Informace o serveru
Číst diskuzi
Pozdává se vám můj nápad?
Určitě ano 6 Hlasů
Ani moc ne 10 Hlasů
Počet hlasů: 16
Sloty v garážích
|
|
esx_exiteye |
Přidané 21.04.2016 15:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 444
Založený: 09.09.14
|
Jak se dostat k SLOTU? Do sekce prémium by se přidalo + Jeden slot. Při koupě by se zobrazila tabulka jestli daný hráč chce. Jejich rozložení a cena? Slot pro firmu, gang či sebe. Cena by byla třeba 480 kreditů, takže 480 kreditů = 1SLOT. Slotu by bylo maximalně k navýšení FIRMA = 6 GANG = 4 GARAŽ HRÁČE = 2 Co se s nimy stane při prodeji? Při prodeji firmy, či gangu by se tyto sloty nechali a také by navýšili malinko cenu firem.. 1 SLOT = +2 ooo ooo Jak by to bylo v menu? Ve firemním, gangovém či garážovém menu by bylo Special SLOT Vozidlo například Infernus. Po rozkliknutí tohoto Special SLOTu by byli normálně možnosti vozidla a na posledním místě: Prodat Special SLOT. Co kdyby chci SLOT prodat? Special SLOT by se vždy prodal za 50% celkové ceny takže například kdyby na 1 SLOT bylo 480 kreditů tak z prodeje by hráč získal 240 kreditů. Prosím hráče co dávají nesouhlas ať napíšou důvod. Upravil/a esx_exiteye dne 21.04.2016 17:10 |
|
|
Melmen |
Přidané 21.04.2016 17:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Další premium, které je úplně zbytečné. Do teď se řešili věci jako vhodné rozložení vozidel ve firmách, zavedení maximálního počtu vozidel na hráče a teď to zase navyšovat? Nesmysl.. |
|
|
Majky_ |
Přidané 22.04.2016 06:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 1172
Založený: 28.06.13
|
Přesně jak psal Melmen.. Zbytečný premium navíc.. Všichni nadávali, když se zavedlo premium CAR, na warpu SF protestoval skoro každý (i já) Ale nakonec to není tak špatný, aspoň ne všichni mají výhodu mít nápis na autě, majáky, /flip, /nitro atd.. Prtest byl i při editu garáže (já v tu dobu aktivně nehrál, ale viděl jsem screen na FB ) Tahle garáž je lepší Ale dalším premium pro firmy, gangy garáže? proč? |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí