Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Policista !
Skydrew
Čau,
jelikož mi minulý návrh moc neprochází, vymyslel jsem další - zlepšení zaměstnání policisty, nedělá ho skoro nikdo, věčně má malý koeficient a když už někoho zatkne, což trvá dobu, odměna také není vysoká.
Udělal bych u něj něco ve smyslu konvoje, normální mise, kde by chodil pochůzky, nebo by prostě jen kontroloval určité lokace, ve kterých třeba v nedávné době byly nepokoje nebo něco v tom smyslu,
dostávaly by se za to hromadné odměny v případě více lidí a dávalo by to každému 5b za člověka, jelikož když někdo dělá level na policistu, také to trvá někdy i 2 dny !

[img]http://s31.postimg.org/4s207cq6z/mapa_cista.jpg[/img]
[bcolor=#ff9933]POJÁŽDKY[/bcolor]
[bcolor=#cc0033]POCHŮZKY[/bcolor]
Upravil/a Skydrew dne 20.04.2016 18:07
SenSuj
Toto néní tak špatný návrh, ale tyto mise by se furt točily okolo warpu LV.
Ladik_
Mohl bys udělat obchůzky v policejní autě a pěšky to by bylo fajne Smile

PS:Jestli chceš aby si měl aspoň 50% šanci na úspěch tak sem hoď souřadnice kde by byli CP nebo fotky
Skydrew
Citace
Ladik_ napsal:

Mohl bys udělat obchůzky v policejní autě a pěšky to by bylo fajne Smile

PS:Jestli chceš aby si měl aspoň 50% šanci na úspěch tak sem hoď souřadnice kde by byli CP nebo fotky

Jak zjistím souřadnice ?
SenSuj
Na serveru dáš /save a potom ve složce s GTA
Skydrew
Upravil jsem příspěvek, a přidal jsem tam mapu + legendu !
Ladik_
Ahoj a neni to obráceně s barvami ?? ty pochuzky jsou strašně dlouhé dej to obráceně

[bcolor=#ff0099]Pochůzky[/bcolor]
[bcolor=#ffcc66]POJÁŽDKY[/bcolor]
Skydrew
Citace
Ladik_ napsal:

Ahoj a neni to obráceně s barvami ?? ty pochuzky jsou strašně dlouhé dej to obráceně

[bcolor=#ff0099]Pochůzky[/bcolor]
[bcolor=#ffcc66]POJÁŽDKY[/bcolor]

Jo díky
SenSuj
Ty pochůzky jsou strašně dlouhé, tudiž budou i nudné.
Skydrew
Nemusí to být podle plánku, může se to také zkrátit, jenom říkám co by se mohlo udělat
Citace
suchar551 napsal:

Ty pochůzky jsou strašně dlouhé, tudiž budou i nudné.

Na SP také není moc zábavných prací, ale prostě dávají peníze !
Upravil/a Skydrew dne 20.04.2016 18:41
MajoKotleba
tu by sa hodil system od hasičov podla mna
Groot
Tak si dodaj požície (V hre napíš /save, potom choď do Dokumenty - GTA SA User Files - SAMP - Save positions)
potom si dodaj hlášky, ktoré sa ti budú objavovať v chate a možno ti to prejde ;)
matok007
jj ja som take za tento navrh lebo vecsina polisov sa nevie presadit a toto bim viac pomhlo zarabat cash a ne stat na warpe jak kidi a tak nas tam zatikat mmierenim a buchanim ako kidaci
a keby sa to dalo tak by to mohlo ist aj do dedin ako BB PC DM MG FC AP BS a atd
MADING
To je úplně k ničemu protože když dáš mise k poldovi doletí vojáci a dozorci že chcou taky mise co je na tom složitého mě vysvětli zatýkání buď ptm + alt nebo bouchnutí 👊 nebo třeba obuškem nebo když tě napadne zabít ho navíc polda může zatýkat i na warpu vžďyt je to tak jednoduchá práce no jo nejraději by jste si všechno zjednodušovali tenhle návrh je úplně k ničemu... Už tak je na serveru mnoho jobů jen o CP tak ho neházejte do dalších..
Fatalqo_
Jak píše DominDo... Mohl by být stejný systém jak u hasičů.. ale musí to být celkem dost promyšlené ne jak tady toto. jen napsat o co pujde + mapa. Nahoře máš od hráčů napsano že musíš dodat souřadnice + hlášky... A k tomu že by to mělo být CP tak to musí být ještě víc promyšlené Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
matok007
FATALKO s tebou suhlasim aj s domindom ale keby mal byt system hasicov ako s misami som proti a to ako to ma zacinat odkial kam za to som tiez take aby se dodalo
ORIGINALE nenito blbost dozorci su uz taky dobre im vsetko znaci se ale vojakom to jejedno podla mna ty mozu hracov s WL zabijat pricom co fizel ne a ma to o to tahsie koli tomu lebo ked fizel kili hraca s WL dostava aj on WL proto si myslim ze navrh by mal byt zavedeny na sever.
MegaBite
Citace
OR1G1NAL napsal:

To je úplně k ničemu protože když dáš mise k poldovi doletí vojáci a dozorci že chcou taky mise co je na tom složitého mě vysvětli zatýkání buď ptm + alt nebo bouchnutí 👊 nebo třeba obuškem nebo když tě napadne zabít ho navíc polda může zatýkat i na warpu vžďyt je to tak jednoduchá práce no jo nejraději by jste si všechno zjednodušovali tenhle návrh je úplně k ničemu... Už tak je na serveru mnoho jobů jen o CP tak ho neházejte do dalších..

ano přesně tak, každý na každého žárlí. Pak taky nechápu k čemu je, aby mohli dozorci zatýkat, blbosti nechal bych to jak to je a snažil bych se vylepšovat server ne joby s CP, ale jiným způsoben.
MADING
Citace
matok007 napsal:

ORIGINALE nenito blbost dozorci su uz taky dobre im vsetko znaci se ale vojakom to jejedno podla mna ty mozu hracov s WL zabijat pricom co fizel ne a ma to o to tahsie koli tomu lebo ked fizel kili hraca s WL dostava aj on WL proto si myslim ze navrh by mal byt zavedeny na sever.
Ale je neříkám Dozorce je fajn job teď a voják taky ale když budeš cpát jednomu jobu který se zabývá čistě zatýkáním a ještě k tomu dáš mise + convoye tak se potom nebudeš moci divit se se ti všichni vykašlou třeba na kamioňáka uvažuj proboha ty zaměstnání musí být vyrovnané mít v tom nějaké hranice a ještě když k tomu narveš 5 bodů za to tak to bude úplně v háji bez urážky ale děláš tady jak kdyby jsi v životě nebyl za poldu a nevěděl o tom nic úplně mě to tak připadá...
Baseball
Citace
věčně má malý koeficient

Takze ho někdo dělá. Kdyby ho nikdo nedělal aktivne tak ma velky koef.

S pridanim misi do dalsiho jobu nesouhlasim.
PatoMRZK
Citace
Čau,
jelikož mi minulý návrh moc neprochází, vymyslel jsem další - zlepšení zaměstnání policisty, nedělá ho skoro nikdo, věčně má malý koeficient a když už někoho zatkne, což trvá dobu, odměna také není vysoká.
Udělal bych u něj něco ve smyslu konvoje, normální mise, kde by chodil pochůzky, nebo by prostě jen kontroloval určité lokace, ve kterých třeba v nedávné době byly nepokoje nebo něco v tom smyslu,
dostávaly by se za to hromadné odměny v případě více lidí a dávalo by to každému 5b za člověka, jelikož když někdo dělá level na policistu, také to trvá někdy i 2 dny !

Hm a jak by jsis to představoval udělané?
Myslím , že nějak takto : ,,ve čtvrti Grove Street byl vidět pachatel, ( nebo jak ty říkáš ,,nepokoje,, ) jeďte zkontrolovat lokaci ,,

Takže shrnutím , kopie misí u zaměstnání ,,Pobřežní Stráž,, a zase by to bylo CP -> CP.
Za mně nesouhlas.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů