Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Máte zájem?
Ano 27 Hlasů
51%
Ne 26 Hlasů
49%
Počet hlasů: 53

Sraz SP Morava 2016
carbon
Nazdar, tento rok proběhne již třetí Sraz Superpařby na Moravě!

Sraz na moravě ROK 2014
Sraz na Moravě ROK 2015

Co mi tak různě psaly lidé ze hry jestli bude tento rok sraz? Tak si říkám proč ne? Bude sranda.

Místo srazu bych nechal stejné. Vlaková doprava výborná! Možnost si zajít do Olympie. Hned u místa je rozlehlé parkoviště a velký rybník vhodný ke koupání! Ti co byly minulí rok na srazu tak vědí Smile.
Místo konání je vesnice GRYGOV Souřadnice přesného místa: 49°31'5.377"N, 17°19'19.698"E
Jídlo je možné si opéct na grilu který bude k dispozici.. Pití co si každý donese Smile a ano myslím alkohol :D

Začátek: 30.7 přijíždět dle libosti s některýma tu budu cca od 12:00 Pokud by jste chtěly dojet dříve bylo by vhodné zavolat na telefon který je uveden níže.
Konec 31.7 někdy kolem poledne jak se bude moct řídit..

Na 100% počítám s:
Mak3
Kubiczej
Zatox
Tomasek148
Szelby
_[CaRBoN]_

Příjezdové cesta na místo srazu..
CESTA OD OLOMOUCE.. NA KŘIŽOVATCE SE DÁTE DOLEVA A BUDE NÁSLEDOVAT NAHOVNO CESTA SE SPOUSTOU SPOMALOVACÁCH PRAHŮ.. POJEDETE FURT ROVNĚ AŽ NAKONEC DOJEDETE K JEZERU
img.tpx.cz/uploads/20160726_144925.jpg

CESTA OD VESNICE (BLATEC KOCANDA, BLATEC, DUBANY, VRBÁTKY) ZDE NA KŘIŽOVATCE SE DÁTE DOPRAVA A FURT PO HLAVNÁ Smile
img.tpx.cz/uploads/20160726_145040.jpg

Více info v odkazech nahoře

ZÁVĚREČNÝ EDIT FOTO Z AKCE

Tak jak začít :D Počasí se nám povedlo sice asi půl minut pršelo :D spadlo asi 10 kapek ale to jsme přežily ve zdraví Smile Nikdo se nezranil ikdyž k tomu nechybělo viz. incident se zbraní, ale to tu rozebírat nebudu! Já osobně si myslím, že jsme se sešly jako dobrý kolektiv sice v menším počtu, ale i tak to stálo za to! Komáři nás žraly celý den i celou noc a co teprv ty "vrtulníky" :D :D :D Voda byla osvěžující spíše teplá jak chcanky.. Ale bylo to super! Omlouvám se, že je tak málo fotek ale nemohu přidat všechny z důvodu šíření nacismu atd.. :D Příští rok MOŽNÁ bude další sraz tak snad se tu sejdeme ve více lidech a pořádně zakalíme Smile

Celkem se nás tu sešlo 10!
_[CaRBoN]_
Szelby
Mak3
Tomasek148
Bony
Zatox
Kubiczej_
Anonym
Anonym
Fake atomas

Mak3
img.tpx.cz/uploads/1uztredd.jpg

Szelbyho "tuning" :D
img.tpx.cz/uploads/1sadfdbfvs.jpg

Na levo Szelby na pravo _[CaRBoN]_
img.tpx.cz/uploads/2asfdasfsa.jpg

Auta..
img.tpx.cz/uploads/3sadsadas.jpg

_[CaRBoN]_
img.tpx.cz/uploads/4sadgxcya.jpg

Na pravo Kubiczej_ ostatní si nepřejí zveřejňovat jména :D
img.tpx.cz/uploads/6afxcde.jpg

Na pravo Tomasek148
img.tpx.cz/uploads/5dsasace.jpg

Není co dodat :D
img.tpx.cz/uploads/7dgfdxe.jpg

Pohodička :D
img.tpx.cz/uploads/8sacfea.jpg

auta
img.tpx.cz/uploads/9sdeeddf.jpg

Upravil/a carbon dne 03.08.2016 11:23
WEYN
Ahoj, rád bych se zůčastnil SP srazu. jsem z Přerova.
Mám auto pro 5 lidí, můžu někoho povozit....
LuKi_
Samozřejmě, že budu.. :D Ale to budu brát 3x více trávy :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Pandy
A bude tam letos i Týna? Nemůžu Nevím jestli se zúčastním, na serveru už celkem dlouho nehraju a nevím jestli bych nějaký hráče vůbec poznala, ty nicky mi nic neříkají..Když tam budou dobrý lidi možná bych letos jela, ale jen pokud tam bude i Kubiczej :D
LuKi_
Ano přijedu vlakem, řidičak dostávám až v listopadu bohužel :/
carbon
Citace
werymex napsal:

