Informace o serveru
Číst diskuzi
League of Gangs
|
|
HrBeeeC |
Přidané 10.03.2016 18:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Ahoj. Takže následovně. Tohle, jsem uplácal včera večer. Dneska v nemocnici, když jsem našel chvíli volného času pro tohle, tak jsem to dokončil. Něco, co jsem tu ještě nezahlédl. Doporučuji si to přečíst celé, všechno souvisí se vším. Řekl bych, že jsem vymyslel nebo možná okoporíval fungující systém, který potkáte v jakémkoliv sportu. Představuji Vám, Ligů gangů. Už jenom z názvu, jedná se o systém ligy. Bude ovšem o hodně rychlejší a daleko více proměnlivá. Jak docílit toho, aby gangy tvořily ligu? Rozdělme gangy do 5 skupin, tak, aby bylo v každém 6 gangů. Cílem každého gangu, bude podat své nejlepší výkony, ať už při GR či GW, to je jedno. Poprvé je rozdělení zcela náhodně. Následující první týden nebo dva(o tom můžeme debatovat) by nám nejlépe podlě poměru Výhra/Remíza/Proha (Dále už jen VRP) řekl víc. Upozornění, aby nedošlo k omylu. Soutěžní VRP, SE MĚNÁ POUZE TEHDY, když gang jede proti gangu ze své skupiny. Při jízdě proti gangům z jiných skupin se VRP měnit nebude. Opět můžeme debatovat. Jestli jezdit s jinými skupinami nebo ne soutěžně, to už zase nezáleží jen na mě. Může se zavést, že když pojede gang proti gangu ze skupiny pod ním, může se například počítat nějaká Historie. Určitě to každého zajímá. Do historického VRP, které by se mohlo také rovnat, ovšem ne soutěžně, by se zapisovaly všechny gang eventy a to tak, že pořád. To jsem odbočil. Gangy rozdělené máme. Po rozdělení a následném uplynutí doby (týden, dva...) se z našich zcela náhodných skupin, vytvoří stálé SKUPINY (s libovolným názvem, to mi je jedno) od nejhorší po nejlepší, které už své pořadí měnit nebudou. Lítat nahoru a dolů budou už jen gangy. Jak poskládat týmy do skupin, to je celkem primitivní. Do SKUPINY 1, se přemístí gangy z předešlých 6 skupin, které dopadly v termínu co se poměru VRP ve své skupině nejlépe. Do SKUPINY 2, se přemístí druhé gangy, které byly dobré, ale na první nestačily. Skupina 3, 4, 5. Do SKUPINY 6 spadá samozřejmě ten nejhorší. K systému. Máme tady 6 skupin, které by se už sobě mohly, resp. měly rovnat. Resetnout jim stávající V/R/P a jedou zase od začátku v nové skupině. Jak tady onanujete s OD a HDL, pravděpodobně by byly v SKUPINA 1 narozdíl od defaultních gangů, které by měly být tuším ve skupině 6. Jede se pěkně od začátku. V každé skupině by se mělo jezdit se "sobě rovnými". Po týdnu (nebo dvou) by se to opět zkontrolovalo, ale už jinak. Z nejhorší skupiny, by po každém TERMÁNU 2 gangy buď : automaticky získaly pozice 2 nejhorších gangů ve skupině páté a nebo by si po uplynutí TERMÁNU střelili nějakej rozstřel v podobě lichých eventů o výměnu pozic. Tím mám na mysli, že je nic automaticky nepošle dolů/nahoru, ale ještě se budou muset porvat o své místo. (tohle záleží opět na vás, dávám možnost alternativ) Z nejlepší skupiny, by nikdo nikam dál nepostupoval, ale čím déle by gang se ve své skupině držel na předních příčkách, tím více a právem by o sobě mohl hlásit, že je TOP. Ze Skupin 5-2 by pokaždé bychom udělali vždy 2 sestupující, dva udržující se a 2 postupující gangy. Ve SKUPINĚ 5-2 by po každém týdnu vždy 2 gangy sestupovaly, 2 se udržely a 2 postupovaly výš. Ve SKUPINĚ 1 by pouze 2 sestupovali. Takže Ti, co se budou hodně často držet v té čtyřce o sobě mohou říct, že jsou TOP. Je to fungující systém, který probíhá ve mnoha sportech. A dál? Pořád dokola a dokola, gangy si budou měnit pozice jako blázniví, posouvat se dolů, nahorů, podle toho, co umí, jak na to serou a jestli jezdí dost a nebo naopak až moc. Každý termín, může být jiný. V jednom může gang excelovat, v příštím se může podívat o skupinu níž. Jak je to možné? Protože jedou zase od znova a zase musí dokázat, že si zaslouží se dostat výš a nebo udržet svoji skupinu. Vždy se při vyměňování pozic tímto systémem resetuje soutěžní VRP a jede se zase od znova. Je možné, že proti jiným gangům. Nějaké vysvětlení, detaily.. 1) SKUPINY zároveň mohou odemykat nové možnosti, jaké teď například odemykaj vyšší ranky. 2) Někdo by mi vytkl území. Aby se o ně bojovalo i nadále, řešení je následující v souladu s ekonomikou. Gang by získával nějaké % z nemovitostí, které na svých územích má. 3) SKUPINY můžou být zcela náhodně pojmenovány. Třeba i podle prestiže. 4) Při zrušení gangu, by automaticky získal jeho pozici gang pod ním a všechny gangy pod ním by se také posunuli o pozici. 5) Založený gang se dostává do skupiny 6 6) V/R/P se bere poměrově, ne celkově. Takže 60/10/50 je horší, než 20/0/0. 7) Gangům, pořádající event proti gangům z jiné skupiny se V/R/P nijak nemění. 8) Dal bych možnost sledovat historické a nebo bych použil krowkyho procentní návrh. Nepočítali bychom 100 eventů, ale všechny. 8) Respekt by se zrušil. 9) Pravidla gangů by se samozřejmě přizpůsobila. 10) Otázkou pro mě je, jestli se to dá napawnit. Tomu nerozumím tak, jako tomuto návrhu. 11) Pokud by z toho nešel udělat systém, kdybych to trochu upravil, mohla by to být celkem fajnová gang akce. Taková dlouhodobější. Teď máte prostor pro diskusi, hejty (těch se zdržte, ne že vypukne hádka gangů), kritiku (za tu budu rád). Pojdťe dát hlavy dohromady a zavést něco, co již po staletí funguje všude a pochopit to musí každý. Ne jen nadávat na návrhy, co se tady objeví a na chudáka ATomase. ![]() Pod vlivem drog, prášků a všelijakých omamných látek, administrátor a správce ztrát, hrdý člen Outlaws Deckers - HrB. 10.3.16 - FN Plzeň Upravil/a HrBeeeC dne 11.03.2016 12:17 |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 10.03.2016 21:04
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Líbí se mi, jak se snažíte pro gangy udělat různé akce a vylepšení, přicházíte stále s novými nápady, fakt super práce ![]() PS: Vítej v Plzni a brzy se uzdrav a vrať se!!!!! ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí