Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

FiniX
Čauko chcel by som avatara. Odmena podla kvality do 20mg. Keby sa dalo tk niečo TOP meno ..FeniX.. Niečo na tento štýl https://img.tpx.cz/uploads/734883.jpg skúste s tým niečo spraviť keď si mi to bude páčiť odmena bude velká
fIoW
img.tpx.cz/uploads/fenixavatarv1.png
----
img.tpx.cz/uploads/fenixavatarv3.png
----
img.tpx.cz/uploads/fenixavatarv2.png

img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
FiniX
Páči sa mi to keby máš ešte niečo lepšie tak by bolo super skús ešte na tom popracovať alebo vyskúšať niečo také čo som posielal
fIoW
Nevím, nenapadá jak něco podobneho udělat, sorry.
FiniX
keby sa to dalo namiesto to zlý priklad daš FnX. a pod tým ako je kali dáš FeniX neviem či by sa to dalo farba ked tak červená
Upravil FiniX dňa 02.05.2016 06:26
Fifa
Hele, já bych ti to klidně udělal, ale jde o to, že nemůžu najít žádný podobný postavičky, v tom je asi ten největší problem...
FiniX
aha :D tak skús upraviť toto
fIoW
img.tpx.cz/uploads/fenixavatarnasoleny.png

FiniX
nedalo by sa to namiesto toho zlý priklad a skús tam natlačiť FnX alebo FeniX
Geroj
A nechceš urobiť náhodou celý Merch? Nechceš celé designy na tričká, mikiny, nemáme sa kvoli tebe naučiť vektorovú grafiku? Web si neprosíš?

Mrtn ti tam dal úžasné výtvory ale ty furt hladáš niečo iné, nikdy si nevieš vybrať a potom sa na to vyserieš a necháš to zamknuť, o čom to je keď sa tu kvoli tebe grafici snažia a ty to proste necháš tak a založíť znova o týždeň?
FiniX
ked sa ti nepáči nemusíš sem písať mám možnosť povedať svoj názor ! a či by sa to nedalo ešte upraviť ty si mi na ticket napísal že sa ti niečo vymazalo ! a teraz to tu budeš vytahovať Smile ?
Geroj
Mne sa nič nevymazalo, neukladám si PSD keď robím pre pochybných hráčov ako si ty, a .. už vôbec ma nezaujíma názor laika.
fIoW
Nemyslím si že by někdo tady z těch co hrají na SP dokazal něco co chceš .. nebudu tě už řešit je to zbytečný.
MLGproject
Pozri, pre mňa by to bola 5-10 minutovka čo on chce, ale neurobím to z princípu, pretože sa tu na fore chová ku grafikom ktorí pre neho chcu niečo vytvoriť jak k ****** ale on si to neuvedomí pretože si myslí že keď tu bude šermovať s peniazmi tak je kapo, ale ee kamo ee.

//Geroj.
FiniX
LOCK ! prosím Lock!
Upravil FiniX dňa 02.05.2016 20:59
Rosta
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%