snažím se to udržovat v klidu většinou mi pomůže restart WiFi nebo vyrovnáním fpslimitem
hormoskunk
Citace
MakaPig napsal:

Mne to robilo tak, že som hral a po chvíli mi tak neskutočne zvýšil ping, že sa to nedalo hrať. Potom som zistil, že som mal zle zapichnutý kábel v PC :D skus to

větší hovno si fakt napsat nemohl Good job!
Geroj
Citace
hormoskunk napsal:

Citace
MakaPig napsal:

větší hovno si fakt napsat nemohl Good job!

Tiež si myslím, buď internet ide alebo nejde.
Masterskills285
aj mne normalne hrajem a zrazu mi seka hra neviem sa pohnut kazde 2 sekundy lag jak prasa pekne ma to stve pretoze ked plnim misi tak ju nemozem skoncit niekedy v pohode a niekedy ne divne :|
Gargy
je to hard když se jede závod a najednou lagy :D
Morrison321
Mne sa zdá že server ide ok a to už aj z dôvodu, že kým sa mi sused nepripojí na wifi, tak to šlape, ale akonáhle sa pripojí, tak mám ten istý problém čo popisuješ. Tiež nesmrtelnosť, všetci ESC, nebere CP, v klientovi ping cez 500.

S inými hrami by som to moc neporovnával, každá hra zvláda lagy trochu inak, napr. na MTA možeš ísť aj s 1000 ping a nejak extrémne to nepocítiš, maximálne ťa chytí ping check :D rovnako aj CS 1.6.

Podla mňa je to celé o stabilite internetu a o tom, že SAMP zrovna nezvláda nestabilitu internetu ako iné hry - vysvetlím, ak ti na SAMP skočí ping nad nejakú hranicu, tak si proste skončil, dáš tab a všade vidíš 0 a málokedy sa to vráti do normálu. Väčšinou už musíš relog. Iné hry toto zvládajú, áno síce to možno občas lagne, ale keď si pozeráš ping, tak vždy sa ti aj z 10000, vráti na tú pôvodnú hranicu a môžeš ďalej hrať narozdiel od SAMP. Možno sa mýlim, ale vyplývam z mojej dlhoročnej lagerskej skúsenosti :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%