Informace o serveru
Číst diskuzi
Snížení odměn (opět)
|
|
Frenk98 |
Přidané 02.04.2016 21:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 910
Založený: 23.09.13
|
Zdravim, toto téma už jsem psal tak 2x v minulosti, nikdy jsem ho v zamítnutých ani aplikovaných "vylepšeních" neviděl tak kdybys ho i po třetí zamítl, prosím napiš důvod ![]() Jde o to, že je a ne jen dle mého názoru nesmysl, aby byly odměny na Super Pařbě v takové výši jako jsou teď. Proti bonusu za hraní v kuse nic nemám, jen bych se Ti rád pokusil otevřít oči. Vzpomínáš na rok 2012 nebo 2013 ? Když měl mechanik odměnu za odtažení 10 tisíc $ tak to byly normálně u spousty hráčů Vánoce, většina si práce vážila a pracovala aby si něco vydělala (6 tisíc za odtah například u mechanika), třeba na takový luxus jako je cheetah. Dnes si hráč odjede 10 misí a má na něj. Lidi by určitě pracovali mnohem více, kdyby byly menší odměny a neměl by každý všechno. Určitě jsi si všiml že v roce 2013 zde hrálo mnohem více hráčů než v současné době, zkus nad tím zapřemýšlet jestli by nebylo špatné hodit Super Pařbu malinko do toho "retro" stylu, který tu byl dříve ![]() Děkuji s přáním hezkého zbytku dne. //Edit: Dovolil jsem si zde použít jeden velice zajímavý příspěvěk: Citace Paladino napsal: Upravil/a Frenk98 dne 03.04.2016 13:27 |
|
|
Charlie1 |
Přidané 02.04.2016 21:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 186
Založený: 17.12.15
|
Ahoj Frenku, souhlasím s tím, že odměny jsou s porovnáním roku 2013 větší, ale ber v úvahu taky to, že dříve byla úplně jiná ekonomika. takže ano za opravu si měl 10k a teď třeba 20, ale koukni se na ceny domů a nemovitostí. Dům v Palamino Creek např. stál okolo 20 mega, ale dnes stojí okolo 80, ovšem u nemovitostí je to totéž - Dříve se prodávali nejlevnější nemovitosti i za 20,30 mega a teď za ty samé dáš třeba 3x víc a u těch dražších se ani raději nezmiňuju. S tím autem máš pravdu, že si na něj rychle vyděláš, ale auto a nějaký ten dům je snad základ, tak bych tím nováčky netrápil. Upravil/a Charlie1 dne 02.04.2016 21:49 |
|
|
Frenk98 |
Přidané 02.04.2016 21:55
|
|
Citace Charlie1 napsal: A proč to ale šlo nahoru ? Protože šly nahoru odměny ![]() Spousta lidí tu mluví o reformě, já bych se tomu vůbec nebránil. Super Pařbu spíše více lidí opouští než noví přicházejí a kde je příčina ? Podle mého názoru tyhle radikální změny. Ovšem chápu že se server vyvíjí, ale musí se také znát určitě hranice. Obávám se že se ten server stane z FreeRoamu do tzv. Pay2Win. |
|
|
Rosta |
Přidané 02.04.2016 22:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Pokud chceš snížit odměny, musela by být i reforma jinak by to nemělo smysl a hráči by si na tak drahé domy, auta, nemovitosti těžko vydělali. Samotné odměny nemá cenu snižovat. |
|
|
Ladik_ |
Přidané 02.04.2016 22:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 475
Založený: 20.09.14
|
Citace Rosta napsal: To máš pravdu ale i ta reforma by bodla ![]() Frenku: Ano snížil bych to ty ceny jsou ukrutné dříve Infernus 7mg teď 20.. |
|
|
sampSPB |
Přidané 02.04.2016 22:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 25
Založený: 11.12.15
|
a takýchto politykov máme vo vláde čo by len znižovaly |
|
|
Qvosty_ |
Přidané 02.04.2016 22:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 353
Založený: 25.02.13
|
Ako to môžeš zrovnávať s politikou ? ![]() //k téme.. Zníženie odmien + reforma by bola najlepšia ako písal Rosťa, ale aj tak si myslím, že to ATomas zamietne...Riešilo sa to už tolko krát.. ![]() test |
|
|
Ladik_ |
Přidané 02.04.2016 22:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 475
Založený: 20.09.14
|
Citace Qvosty_ napsal: Atomas určitě nedá reformu, jelikož by tu hrálo tak cca 50 lidí hodně lidí to toho daly real $ takže by byli na.... |
|
|
MajoKotleba |
Přidané 02.04.2016 22:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 291
Založený: 27.10.12
|
Citace Ladik_ napsal: bolo by to hop alebo trop neviem či ATomas chce v najbližšej dobe riskovať samozrejme s odstupom času tú reformu bude musiet aplikovať takže sa jej nevyhne |
|
|
Majo441 |
Přidané 02.04.2016 23:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 247
Založený: 05.01.13
|
Môj názor je taký že za všetko môžu spoločné odmeny teda konvoje. Kedysi boli konvoje len u kamionistu čo dáva zmysel. Kedysi si mal za misiu max. 50K aj to už bolo moc. No prišli konvoje potom zvyšovanie a keď je 10h bonus a dobrá firma neni problém si zarobiť za "konvoj" 1mega (konvoj aj s organizaciou a čakaním trvá asi 10 minut). Niekedy si dostal výplatu každu hernu polnoc a za novinara som mal asi 600K max teda za 24 minut neustaleho jazdenia a spamovania inzeratov "Kupujte noviny".(dneska to mas za 1 asi 5 členný konvoj=7 minut). Keď ATomas prišiel na to, že novinár moc zarába tak im znížil odmeny a zrazu som mal za herny deň iba 350K. Moj názor. |
|
|
MADING |
Přidané 02.04.2016 23:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 220
Založený: 28.02.15
|
Zase to téma ohledně snížení odměn a reformy.. Samo o sobě snížení odměn by vůbec nic nezměnilo později by se to vrátilo do starejch kolejích když už tak reforma komplet majetku až třeba jen nechat hodiny + lvly jenomže to chce vymyslet něco jiného ohledně té reformy protože v poslední době se hrozně moc $ pere v těch kreditech to si hráč nakoupí za pár stovek real peněz kredity a prodá je za stamiliony $ a pak se neni čemu divit že má každý druhý miliardy no a kdyby byla reforma tak by se to udělalo na 2 tábory jedním by se ta reforma líbila byly by za to rádi ale za to ti druzí ne protože do toho vrazili neskutečně dost real peněz a naštvalo by je to protože by z toho neměli vůbec nic takže tím by se taky nic nevyřešilo prostě to chce najíd kompromis mezi oba tábory jinak celé tohle snížení odměn reforem atd.. nebude absolutně k ničemu... |
|
|
Frenk98 |
Přidané 03.04.2016 10:03
|
|
Citace OR1G1NAL napsal: Ano, s tím jsem tak trošku nepočítal, ale na druhou stranu čím menší odměna, tím větší motivace si ty kredity koupit ne ? ![]() |
|
|
Provo |
Přidané 03.04.2016 11:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 280
Založený: 31.07.15
|
Na dobu roku 2012 - 2013 si velice dobře pamatuji, nyní jsou odměny v některých zaměstnáních opravdu šílené, samozřejmě to hýblo ekonomikou vzhůru a tak nezbývá jiným hráčům (novým) koupit kredity a ty za virtuální měnu prodat aby si vůbec vydělali nebo mohli koupit nějáký dům a auto. Dříve tomu tak nebylo vše bylo takřka 2x tak levnější, a přicházelo stále více nových hráčů, dnes tomu tak úplně není protože se drží spíše ti hráči kteří tam mají už nějáké roky odehrané. Já jsem tedy také ostřílený hráč s letitou zkušeností na SP a rád vzpomínám na starý systém platů a všehokoliv vůbec, dříve na akce jako byl Kopec smrti chodilo 2x více hráčů protože to byl nejrychlejší a zároveň nejtěžší způsob si vydělat nějáké pěkné peníze které za 5minut času z jednoho kola tedy Kopce smrti nevydělal ani za 10min plnění misí. Já si tedy myslím. že by nebylo naškodu trošku srazit výplaty u všech zaměstnáních. Nedávno jsem dělal pilota a ten si za convoy v 5 je schopný vydělat až 800k za misi což dříve nebylo, dále jsem již také několikrát četl, že noví hráči kteří zde byly si stěžovali na nehorázně předražená auta, domy atd. Server přestane bavit, takto vidím možnost jak přitáhnout nové hráče. Tudíž takové rozhodnutí by činilo jak zde psal Original reformu kompletní tudíž i majetkovou, a to někteří z vás bohužel nechtějí číst ani vidět, protože si kladete odpovědi typu oni na to nemají já mám 2,000,000,000$ tak raději navrhují udělat reformu. Dříve za mého hraní bylo maximum v bance jen 250,000,000$ a nikomu to nevadilo zbytek se jako vždy mohl dát do domu, hráči si tak více vážily virtuální měny a nekupovali každou věc z dražby. Proto jsem tedy pro návrh i kompletní reformu jakožto jedinec CHUDÁK který si nemůže koupit to co chce, raději hrát aby mě to bavilo, a ne se jen nudit odjet si convoy vydělat 800,000$ a zase znovu. Lidé/hráči se potom předhání kdo má v bance více $ než on a akorát to jde k hádkám a konečnému závěru to musí řešit administrátor ačkoli jsou tyto hádky bezpředmětné. Myslete si o mě co chcete jen se chci podělit o svůj názor s vámi. Toť můj názor na celou situaci. S pozdravem Paladino |
|
|
PatoMRZK |
Přidané 03.04.2016 13:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 247
Založený: 08.07.15
|
Myslím , že s tebou Frenku , naprosto souhlasím. Odměny u zaměstnáních jsou neuvěřitelně vysoké. Dle mého názoru by bodla reforma a nebo právě jak ty říkáš snížení odměn u všech jobů. To jak SuperPařba vypadala v roce 2012-2013 a jak vypadá dnes , na tom má zásluhu ATomas a to nemluvím o dalších spoustu věcích. Myslím , že nemluvím jen za sebe ,že by měl někdo ATomasovi otevřít oči ,aby si začal uvědomovat co se na SuperPařbě děje. Samozdřejmě bez ATomase by SuperPařba nebyla SuperPařbou. Za mně vše , kacer. |
|
|
Bony |
Přidané 03.04.2016 19:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 1596
Založený: 26.10.13
|
Citace Frenk98 napsal: Můj názor s tema kreditama, že by se měl zzrušit prodej kreditů, ale udělat koupi daného premia, což by o5 zvýšilo odměnu a větší koupě kreditů by byla. Reforma už měla být dávno a né až teď bohužel se stále nic neděje. |
|
|
Ajo82 |
Přidané 03.04.2016 20:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 561
Založený: 08.07.11
|
Keby sa spraví reforma jak 2013 ci kedy bola, ze počet nahranych hodin * 100 000$ a bolo by vybavene. Ono celkovo ta SP bola lepsia pred 5 rokmi jak teraz ![]() |
|
|
Melmen |
Přidané 03.04.2016 22:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Citace Ajo82 napsal: Proč dávat do začátku 100 000$ za každou nahranou hodinu? Chcete reformu, ale už jsou tady zmínky o těchto penězích do začátku. Když to vezmu podle sebe, tak bych měl hned po reformě na účte 340 milionů dolarů.. to je potom teda ta reforma úplně zbytečná.. Respektive bych měl ještě víc, než mám teď. |
|
|
Ruda |
Přidané 04.04.2016 22:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Souhlas. Snížit všechno minimálně o polovinu a vypnout další "kids friendly taktiky" jako různý bonusy za 28 hodin hraní nonstop. |
|
|
Baseball |
Přidané 05.04.2016 06:40
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Citace Ladik_ napsal: Vsak smazes jen penize Kredity se nemazou kdyby uz neco bylo.. Hlavne to prilaka spoustu novych hracu. K tematu, za vse muzpu hraci. Nedavno jak stal kresit 4k tak se nejaka banda *****u domluvila ze budou prodavat za 6k a kdr jsme ted? Na 6k takze chyba je u hracu, ATomas jen zvyšoval odmeny aby vubec slo neco koupit.. Si pamatuji jak pred 2 roky bylo spousta penez 20mg a dnes? 500mg ma kazdej druhej.. |
|
|
Ruda |
Přidané 05.04.2016 12:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Citace K tematu, za vse muzpu hraci. Nedavno jak stal kresit 4k tak se nejaka banda *****u domluvila ze budou prodavat za 6k a kdr jsme ted? Na 6k takze chyba je u hracu, ATomas jen zvyšoval odmeny aby vubec slo neco koupit.. Tohle je naprosto logickej vývoj ekonomiky...A to že ATomas navýši odměny kvůli tomu že se zvedne cena něčeho jen dokazuje jak málo toho ví o ekonomice a proč je ekonomika pořád tak ve sračkách. A že by si hráči nezvykli na drahé ceny? WTF? Aspoň by bylo zase pro co hrát a ne že za jedno odpoledne máš vilu ve VW, garáž naplněnou a honíš si kašpárka. Upravil/a Ruda dne 05.04.2016 15:24 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí