Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Neschopnost AT
RaTy_
zdravim jen chci vyjadrit svuj nazor na soucasny AT
po dobu asi 2-3 měsicu jsem si naprosto bez problemu hral na serveru pod svym nickem ''RaTy..'' i pres to ze jsem celou tu dobu mel pban.
nebyl jsem v banlistu, pouze jsem mel zablokovany ucet ''RaTy'' takze si stacilo zmenit nick a hrat. Tim jsem presvedcil naprosto cely AT ze jsem po PUB, dokonce hned prvni den co jsem byl na nicku ''RaTy..'' jsem vyhral akci kterou delal Elda a nevzbudil u ostatnich nejakou pozornost, pozdeji jsem se s timto nickem dostal i do OD. Pred par dny jsem zapaloval auta na zavodech k tomu se priznavam, pro me uz nema smysl tam hrat.. horsi je ze administratori nebyli schopni na neco takoveho prijit, stale si mysleli ze je to bug, chyba v zavodu
kdyz jsem videl za co se dava momentalne mute, pristup celeho AT a vubec celkove jak to na serveru vypada prestal jsem mit chut hrat a ani uz chut hrat tam nebudu

btw to ze jsem nedavno dostal permu s tim nema nic spolecneho, stejne jsem si ji chtel dat, nijak me to neovlivnilo abych zakladal tento topic, chci jen vyjadrit svuj nazor na AT a rict sbohem

dik za pozornost
aure
sef
Baseball
*Dobrá práce*Na hlavu

Chtěl bych vidět pár důkazů o těch všech věcech co jsi řekl, např.
Citace
za co se dava momentalne mute

Nevím že by byla nějaká změna oproti před tvou permou..
Tearsko
frajer , to sa ti hodí do života
RaTy_
baseballe nescreenuju si kazdy mute co at udeli, hodnekrat jsem videl nesmyslne mute nebo se mi na otazku ''Jake rozlišení má banner?'' do /dotaz dostala odpoveď že mě banner zabanuje..
Tearsko
blbý dotaz blbá odpoveď ,čo čakáš akú podpoveď na otázku čo nemá so samp serverom nič spoločné?
Krowky
Ejjjjjj potkanisko tak to si šéf, keď si dokázal oklamať AT že nemáš permaban ktorý si vlastne ani nemal keďže si nebol v banliste. To že si mal zablokovaný účet je vec druhá ale to sa nikde mepíše, iba teba keď sa pripájaš na server.

Ale každopádne tvoj postreh určite prinesie zlepšenie AT a pri ďalšom nábore predpokladám podmienku mať exceletnú pamäť aby si človek pamúťal kto kedy dostal permaban, kto je v banliste a kto nie, a kto má bloknutý účet atď atď. Vždy sa podobbný prípad rieši lahko, je v banliste tak obchádza a nazdar, ty si tam nebol tak čo riešiš neschopnosť AT? Keby si tam bol a obáchdaš 3 mesiace a nikto to nevidí tak by mal tento topic zmysel.

Takto si len verejne priznal aký si **** čo má potrebu honiť si ego tým že robí niekde bordel.
Potom nech nezabudne zase niekto písať do topicu ogangoch že každý gangster z minulosti je v banliste. Ak sa chovali podobne ako ty tak sa ani nedivím, taká plevel nemá čo hladať na SP.
nemo
To mi přijde, jako by sis to teď všechno vylíval sem, i když to teda popíráš. Omlouvám se, neznám Tě, ale tohle mi přijde zvláštní. Přiznáváš se tady ke všemu a ještě si stěžuješ? Je potřeba si uvědomit, že si obcházel (?), a pak ještě dělal nepořádek. Shazuješ celý AT jen proto, že nepřišli na to, že si porušil pravidla? Nebo to asi chápu špatně. Ona to asi nebude zase taková sranda obskakovat právě hrající hráče, natož když jich je takový množství. Mně přijde, jako by v tom každej viděl záležitost na několik vteřin (teď trošku odbočím). Nemám do toho co kecat, stejně tak jako každý jiný kdo do toho nevidě, ale už jen trošku racionální myšlenkou musíš tušit, že to není tak snadné. Pokud pochybuješ o vedení na SP, prosím, podívej se jinam, jakýma poměrama to tam vedou; to teprve budeš žasnout! Píšeš to moc v afektu na to co se stalo, a to není správný přístup.
excelence
RaTy_
btear blba otazka? a kdo jiny by to mel vedet nez vy .. ja to na webu nenasel