A bude tam letos i Týna? Nemůžu Nevím jestli se zúčastním, na serveru už celkem dlouho nehraju a nevím jestli bych nějaký hráče vůbec poznala, ty nicky mi nic neříkají..Když tam budou dobrý lidi možná bych letos jela, ale jen pokud tam bude i Kubiczej :D

Tyna tam nebude!
A kubiczej bude na 100% :D
_Steve-Man_
Na SP už sice nehraju, ale rád bych se zúčastnil:D
Na 90% mě tam uvidíte.

PS: Nosferatu, nes*r mě a pojedeš taky, žádný výmluvy:D

Carbone, až budu mít čas napíšu ti SZ, mám pár dotazů.
Pandy
Citace
carbon napsal:

Tyna tam nebude!
A kubiczej bude na 100% :D

Škoda, mohla bejt sranda , třeba by banány z Cuby už neukazovala :D

Tak se ještě nějak dohodneme, když budu mít čas , tak se tam zajedu podívat, tou dobou už budu bydlet ve Zlíně, tak to bude blíž ;)
Johnny
Tož taky Přerovák, tož taky bych se mohl otočit.
fIoW
Hmm ... že bych už dojel? :D Kamarádi
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
LuKi_
Citace
Škoda, mohla bejt sranda , třeba by banány z Cuby už neukazovala :D

Banány? Však to byli manga, tu fotku mám ještě v PC (Kdo chce ji vidět, FB - Lukáš Babjak a posílám všem :D )
Bony
Koukám, že už se z toho stává tradice. Loni mi to nevyšlo, což mě moc mrzelo, ale letos bych to viděl, že by to i šlo, když udělám autoškolu, kterou mám pomalu za měsíc +- závěrky.

Až výjde kalendář plánu akcí a soutěží, tak bych ti dal echo, jestli bych dorazil nebo ne. Ale snad mi to výjde.
Szelby
mohli by se zúčastnit i nějací Admini bylo by to zajímavější :D Ostrava poslední volné místo!
Szelbovsky Cool
Pandy
Já jí taky mám ještě v PC :D :D nechtela bych být v její kůži...Manga?? Ty jsou ale kulaty, tohle byly vytahaný banány Nemůžu
Zrušený účet
Uvidím, pokud bude Wery bydlet už ve Zlíně, tak se domluvíme a pojedeme spolu, aby tam nebyla sama. Ikdyž věřím, že ona by se mezi váma nebála. rofl
Navíc budeme mít ještě jednu akci, takže abych měla dostatek peněz. :D No uvidím.
fIoW
Citace
mohli by se zúčastnit i nějací Admini bylo by to zajímavější :D Ostrava poslední volné místo!

Raději nedoporučuji .. :D
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Pandy
Citace
Gigush napsal:

Uvidím, pokud bude Wery bydlet už ve Zlíně, tak se domluvíme a pojedeme spolu, aby tam nebyla sama. Ikdyž věřím, že ona by se mezi váma nebála. rofl
Navíc budeme mít ještě jednu akci, takže abych měla dostatek peněz. :D No uvidím.

Jeste abysme neco platily,když tam bude halda chlapu , rofl

pokud jim nevypijem vsechny flasky jako Tyna,tak myslim,ze jim to ani vadit nebude...:D

Uvidime co se tam hlavne sejde za material, pokud nic moc tak si muzem pak nekdy dat privatni sraz jen s par lidma,ono nekdy je vic lidi spis k nicemu, nikdo si s nikym poradne nepokeca, a nebo se tvori skupinky a to ja nemam rada :-D uvidime, do leta casu dost ,buh vi co bude,kazdopadne ta druha akce bude 100% Pusa
Szelby
:D jinak piju nejvíce whisky tak mi něco dobrého doneste někdo :D jazyk
Szelbovsky Cool
Ruda
Citace
BTears napsal:

Nechcel by ísť aj nejaký Slovák zo západu ? Mohol by som do auta zobrať ešte 3-4 ludí. Smerom z - Ilava(Trenčín) 2 hoďky cesty.
Poprípade niekto po ceste aj na českej strane .

Zastav se pro mě na sever nebo na jih Čech a pojedu. :-D :-D
Tearsko
Mmm to je po ceste teda, ty si na dvoch miestach naraz ? :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%