Informace o serveru
Číst diskuzi
Pieseň o ATomovi
|
|
MajoKotleba |
Přidané 19.02.2016 21:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 291
Založený: 27.10.12
|
![]() Takže tu je pieseň: ATomas, ATomas, Does whatever a programmer can make a pawn, any size, Catches cheaters just like flies Look Out! Here comes the ATomas. Is he intelect? Listen bud, He's got radioactive blood. Can he repair bugs from a server Take a look ever Hey, there There goes the ATomas. In the chill of night At the scene of a crime Like a streak of light He arrives just in time. ATomas, ATomas Friendly neighborhood ATomas Wealth and fame He's ignored A lot of people on his server is his reward. To him, life is a great big bang up Wherever there's a bugs and cheaters You'll find the ATomas. Piesen č. 2[Ak by Vám vadil ten vulgarizmus tak to zmažem stačí napisať dík, napadlo ma to na WC pri menovanej činnosti]: Keby bolo niečo, čo sa Ti dá zniesť, okrem hovna podo mnou a miliónov sračieeek, tak by som to zniesol vždy, znova a rád k Tvojim nohám fekálne veci ako vodopád. Keby som mal srávať sám a zranený šiel by som až tam, kde Tvoje hovno pramení. Keby som ten prameň našiel náhodou, bola by to záchodová misa, čo ma drží nad sračkoou. Môžeš zasrať stačí kým tu si, iba ďalej prď, nič viac nemusíš! Chcem sa z chuti vysrať, trensle odhoď preč, čo má byť sa stane, tak cez moje polky ako čistý prameň teč. Ak Ťa ešte trápi smrad z osratých schodov, ono sa to poddá, Ty si predsa misa, čo ma drží nad sračkoou! Keby bolo niečo, čo sa Ti dá zniesť, okrem hovna podo mnou a miliónov sračieek, tak by som to zniesol vždy, znova a rád k Tvojim nohám fekálne veci ako vodopád. Chcem sa z chuti vysrať, trensle odhoď preč, čo má byť sa stane, tak cez moje polky ako čistý prameň teč. Ak Ťa ešte trápi smrad z osratých schodov, ono sa to poddá, Ty si predsa misa, čo ma drží nad sračkoou! Chcem sa z chuti vysrať, trensle odhoď preč, čo má byť sa stane, tak cez moje polky ako čistý prameň teč. Ak Ťa ešte trápi smrad z osratých schodov, ono sa to poddá, Ty si predsa misa, čo ma drží nad sračkoou! Ak mate nejake namety/opravy tak napiste a hodnoťťe ![]() ![]() Upravil/a MajoKotleba dne 05.05.2016 18:26 |
|
|
Patas26 |
Přidané 19.02.2016 21:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 324
Založený: 18.08.12
|
Kamo, tak tohle asi jsi složil sám, tak to klobouk dolů!!!! ![]() |
|
|
MajoKotleba |