https://ctrlv.cz/5t6E zde je dokonce videt ze jste neprisli ani kdyz jsem obchazel pod jinym nickem, take dlouhou dobu
RaTy_
je vtipne jak to tu komentuje ten at xd

krowky je vas tam na to dostatek aby jste si to dokazali pohlidat, delate tam machry jak jste dobří a ani si neumite zkontrolovat par obchazecu a nediv se ze je vetsina gangstru v banlistu kdyz to na grku nehorazne laguje, drive tezce vybojovany rs za spoustu vyhranych GR byl jeste donedavna za jednu dodavku, v at jsou / byli lide jako je sotasek ktery ani nevi co je banner a atomas jen upravuje server pro mise

nema k tomu se nebudu ani vyjadrovat :D
Ondrah98
Jak moc hluboce chceš vše vysvětlit? Jelikož mám zrovna spoustu času, tak ti všechny tvoje "argumenty" mile rád vyvrátím.
Citace
po dobu asi 2-3 měsicu jsem si naprosto bez problemu hral na serveru pod svym nickem ''RaTy..'' i pres to ze jsem celou tu dobu mel pban.
nebyl jsem v banlistu, pouze jsem mel zablokovany ucet ''RaTy'' takze si stacilo zmenit nick a hrat.

Na svém účtu RaTy.. když Tvůj hlavní účet je RaTy., zajímavý. Měl jsi pban a nebyl jsi v banlistu, zajímavý. Za co jsi měl blokaci účtu nám neřekneš, ale budeš tu dělat, že kydáš špínu.

Citace
Tim jsem presvedcil naprosto cely AT ze jsem po PUB, dokonce hned prvni den co jsem byl na nicku ''RaTy..'' jsem vyhral akci kterou delal Elda a nevzbudil u ostatnich nejakou pozornost, pozdeji jsem se s timto nickem dostal i do OD.

Gratuluju k vyhrané akci. Myslíš si, že je v silách administrátorů pamatovat si každou permu? Momentálně jich tam je 225, zkus si to zapamatovat včetně důvodů a až se to naučíš dej vědět. Jinak koho zajímá OD? OD je snad pod správou administračního týmu, je to snad jeho záležitost?
Citace
priznavam, pro me uz nema smysl tam hrat.. horsi je ze administratori nebyli schopni na neco takoveho prijit, stale si mysleli ze je to bug, chyba v zavodu

Horší je, že administrátoři by to nemuseli řešit nebýt ****ů tohoto ražení. Dokázal jsi, že si totální tupec, nadávej na to, že někdo nepřišel na Tvoje porušování pravidel. Logika hodná psychiatrické léčebny.
Citace
kdyz jsem videl za co se dava momentalne mute, pristup celeho AT a vubec celkove jak to na serveru vypada prestal jsem mit chut hrat a ani uz chut hrat tam nebudu

Neměl si chuť hrát a proto se teda hrál a cheatoval... Další ukázka bezvadné logiky. Už se těším na žebrání o UB a další obcházení, pak ti tenhle topik moc rád omlátím o hlavu.
Citace
btw to ze jsem nedavno dostal permu s tim nema nic spolecneho, stejne jsem si ji chtel dat, nijak me to neovlivnilo abych zakladal tento topic, chci jen vyjadrit svuj nazor na AT a rict sbohem

BLA BLA, nazdar.

Citace

9. - Nezakládejte bezúčelná a bezvýznamná témata! Příkladem je odchod hráče, druhá vizitka apod.
Pokud je podle Tvých slov účel tohoto topiku info o Tvém odchodu, pak je topik bezvýznamný, bude uzamčen a Ty budeš potrestán.

NAZDAR Hi

Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů