Informace o serveru
Číst diskuzi
Fórum fungující divným způsobem
|
|
Ameli1 |
Přidané 15.03.2016 15:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 877
Založený: 25.03.14
|
Nazdar, zakládám tenhle topic kvůli tomu, že se mi zdá, že fórum zvláštním způsobem oznamuje nepřečtené topicy. Plno oddílů fóra si nevšímám a ty oddíly fóra obsahují nespočet topiců. Například hráčské vizitky, kde koukám jen zřídka. [img]http://i.imgur.com/HZ5LWVP.png[/img] [img]http://i.imgur.com/CfGeF7b.png[/img] Ukazuje mi to jako nepřečtené jen ty, které mají příspěvek z dneška, ale přitom i ty, které jsou jako přečtené, jsem třeba vůbec neviděl. Horší to je v důležitých tématech. Funguje vám to tak stejně? Pokud ano, tak by nebylo špatný, aby se to nějak přepracovalo, ideální by bylo, aby to fungovalo jako na každém jiném fóru, ukazovat topic jako nepřečtený v případě, že tam přibyl nový příspěvek a tu ikonu ukazovat do té doby, dokud si hráč ten topic neotevře. Tohle je primární cíl, aby to vše nové ukazovalo jako nepřečtené. Na určitých fórech funguje i možnost "Označit oddíl fóra za přečtené" "Označit všechny oddíly fóra za přečtené" "Nesledovat oddíl fóra" Nemuselo by to mít stejné názvy, ale něco takového by bylo ideální. Tohle je sekundární, spíše takový sub návrh, který nemusí být zaveden. |
|
|
hormoskunk |
Přidané 15.03.2016 15:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 1472
Založený: 28.10.12
|
Určitě jsem taky pro.. já jsem i do diskuse o fóru navrhoval nějaké úpravy topiců ale v tamte sekci, nikdo nic nesleduje... asi to bylo taky lepší dát sem ![]() |
|
|
nemo |
Přidané 15.03.2016 16:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, u toho prvního způsobu. Ten úkaz, že po nějaké době se mi mé nepřečtené topiky jeví jako přečtené, jsem zaregistroval i u jiných webů na bázi php-fusion. Většinou k tomu dochází (alespoň u mě), když prohlížím web současně na mobilu a na ntb, opakovaně se přihlašuji/odhlašuji, nebo při delší neaktivitě. Jak už jsem ale říkal, u mých sledovaných webů z php-fusion jsem na to narazil pokaždé, vždy se mi to stalo, tudíž bych (alespoň za sebe) vyloučil chybu u našeho fóra, ale hledal bych ji jinde, u php-f. Jestli by to šlo nastavit, jak bys rád, to nemám tušení. K tomu druhému: Citace Na určitých fórech funguje i možnost "Označit oddíl fóra za přečtené" "Označit všechny oddíly fóra za přečtené" "Nesledovat oddíl fóra" Také bylo mockrát navrhováno, jistě víš. Já osobně musím říct, že fórum, které by to dovolovalo jsem ještě neviděl, ale to je moje chyba, tím se nezabírej. Pokud by to šlo, zřejmě by to nebylo tak jednoduché a musel by se měnit (předpokládám) ve větší míře kód. To by nebylo asi tak nic nepředstavitelného, ale vzhledem k vedení webu a jejich nedostatku času (jeví se to tak), by to teď nebylo splnitelné. Zkusím se kouknout do diskusí o webu, tuším, že něco o tom tam bylo psáno. Pokud najdu, editnu. // KLIK Čas minul, tak uvidíme. Upravil/a nemo dne 15.03.2016 16:37 |
|
|
Geroj |
Přidané 19.03.2016 19:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Jop, toto tiež nemam rád, určite suhlas. |
|
|
Ruda |
Přidané 20.03.2016 13:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Mě osobně přijde, že je tam nějaký časový limit po kterým se ti nastaví topic jako přečtený i když si ho vlastně nečetl. Nejspíš je to špatně, ale mě osobně to spíš vyhovuje. :-D |
|
|
Xderzon |
Přidané 22.03.2016 16:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 67
Založený: 10.03.16
|
Tohle se mi děje hodně často, už jsem to zde chtěl navrhnout, jenže, opět byl někdo rychlejší. Každopádně, s tímhle musím naprostou souhlasit pro zavedení tohoto návrhu. |
|
|
Groot |
Přidané 28.03.2016 21:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 769
Založený: 07.09.13
|
Myslím si, že toto by malo patriť do Diskusie o webe, a ak to tam nik nesleduje tak napísal pixelovy SZ nech si to prečíta a vyjádri sa k tomu. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí