Informace o serveru
Číst diskuzi
Lagišky
|
|
Suve |
Přidané 18.02.2016 17:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 328
Založený: 21.10.12
|
|
|
|
ATomas |
Přidané 18.02.2016 20:58
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6018
Založený: 19.02.11
|
Skouknul jsem prvnich 40 vterin toho videa s tema gang race a jedineho ceho jsm si vsiml byla pouze chyba synchronizace vozidel coz je v sa-mpu znamy a dlouhodoby jev a potom jsem si tam vsiml jednou drop FPS coz samozrejme je chyba na strane clienta server ti zasne FPS neposila = nemohl ani zadne postracet ![]() Jinak vzhledem k tomu ze jeted zapnuta DDoS ochrana tak se neda vyloucit ze nekterym hracum to muze lagovat. Do te ochrany nevidim takze nevim jak je udelana, a vzhledem k tomu ze behem utoku se nemuze polovina lidi pripojit, tak je mozne ze to polovine lidem laguje. U toho videa se sandkingama tak uz neco jako lagy je. Ovsem je mozne ze pokud admin napr ncital objekty na server muze to zpusobit to, coz ovsem objekty se na server nacitaji prumerne 5-10x za cely den takze takto malo zalagnuti by se dalo prezit. Ovsem jsem uz par veci ktere zbytecne zrali CPU opravil, ovsem nema cenu vam to rikat protoze pokud povazujete chyby synchronizace za lag tak mi budete tvrdit ze to laguje porad i kdyby jste hrali na prazdnem gamemodu. Video c3. Asi takhle ti to reknu. Jakmile zapnu skype mam ping 3000 a musim mu dat cca 5 minut nez to rozdejcha, bohuzel i po tom rozdejchani mi to nejede uplne jak by melo. Takze zkus hrat s vypnutym skypem a rozhodne poznas rozdil. Hold od te doby co to koupil miscrosoft ten skype uz stoji za prd... Jako rozhodne ted pracuju na celkove optimalizaci modu. Ovsem je to dlouhodoby proces kterej bude trvat nekolik tydnu a mozna i mesicu. Protoze musim prepsat script a znovu otestovat jeho rychlost. A rychlost scriptu je taky jina na prazdnem test serveru a na ostrem provozu. Takze mereni zateze vicemene provadim primo na ostrem provozu. Upravil/a Zrušený účet dne 18.02.2016 21:06 |
|
|
Suve |
Přidané 18.02.2016 21:04
|
|
|
|
|
ATomas |
Přidané 18.02.2016 21:06
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6018
Založený: 19.02.11
|
Citace Suve napsal: K tomu bych ti rekl asi jedno. V te dobe co tvrdis ze to bylo v pohode se mi stezovali zase uplne jini hraci ze to laguje ![]() ![]() |
|
|
Suve |
Přidané 18.02.2016 22:08
|
|
|
|
|
Suve |