Informácie o serveri
Čítať tému
Je to dobrý návrh?
Ano 13 Hlasov
Ne 5 Hlasov
Počet hlasov: 18
Právník?
|
|
Lee |
Pridané 23.01.2016 18:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 495
Založený: 13.11.14
|
Zdarec, teď jsem četl nějaký návrh o právníkovi, týpek tam říkal, že je to moc jednoduchý atd atd. Můj návrh zní: Pokud je hráč ve vězení tak si může přes /telefon najmout právníka, který by mu mohl snížit trest. Samozřejmě čím víc by měl právník bodů/větší hodnost tak tím by byla šance na snížení času vyšší, ale např. pokud by si hráč objednal právníka, který není až tak zkušený tak by se mu ještě trest o nějakou tu vteřinu/minutu prodloužil. Právník by dostal nějakou misi, jakože musí dostat z policejní stanice pár dokumentů a odvést je na úřad, kde by dostal nějakou tu odměnu a hráč by se pak dozvěděl, zda byl právník úspěšný nebo ne.. Samozřejmě tento návrh je jen nástřel, napadlo mě to ve sprše, takže nic moc ![]() |
|
|
Azor |
Pridané 25.01.2016 15:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 916
Založený: 11.02.14
|
Špatný to není, ale nevím jestli by to někdo využíval. |
|
|
Geroj |
Pridané 26.01.2016 00:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
Zaujímavé, za chvílu bude mať každé zamestnanie CPčka, čo už koliduje s tým že to bude "Zrob misiu party server" ale inak okrem toho v poriadku, tož moj nazor, olá. |
|
|
Panther |
Pridané 26.01.2016 21:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
Podla mňa je právnik dobrý tak ako je, ja by som to nemenil .. Ako návrh to nie je zlý, ale tak neviem, či by som práve sem pridával nejaký CP |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí