Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Souhlasíte se snížením RS o 80%?
ANO 74 Hlasů
90%
NE + důvod do komentářů 8 Hlasů
10%
Počet hlasů: 82

Restart RS o 80%
Pitras
Už jsem se o tom včera bavil s ATomasem, řekl mi, že mu to je jedno, ať založím anketu, tak pevně doufám, že většina z nás, co se nějak zajímá o gangy bude přemýšlet a souhlasit.

Navrhuji snížit celkový RS v každém gangu o 80%, příjde mi jako nesmysl aby měli gangy rank na úkor předchozího systému kdy to RS ještě neodečítávalo. Teď když se RS rapidně sníží, bude mít hned několik gangů motivaci se dostat nahoru. Možná se i vrátí staří zkušení hráči co budou taky chtít rozjet gang, to by gang systému jenom prospělo. Možná bych jenom sloty na auta v gangu podle ranku nějak zvýšil, protože 80 rank bude těžké dosáhnout. To bych nechal na ATomasovi už.
Opti
Ano Péťo.Tvůj návrh se mi líbí a jsem zastánce stejného ideálu jako ty.Tudíž a jednoznačně jsem dal svůj hlas ANO.Děkuji ,že jsi nahodil toto téma a gang systém tedy půjde správným směrem.Díky
Upravil/a Opti dne 30.01.2016 13:01
MartiN
bavili sme sa na skype o tom a suhlasim
Pitras
Dodávky: http://superparba.eu/forum/viewthread...ost_790953
Ajo82
Podme do toho *gp*
Pitras
Ještě poprosím ty, co dají nesouhlas tak napište důvod, nebo se to nebude počítat.
Caretroy
Souhlas;)Smile
_Ego
jasně, kravina aby měli piloti sf vyšši rank než west
Ruda
Jako to o co se tady snažíš je sice hezký, ale je to jen chvilkové řešení, protože odstraňuješ spíše následky než příčiny problému. Jakože já osobně souhlasím(hlas jsem dal), ale nepřijde mi to jako optimální řešení situace. Každopádně pořád lepší než nic.
God_Is_Back
Super nápad. Smile
MaReK_
Ano, ano a ešte 10x Ano. Mne by kludne nevadilo hoci by to išlo od nuly.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Geroj
Prečo nie, ano.
Lee
dal sem ano
Zawy
Dal jsem ano. Zajímalo by mě, jací tři sráči dali ne a nenapsali důvod.
fIoW
Piloti SF dali ne .. xdd
Jsem pro ..
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Kurkuma
Citace
MaReK_ napsal:

Ano, ano a ešte 10x Ano. Mne by kludne nevadilo hoci by to išlo od nuly.

Ano, takhle by se ukázalo který gang je nejlepší
SmouKy_
Dal bych všechny gangy o nuly, ale i tohle je dobrý Správně
Pitras
Jsem rád že zatím 100% lidí souhlasí, těch 5 expertů co dali NE a ani nenapsali důvod neřeším. Jen je problém, že aktuální systém funguje tak, že když chcete jet s někým pár odvet už získáte jen třeba 15 RS a méně, takže jsme zase o krok zpátky... ATomas nechce povolit aby se jezdilo pořád o 50RS jako kdysi protože se prý RS často bugoval a přenášel, ikdyž za tu dobu, co jsem tu hrál jsem viděl zrušit max 3 gangy na toto provinění. ATomasovi jsem napsal jedno řešení ale pochybuji o tom že to schválí. Takže už si nejsem jistý jestli vůbec tento restart je k něčemu dobrý.
mastr
Já dal NE, aby piloti, neztratili RS Smile, a jsem členem pilotů
Suve
Dal jsem ANO, ale lepší by byl restart RS celkově jak už tady psal smouky jinak to nemá cenu Jede jede mašinka
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%